fbpx
45   56
66   137
134   246
53   207
33   82

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes
De zomervakantie zit er voor de meeste zo goed als op. Mensen gaan weer massaal aan het werk of naar school en daarmee komt er in ons hoofd al snel een einde aan de ‘zomer’. Oftewel, de herfst komt eraan en de cosmeticamerken komen op de markt met de nieuwe fall/winter collecties. Ik moet nog op zomervakantie en moet er heel eerlijk gezegd nog even niet aan denken maar review vandaag toch al een artikel uit een fall/winter collectie, namelijk de MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes.

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft SuedesMUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes

Seizoenen zijn voor cosmeticamerken natuurlijk een goed moment om nieuwe producten te lanceren. Het assortiment wordt niet alleen uitgebreid met de MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes, maar ook met setting powders, andere eyeshadowpaletten en liquid lipsticks.

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft SuedesMUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes
Het oogschaduwpalette zit in een typische budgetverpakking. Al moet ik zeggen dat ik die van MUA wel opvallend stevig vind. Het is een zwarte onderkant en een doorzichtige bovenkant. Tekst op de deksel in het zwart en een sticker op de onderkant met extra productinformatie. Ziet er helemaal prima uit, niets op aan te merken.

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft SuedesMUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes
MUA brengt in totaal 3 verschillende 6 shade eyeshadow palettes op de markt, namelijk:

 • Rusted Wonders
 • Soft Suedes
 • Glamour Golds

In dit artikel review ik dus het palette in de kleur Soft Suedes.

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes

Swatches

Om dubbel te checken of de oogschaduws inderdaad helemaal matte zijn heb ik zowel de swatches als de oogschaduws zelf met flits gefotografeerd. Hier werd al snel duidelijk dat de oogschaduws inderdaad alle 6 echt helemaal matte zijn. Ze zijn echter niet super gepigmenteerd en voelen wat poederig aan!

MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes

Conclusie

Matte oogschaduws in één palette, altijd handig om te hebben. Je zou misschien denken dat sommige oogschaduws overbodig zijn maar dat is naar mijn mening niet het geval. De lichtste kleur is niet goed gepigmenteerd maar gebruik ik, na de oogschaduwbasis, over het gehele ooglid. Dit zorgt er namelijk voor dat de rest van de oogschaduws beter blenden. Deze zijn echter ook niet heel goed gepigmenteerd maar zijn wel mooi en natuurlijk op te bouwen. Zeker als transitiekleuren zijn deze oogschaduws top en dat zorgt ervoor dat ik blij ben met dit palette. Alle oogschaduws in één look verwerken gaat echter niet, dan wordt het echt één grote brei van kleuren.

Het MUA 6 Shade Eyeshadow Palette Matte Soft Suedes kost € 4,49 en is te koop in de geselecteerde Kruidvat filialen. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 4 september 2017 / 19:23

  Ik vind de verpakking wel heel mooi! De oogschaduws zelf zijn helaas wel meer van hetzelfde van wat al heb liggen.

 2. 4 september 2017 / 11:20

  Wauw het moment dat je het palette met flits hebt laten zien. Dit is echt een palette die ik onbewust al heel lang naar opzoek ben merk ik nu haha. Hier ga ik zeker eens naar kijken!

 3. 4 september 2017 / 10:01

  Hij ziet er op zich prima uit maar niet heel geweldig. Voor €4.49 is het best leuk.

 4. 4 september 2017 / 09:43

  Hmm, ik sla deze over!

 5. 4 september 2017 / 08:33

  De pigmentatie had inderdaad wat beter gemogen maar voor die prijs ziet het er nog wel ok uit!