fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

&C x JANZEN collectie

&C x JANZEN collectie

Ken je het merk JANZEN? Ik heb er nog nooit iets over geschreven maar ben wel groot fan. Ik heb eigenlijk altijd geurstokjes en geurkaarsen van dit merk in huis. Samen met Chantal Janzen, ja de match qua naam is natuurlijk duidelijk, hebben zij een collectie ontwikkeld. De &C x JANZEN collectie. Een hele mooie collectie in pastelkleurtjes die perfect is voor het voorjaar. In dit artikel ga ik je er alles over vertellen. En, ik heb een hele leuke korting voor je dus lees zeker verder!

Homecollectie van JANZEN

De &C x JANZEN collectie bestaat in totaal uit drie geuren, namelijk:

 • &C Vanilla Peach & Happiness
  • Een zachte, poederige geur in snoeperig roze jasje.
 • &C Musk Jasmine & Joy
  • Een verfrissende geur, met een klein zoet tintje in een stralende mintgroene uitstraling.
 • &C Lavender Rose & Relax
  • Een combinatie van lavendel, witte roos en musk in een paarse verpakking.

Ik ben gegaan voor de geur &C Musk Jasmine & Joy. Zowel de geur als de kleur van de verpakking spraken mij het meest aan. De collectie is echt heel breed dus je vind er producten van geurstokjes tot geurkaarsen en van handzeep tot bodylotion. Ik heb zelf vier producten ontvangen, namelijk:

 • Home Fragrance Sticks
 • Refill voor de Home Fragrance Sticks
 • Hand Wash
 • Room Spray

De geur van deze JANZEN x &C Musk, Jasmine & Joy collectie is moeilijk om te beschrijven maar is echt heerlijk. Hij is zoet en verfrissend tegelijk en je krijgt er absoluut meteen lentekriebels van. Daarnaast vind ik de packaging echt on point. Het frisse, mintgroene gecombineerd met het zwart en goud geeft de collectie een hele mooie en luxe uitstraling. Je huis ruikt hierdoor dus niet alleen heerlijk maar krijgt ook gelijk een interieurupgrade. Fun fact: de geur is ontwikkeld in Grasse. Zet deze plaats in Zuid-Frankrijk zeker op je travellist want het is echt een bezoekje waard.

20% korting bij JANZEN

Van 18 maart t/m 1 april is er 20% korting op de gehele &C x JANZEN collectie. Kijk hiervoor op www.janzen.com

Al de bodyproducten zijn vrij van parabenen, siliconen & minerale oliën en niet getest op dieren.

Welke geur uit de &C x JANZEN collectie lijkt jou het lekkerst?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.