fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Een kerstpakket waar je wel blij van wordt

Een kerstpakket waar je wel blij van wordt
Kerst komt eraan en dus komt half Nederland over ongeveer anderhalve maand weer massaal thuis met kerstpakketten. Laten we eerlijk wezen, de meeste kerstpakketten gaan linea recta de prullenbak in. Soms worden ze zelfs op marktplaats aangeboden! Dat kan anders, als je het mij vraagt. Ik geef in dit artikel drie opties voor een kerstpakket waar je wel blij van wordt. Hopelijk leest jouw werkgever dit!

Een kerstpakket waar je wel blij van wordt

1. Gewoon lekker borrelen
Stop het budget van al die kerstpakketten in één goede, gezellige borrel. Geen karige borrel met één drankje en een schaaltje borrelnootjes. Nee, een mooie borrel op een goede locatie, helemaal tot in de puntjes verzorgd. Uit je dank naar je werknemers en zorg voor goede entertainment. Ik weet zeker dat iedereen met een goed gevoel en een positive vibe weer naar huis gaat.

2. Wellness Pakket
Als je dan toch een kerstpakket geeft, geef dan een pakket waar iemand echt iets aan heeft. Niet het ouderwetse kerstpakket in een saaie doos gevuld met een fles rode wijn en zoutjes gelegd in zaagsel. Kies voor een heerlijk luxe wellness pakket van bijvoorbeeld Rituals. Hier heeft iedereen iets aan en tijdens de kerstvakantie is er ook tijd voor.

3. Kies je eigen pakket
Hoe meer medewerkers, hoe meer meningen en voorkeuren. Eerlijk is eerlijk, je kunt het eigenlijk nooit voor iedereen goed doen. Kerstpakkettenplaza heeft hier een oplossing voor, namelijk een all-in concept dat de medewerkers de kans biedt zelf een passend geschenk uit te zoeken. Daarmee kun je de plank niet misslaan toch?

Kerstpakketten is een oude traditie en ik vind het stiekem ergens wel iets leuks hebben. Ieder jaar is toch iedereen weer nieuwsgierig wat erin zit. Laten we eerlijk zijn, het is en blijft gewoon een leuk kleinigheidje en daar moeten we allemaal blij mee zijn. In the end is een werkgever niet eens verplicht om alle werknemers een kerstpakket te geven. Tegenwoordig zijn er echter zoveel leuke en hippe opties dat ik vind dat de echte ouderwetse, saaie kerstpakketten toch wel een klein beetje verleden tijd zijn.

Krijg jij ieder jaar een kerstpakket?
Zo ja, word jij hier wel of niet blij van?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Kerstpakkettenplaza.nl 

Delen:

5 Reacties

 1. 11 november 2017 / 10:58

  Kerstpakketen koop ik meestal voor mijzelf. Als kerstcadeau geef ik zelden zo iets. Ik hou meer van persoonlijke cadeaus.

 2. 9 november 2017 / 14:55

  Ik liep vorig jaar stage op een middelbare school, waar er een hele ‘kerstmarkt’ was opgesteld. Je kreeg dan tien muntjes en die mocht je uitgeven. Zo kon je je eigen kerstpakket samenstellen. Heel leuk! Ik wilde echt al jaaaren dubbelwandige glazen en heb toen van mijn muntjes een klein tafeltje met opbergruimte en vier dubbelwandige glazen gekozen 🙂
  Dit was de eerste keer dat ik een kerstpakket kreeg. Kan niet wachten tot ik nog een keer zoiets krijg.

 3. 9 november 2017 / 14:53

  Ik liep vorig jaar stage op een middelbare school, waar er een hele ‘kerstmarkt’ was opgesteld. Je kreeg dan tien muntjes en die mocht je uitgeven. Zo kon je je eigen kerstpakket samenstellen. Heel leuk! Ik wilde echt al jaaaren dubbelwandige glazen en heb toen van mijn muntjes een klein tafeltje met opbergruimte en vier dubbelwandige glazen gekozen 🙂
  Dit was de eerste keer dat ik een kerstpakket kreeg. Kan niet wachten tot ik nog een keer zoiets krijg.

 4. 9 november 2017 / 14:27

  Ik krijg ook vaak wel een kerstpakket. Zo kreeg ik vorig jaar de adventskalender van The Body Shop. Super leuk! Kan er ook heel blij van worden. Het gaat ook om het gebaar. 🙂

 5. 9 november 2017 / 12:28

  Ik krijg gelukkig altijd hele fijne kerstpakketten, persoonlijk samengesteld. Deze tips zijn wel erg handig!