fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Beautyfavorieten Augustus 2017


Woooow! Het is natuurlijk nog eventjes ‘zomer’ maar de meeste scholen beginnen alweer. Wat een gek idee! Normaliter begon ik ook weer eind Augustus aan het nieuwe jaar maar ik ben afgestudeerd in mei dus voor het eerst hoef ik nu gewoon niet meer naar school. In ieder geval staat september voor onze deur en is het dus tijd om augustus af te sluiten met de Beautyfavorieten Augustus 2017. Fijne favorieten had ik deze maand dus dat is zeker de moeite waard om even te lezen!

Beautyfavorieten Augustus 2017

Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre

Het was zo ontzettend lang geleden dat ik een blush van Bourjous heb getest. Extra leuk om weer zo’n leuk rond, bolletje van Bourjous te proberen. Ik ontving de blush in de kleur 16 ‘Rose Coup de Foudre’. Ik zag de poeder en ik dacht meteen: ‘Yes, dit is echt iets van mij!’ Een prachtige, felle roze/peachy kleur met een mooie glow die perfect is gepigmenteerd. Een top kleur voor de zomer! Ik heb deze Bourjois Blush in 16 Rose Coup de Foudre inmiddels echt al super vaak gedragen en het is echt een groot favoriet!

Beautyfavorieten Augustus 2017

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Yes! Eindelijk de kans om een bubble masker te testen. Natuurlijk had ik de bubble maskers al heel lang gespot en kon ik niet wachten om het zelf te ervaren. Clinique kwam op de markt met het Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask en daarvan belandde gelukkig het persbericht in mijn emailbox. Een paar dagen later belandde het masker op mijn deurmat en kon het ervaren van een bubble masker beginnen. Ik vind het echt een top masker, hilarisch al die bubbeltjes maar zeker ook super fijn! Mijn huid voelt na het gebruiken van het masker heerlijk schoon en zacht aan. Absoluut een aanrader!

L’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

Een luchtige foundation met SPF is voor mij in de zomer een absolute must. Dat is iets wat deze L’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation absoluut biedt. Ik heb de kleur light en deze kleur is niet zo licht als je verwacht van een foundation met deze naam. Voor mij is dit niet erg want ik ben van mijzelf niet super licht waardoor de kleur voor mij goed is. Deze foundation heb ik de afgelopen maand veel gebruikt en gaat absoluut met mij mee op vakantie!

 

Beautyfavorieten Augustus 2017

Real Techniques MultiTech Small Point Set

Waarom had ik deze set niet eerder? Nou, dat is gewoon voornamelijk omdat dit de nieuwste kwastenset van Real Techniques is. De Small Point Set is echt fantastisch voor het creëren van een ooglook met meerdere kleuren. Met de kleine kwastjes kun je de kleuren precies op de gewenste plekken aanbrengen en dat werkt ontzettend fijn. Met de grootste kwast uit deze set is het blenden van de ooglook tot één geheel echt ideaal. Oftewel, deze Real Techniques MultiTech Small Point Set is absoluut een musthave en onmisbaar in mijn lijst met Beautyfavorieten Augustus 2017.

Beautyfavorieten Augustus 2017

Sally Hansen Color Therapy in Aura’nt You Relaxed

In augustus ben ik voor het eerst weer nagellak gaan dragen. Ik gok dat ik zo’n half jaar nagellak vrij ben geweest, haha! Dit kwam voornamelijk door de verbouwing van ons huis en daarna besloot ik om mijn nagels wat adem te geven om aan te sterken. Eind juli ontving ik de Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection en dat was voor mij het teken dat het weer tijd was voor een kleurtje op mijn nagels. Alhoewel alle drie de kleuren prachtig zijn, is de zalmroze kleur in Aura’nt You Relaxed deze maand niet van mijn nagels af geweest.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Augustus 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van augustus 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 1 september 2017 / 02:42

  Die L’OrĂ©al foundation klinkt best wel goed, jammer dat ie wel donkder uitpakt. Dan is ie nu mss wel goed voor mij, maar rest van het jaar vast te donker. Dat heb ik ook met iets soortgelijks van Garnier.

 2. 31 augustus 2017 / 16:32

  Ik wist niet dat Clinique ook van die bubble maskers verkocht. Ik wil die zeker een keer gaan aanschaffen om te gaan proberen!

 3. 31 augustus 2017 / 12:07

  Oeh, wat een fijne producten. Mijn favoriete product is mijn nieuwe mascara van Kiko.

 4. 31 augustus 2017 / 10:43

  Wat een prachtige favorieten heb je. Ze lijken me allemaal echt enorm fijn!

 5. 31 augustus 2017 / 09:26

  Wat ziet die brush set van RT er goed uit! Ik ben een sucker voor oogschaduwkwasten, haha.