fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Een kokend water kraan

Een kokend water kraan

Heb je het al meegekregen? Wij gaan verhuizen! Oh yeah, can’t wait. Maar goed, we moeten nog wel even wachten, haha! Nu is dat niet heel erg want we moeten nog een hoop regelen en voor je het weet is het zover. Van lieverlee ben ik al wat spullen aan het verzamelen en in dozen aan het stoppen. Spullen die ik nu niet meer nodig heb tot die tijd en i.v.m. mijn zwangerschap vind ik het fijn om, nu ik me goed voel, zoveel mogelijk te doen. Ik ben blij met alles in het nieuwe huis maar onze keuken is wel echt een dream coming true. Een zwarte keuken met een groot, wit marmeren kookeiland, openslaande deuren, veel licht en ramen, een visgraat vloer, een kokend water kraan, van alle gemakken voorzien. Ik vertel je er alles over. Lees je mee?

Onze droomkeuken

Stiekem vind ik het heel erg leuk om te koken en om tijd te spenderen in de keuken. Ik droom er al jaren van om een kookeiland te hebben. Het liefst een groot kookeiland met openslaande deuren en barkrukken aan het eiland. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven dat deze droom is uitgekomen. Nog even geduld en dan tover ik de eerste, heerlijke gerechten de keuken uit. Hoe leuk?

In onze huidige keuken heb ik een groot, zwart gasfornuis. Overigens ook een top ding hoor! Maar in de nieuwe keuken heb ik een inductie kookplaat met afzuiging. Dat wordt, denk ik, toch wel eventjes wennen in het begin met koken. Daarnaast heb ik nu geen Quooker kraan en heb ik dat in onze nieuwe keuken wel. Een kokend water kraan lijkt me echt in alle opzichten zo praktisch. Natuurlijk met het zetten van een kopje thee maar ook met schoonmaken en met koken lijkt het me heerlijk om een Quooker te hebben.

Ik heb overigens geen idee of de kraan in de keuken een normale of een Quooker combi plus is. Dit moet ik nog even navragen aan de verkoper. Om eerlijk te zijn lijkt de combi plus me namelijk helemaal ideaal. De Quooker Combi+ is een boiler die je met een Quooker kokend water kraan moet combineren. Hierdoor heb je onbeperkt warm water en maar liefst 7 liter direct kokend water. Klinkt echt perfect!

Of we deze hebben? Geen idee dus maar dat ga ik nog even checken. Sowieso zijn er nog veel zaken die we natuurlijk moeten navragen aan de verkoper maar hier hebben we gelukkig nog ruim de tijd voor. Dit zijn echt de kleine details die handig zijn om te weten. Zoals bepaalde afmetingen van bijvoorbeeld de hoogte van het kookeiland zodat we op pad kunnen voor barkrukken. Daarnaast is er natuurlijk een kleintje op komst en willen we daarvoor ook al veel geregeld en gekocht hebben. Je hoort het al, het wordt een spannende en drukke tijd maar wel eentje waar ik onwijs naar uitkijk en heel veel zin in heb. Uiteraard houd ik jullie, via mijn blog, op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het huis en de kleine!

Heb jij een kokend water kraan?
Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: