fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017

Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017
En.. toen was het gewoon alweer 1 september! Tijd om terug te kijken naar de afgelopen maand, oftewel naar Augustus. Benieuwd naar de artikelen die de afgelopen maand het beste zijn gelezen op mijn blog? Lees dan nu zeker verder!!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017

L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara

Hoe schattig wil je mascara’s hebben? De naam en de vormgeving vind ik in ieder geval 100% matchen. Ik ontving de L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara in twee kleuren, namelijk turkoois en zwart. Mijn favoriet is uiteraard de zwarte variant omdat deze het meest everyday is. Al vind ik zeker de turkoois variant erg leuk om mee te spelen en staat hij goed op alleen mijn onderste wimpers. Het is een nieuwe lancering van L’Oréal dus er zijn natuurlijk veel mensen erg nieuwsgierig naar geweest waardoor het artikel erg goed is gelezen!

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Oeh een heerlijk zomers parfum van Etos. De Etos Sunny Breeze Eau de Toilette. Dit is een parfum waar veel over is geschreven op mening beautyblog. Persoonlijk vond ik de flacon wat tegenvallen maar over het geurtje ben ik zeker te spreken. Daarnaast zit er in de geur geen alcohol waardoor je bij het zonnen geen last hebt van vlekken! Blijkbaar is er veel gezocht naar reviews van deze Eau de Toilette want mijn artikel is erg goed gelezen! Leuk om te zien!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017

L’Oréal Paris Detox Pure Clay Gezichtsmasker

Gezichtsmaskers, I love to try them! Ik ontving van L’Oréal Paris een testsheet waarmee je kan testen welk masker van L’Oréal Paris het beste bij je huid past. Zij hebben in totaal 3 maskers en uit de test is gebleken dat het L’Oréal Paris Detox Pure Clay Gezichtsmasker het beste past bij mijn huidtype. Dat is gebleken want ik ben enorm te spreken over het masker. Dat het masker goed is gelezen is niet helemaal een verrassing. Het is namelijk gedeeld door L’Oréal zelf, super leuk!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017

Mijn 5 beste Beauty Aankopen Ooit

Ik was mijzelf aan het opmaken en ik besloot al mijn high-end producten te gebruiken. Puur omdat ik het zo nu en dan super tof vind om al mijn beautypareltjes te gebruiken. Dat moment bracht mij op de inspiratie om het artikel ‘Mijn 5 beste beauty aankopen ooit‘ te schrijven. Hierin laat ik dus 5 beauty producten zien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds super blij mee ben. Producten die ik zelf heb gekocht en waar ik nog geen seconde spijt van heb. Tof om te zien dat het artikel zo goed is bekeken!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017

Mijn vakantiebestemming van 2017 is…

Normaal begin ik in Januari zo ongeveer al na te denken over de vakantie. Dat was dit jaar alles behalve het geval. In december 2016 kregen wij de sleutel van ons huis en kon het maanden klussen beginnen. Aan vakantie denken zat er dus even niet in. Tijdens het klussen door zijn we nog wel twee keer op vakantie gegaan, één keer naar Zell Am See voor Wintersport en één keer naar Zuid-Frankrijk om te motorrijden. Twee vakanties die al vast stonden voordat wij de sleutel kregen. Na het klussen begonnen wij te brainstormen, wat doen we de zomer met de vakantie? De bestemming maakte ik bekend in het artikel ‘Mijn vakantiebestemming van 2017 is…

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 1 september 2017 / 10:05

    Beste aankopen ooit vond ik ook een leuk artikel! Altijd tof om te lezen.