fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Shoplog Superdry, Brandfield, Omoda and more…


Wooooho!! Een nieuw seizoen is aangebroken en dat is natuurlijk een perfect moment en een top smoes om een nieuwe garderobe te shoppen. Dat heb ik de afgelopen tijd absoluut gedaan en vandaag laat ik je gezellig mijn aankoopjes zijn. Shoplog Superdry, Brandfield, Omoda and more…

Shoplog Superdry, Costes, Omoda and more...

Shoplog Superdry, Brandfield, Omoda and more…

Laat ik beginnen met de zwarte top met wijd uitlopende mouwen van Vila. Deze kocht ik begin deze maand en heb je al terug kunnen zien in mijn OOTD Black and Grey. Samen ook met dit tè leuke grijze rokje van Superdry. Het rokje heeft klepzakjes en een rij zwarte knopen van boven tot beneden. Dit rokje is echt groot favoriet en ik heb hem al erg vaak gedragen inmiddels. De zwarte bikerboots kocht ik bij een boetiekje in Breda.

De bordeaux rode legging/jeans is van Superdry. Deze broek heeft een prachtige, warme kleur die echt perfect is voor de herfst en winter. Naar zo’n kleurtje was ik nog op zoek, extra fijn dat ik hem heb gevonden. De grijze, grofgebreide trui is ook van Superdry. Een lekkere grote trui met een V hals om het net wat vrouwelijker te maken. Oh deze trui is echt heaven, zo heerlijk warm!

Shoplog Superdry, Costes, Omoda and more...

Hey! Just put some new shoes on and…

Oeh hoe tof is deze look? Echt, I love it! De grijze trui/jurk/kol (hoe wil je dat ik het noem?) is van Costes en bevat een heel subtiel glittertje. Dat maakt de jurk lekker feestelijk en perfect voor deze tijd van het jaar. Hij zit lekker comfy en het kolletje maakt hem lekker winters.

Ik combineer deze jurk met mijn gloednieuwe Shabbies die ik kocht bij Omoda. Hoe fantastisch zijn deze laarzen? Deze toppers zijn terug te zien in mijn OOTD Let’s Fall in Love.

Shoplog Superdry, Costes, Omoda and more...Naast een bordeaux rode broek zocht ik ook nog een donkergroene/legerkleurige broek. Deze vond ik, tot mijn verbazing, bij Costes. Ik had daar al vaker broeken gepast maar met mijn lengte is dat meestal geen succes en zo ook bij Costes niet. Tot ik deze groene broek spotte en besloot toch nog een poging te wagen. Wat bleek? Hij zat als gegoten! Yess!! Samen met mijn nieuwe crèmekleurige gebreide trui van Only en mijn cognackleurige Shabbies een top herfstoutfitje, vind je niet?

Deze sportieve trui-jurk is van Superdry. Dit is de favoriet van mijn vriend, wel leuk om erbij te vertellen toch. Het is eigenlijk een lange hoodie waardoor hij duidelijk valt als jurk in een toffe bordeaux kleur en sportieve toevoegingen zoals de witte strepen en patches.

Shoplog Superdry, Brandfield, Omoda and more...

Oehhh.. watch me, watch me!

Om af te sluiten geen kledingitem of paar schoenen maar een prachtig horloge! De laatste tijd ben ik dol op minimalistische horloges en mijn favoriete merken zijn Cluse en Rosefield. Ik heb al een aantal Cluse Horloges in mijn collectie en ik heb dit prachtige item van Rosefield daar als laatste aan toegevoegd. Ik heb deze mogen ontvangen van de webshop Brandfield. Super tof! Naast dit horloge heeft de webshop een groot aanbod in minimalistische Cluse en Rosefield horloges. Oh en staat deze niet fantastisch bij mijn nieuwe Shabbies?

Van Superdry bezoek ik altijd een sample sale, samen met mijn moeder en tante. Altijd heel gezellig en altijd 100% kans van slagen. Dat was dit keer niet anders, verrassend genoeg (not) haha! Daarnaast koop ik veel sieraden via Brandfield, vind ik de laatste tijd Costes een hele leuke winkel en is Omoda al jaren mijn favoriete schoenenwinkel.

Welk item vind jij het leukst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 21 november 2017 / 22:29

  Wat een fijne aankoopjes! <3

 2. 21 november 2017 / 20:07

  Wat een super gave outfits! Het staat je zo leuk!

 3. 21 november 2017 / 13:45

  Staat je allemaal erg leuk! Vind vooral de look met je lange trui/jurk en nieuwe Shabbies héél erg leuk! Oh en je rokje van Superdry ook!

 4. 21 november 2017 / 13:31

  Hele leuke items. Ik vind die legerkleurige broek wel heel mooi

 5. 21 november 2017 / 09:37

  Wat een super leuke items! Je bent direct helemaal ready voor de winter.
  Omoda is ook al jaren mijn favoriete schoenen winkel <3
  Liefs,
  Evelien

 6. 21 november 2017 / 06:32

  Wat een leuke items. Ik vind vooral die groene broek van Costes je goed staan. Je horloge is ook een mooie zeg :-).