fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette
Ik heb de ene zomerparfum nog niet getest of de volgende ligt alweer te wachten! Heerlijk zeg, want ik ben dol op zomerse geuren! The breeze of summer, Etos komt op de markt met een Sunny Breeze Eau de Toilette. Een hele zomerse geur die zeer budgetproof is. Is deze Etos Sunny Breeze Eau de Toilette de moeite waard? Je leest het nu!

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Let the summer begin! De zonnige persberichten blijven mijn inbox binnenstromen en het maakt me echt super blij! Het persbericht van de Etos Sunny Breeze Eau de Toilette zag er ook heerlijk s’zomers uit en dat maakte mij direct nieuwsgierig naar de geur. Super leuk dat ik de dag daarna dus al een pakketje ontving met daarin deze Eau de Toilette.

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette
De verpakking van de geur vind ik erg leuk gedaan. Op de voorkant staat ‘Sunny Breeze’ en de citroen maakt al snel duidelijk dat het om een fris en citrusachtig geurtje gaat. Op de achterkant staan de belangrijkste geurnoten vermeld en verder is de verpakking versierd met een waterverfachtige print die loopt van blauw, naar geel en naar roze. Erg leuk gedaan! Eerlijk gezegd vond ik juist door de leuke verpakking de flacon zelf wel wat tegenvallen. Dit is echt een hele simpele, doorzichtige, rechttoe rechtaan flacon. Jammer! Ik vind juist andere producten van Etos qua verbetering juist enorm vooruitgegaan en dat had bij deze geur wel wat beter gekund naar mijn mening.

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Etos over de Sunny Breeze Eau de Toilette
Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie. 

Etos beschrijft de geur niet in een laag van top-, hart- en basisnoten maar benoemd enkel de belangrijkste geurnoten. Dat zijn citrus, cassis, abrikoos en amber.

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Citral, Linalool.

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Deze Eau de Toilette is geen gewone geur, maar heeft iets speciaals. Etos Sunny Breeze Eau de Toilette is namelijk één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid. Kijk! Dit vind ik dan weer wel echt top van Etos!

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Conclusie

Een mening vormen over deze Eau de Toilette vind ik vrij lastig. Laten we eerlijk zijn, wat kunnen we gezien de prijs nu echt verwachten? Ik vind de verpakking heel erg leuk gedaan maar vind de flacon gewoon echt tegenvallen. Kom op Etos, hier hadden jullie best wel wat meer aandacht aan kunnen besteden toch? De geur zelf vind ik heel erg lekker en fris. Echt een sunny breeze! Zeker iets wat ik lekker vind voor everyday, zoals bijvoorbeeld op mijn werk.

De citrus overheerst wel dus mocht je echt niet van citrusgeuren houden dan is deze geur wellicht niet helemaal op jouw lijf geschreven. Daarnaast vind ik het wel weer erg leuk dat Etos qua ingrediënten gedacht heeft aan de schadelijkheid met betrekking tot de zon en de vlekken en uitslag voor de gevoelige huid. Erg slim, het is tenslotte toch een zomergeur. Dat zijn weer pluspunten! Daarnaast blijft de geur best lang hangen en moet ik hem op een werkdag, puur voor het extra lekkere, even één keertje bijsprayen tijdens mijn pauze. Al met al, een leuk en lekker geurtje! Prima voor everyday en let’s be honest, voor het geld hoeven we het sowieso niet te laten!

De Etos Sunny Breeze Eau de Toilette bevat 50ml. en kost € 9,99 . Uiteraard is de geur te koop in de filialen van Etos. 

Wat is jouw goedkoopste geur? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. Anna
  1 juli 2017 / 15:19

  Heb hem ook en ik vind het juist een prachtig flesje en ben er heel blij mee! Simpel, slank en strak, zonder opsmuk. Daar houd ik van. En, het is nog glas ook!

 2. 19 juni 2017 / 18:38

  Hm dit is de eerste review die ik lees dat de citrus overheerst. Zo vind ik de geur toch een stuk minder aantrekkelijk.. Ik vind citrus opzich wel lekker, maar in een geur weet ik het niet.

 3. 19 juni 2017 / 17:18

  Ik ben zo benieuwd geworden! Hij lijkt mij heerlijk <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 19 juni 2017 / 13:59

  Ik heb ‘m ook! Citrus is wel vrij aanwezig, voor nu vind ik dat wel lekker, maar niet heel het jaar door. Goeie review weer!

 5. 19 juni 2017 / 13:05

  Je hebt hem precies zo omschreven als ‘ie is. I love it!!

 6. 19 juni 2017 / 12:45

  Deze wil ik!!! Ik ben in de zomer normaal okk fan van Sun van Jill Sander omdat die ook geen vlekken veroorzaakt. En ik vind het flesje wel mooi. 🙂
  Mijn goedkoopste is geen eau de toilette, ‘aar een body spray van de Botanical lijn van de Etos. Dat vind ik fijner. 🙂

 7. 19 juni 2017 / 08:32

  Oeh wat handig, een parfum die je tijdens het zonnen ook gewoon kunt dragen!

 8. 19 juni 2017 / 06:41

  Ik had al veel positieve reviews gelezen, maar als ik lees dat de citrus overheerst dan denk ik toch niet dat dit mijn geurtje is. Ik hou daar namelijk niet zo van. De flacon vind ik wel oké. Fijn dat de geur vrij lang blijft hangen.