fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Herfst Home Wishlist 2017

Herfst Home Wishlist 2017

Sinds begin april 2017 woon ik samen met mijn vriend. Na maanden te hebben verbouwd kon eindelijk het inrichten beginnen en was het tijd om echt in ons huis te trekken. Ik ben nog steeds super blij met onze inrichting maar ik vind het wel super leuk om met de seizoenen mee te gaan. Daarom vind ik het tijd om de herfst in huis te halen. Kijk je mee wat er op mijn Herfst Home Wishlist 2017 staat?

Herfst Home Wishlist 2017Herfst Home WishlistHerfst Home Wishlist

Herfst Home Wishlist

 1. Even een treetje hoger
  Eigenlijk vond ik dit soort decoratieladders maar een beetje onzin. Toch kwam ik laatst in een woonmagazine een heel mooi gestijlde decoratieladder tegen. Dit was een licht houten ladder gedecoreerd met prachtige lampjes, een dekentje etc. Het zal er heel mooi en cosy uit. Deze ladder kwam ik tegen bij de Kwantum en voor dat prijsje wil ik best een poging wagen!
 2. Kaarslicht
  Kaarsen, een musthave tijdens de herfst. Nu heb ik stiekem al heel veel kaarsen en ben ik vooral nog op zoek naar een mooie kandelaar. Ik heb uitgekozen in de HEMA webshop omdat ik de vorm en de kleur heel mooi vind. Normaliter had ik waarschijnlijk gekozen voor roségoud maar omdat de kerst er ook aan komt dacht ik: ‘Waarom niet geel goud?’
 3. Herfstplateau
  Deze toffe, stoere houten snijplank kwam ik tegen in de webshop van Sissy-Boy. Ik wil op de eettafel een mooi herfstplateau maken. Denk hierbij aan pompoenen, kastanjes, herfstbladeren etc. In eerste instantie was ik op zoek naar een dienblad maar toen ik deze robuuste snijplank zag dacht ik: ‘Die moet ik hebben!’
 4. Een heerlijk dekentje
  Tsja.. wat wil je? Een dekentje kan natuurlijk niet ontbreken in deze Herfst Home Wishlist 2017. Sowieso heb ik het altijd snel koud dus mij vind je al gauw terug met een dekentje op de bank. Dit prachtige mintgroene dekentje kwam ik tegen op de ‘home’ pagina van Esprit en die trok eerlijk gezegd meteen mijn aandacht. Need to have this, this fall! 
 5. Kussens
  Als ik dan op de bank wegkruip met een heerlijk dekentje, dan kan uiteraard een heerlijk kussen ook niet ontbreken. De laatste tijd spreekt mintgroen me enorm aan en bij Wehkamp zag ik een leuke 1+1 actie op kussens. Dit kussen is in een soort gebreid patroon en jawel, in mintgroen. Hebben, Hebben, Hebben!!

Prachtige items vind je niet? Met deze items wil ik heel graag de gezellige herfst in huis halen. Heerlijke geurkaarsen en allemaal items die warmte geven of uitstralen. Kom maar op met de herfst!

Zo! Dit is mijn Herfst Home Wishlist 2017. Heb jij al iets gekocht om de herfst mee in huis te halen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. 9 november 2017 / 14:17

  Wat een leuke items 🙂 ben zelf ook bezig met een wishlist aangezien ik bijna ga verhuizen!
  De kandelaar ga ik zeker onthouden!

 2. 7 november 2017 / 09:48

  Ik heb het kaarsje van nummer 2. Ben er super blij mee. In huis hebben wij veel zwart, wit en goud dus dit past er perfect bij! Vooral nu het kouder wordt vind ik het gezellig om kaarsjes aan te steken <3 Leuk lijstje!

 3. 7 november 2017 / 06:40

  Ohhhh wat leuk! Ik vind zo’n laddertje geweldig, die kun je zo mooi opmaken met verschillende accessoires.