fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Morning Skincare Routine

Morning Skincare Routine

Goodmorning! De laatste tijd ben ik helemaal in-to de skincare! Gelukkig krijg ik veel producten opgestuurd en ik vind het heerlijk om deze producten uitgebreid te testen. Welk product doet wel iets voor mijn huid en welk product helaas niet? Inmiddels heb ik al een tijdje dezelfde Morning Skincare Routine. Daarom leek het mij een goed idee om deze eens te laten zien in een blogpost. Benieuwd naar mijn Morning Skincare Routine? Lees nu mee!

Morning Skincare Routine

Stap 1: Reinigen

Reinigen! Daar begin ik mee. Al denk je: ‘Ik ben s’avonds onder de douche geweest en ik heb alleen maar geslapen in mijn schone bed dus dat is niet nodig…’ Jawel, dat is het wel! Je zweet s’nachts en je huid produceert bijvoorbeeld talg. Iets wat je er in de ochtend toch lekker allemaal af wilt hebben! In de ochtend reinig ik mijn huid het liefst met een cleansing oil. Op dit moment is de L’Occitane Petal Cleansing Oil mijn ultieme favoriet!

Morning Skincare Routine

Stap 2: Tonic

Het reinigen van de huid brengt de pH waarde van de huid omhoog. Om deze weer te stabiliseren gebruik je een toner/tonic. Dit product wordt vaak gezien als extra reiniging en daardoor soms als overbodig terwijl het dat eigenlijk dus totaal niet is! Mijn tonic gebruik ik altijd op een wattenschijfje en op dit moment gebruik ik de Babor Rose Toning Essence uit de Babor Silicone Cleansing Brush SetJawel, we blijven in de ‘rosepetal’ sfeer! 

Morning Skincare Routine

Stap 3: Moisturizen

Na de reiniging en de tonic gebruik ik graag een product om mijn huid de rest van de dag goed te hydrateren en te beschermen. Met beschermen bedoel ik bijvoorbeeld tegen UV stralen en ik gebruik dan ook graag dagcrèmes/moisturizers met een SPF erin. Op dit moment gebruik ik de Rodial Snake Moisturizer 02 SPF15. Een super fijn product

Op zich een best bescheiden Morning Skincare Routine, denk ik zo? Uiteraard zijn er nog veel meer producten op de markt die je kunt verwerken in je Morning Skincare Routine. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een scrub, masker of een serum. Zelf vind ik dit voor mijn huid niet echt nodig en merk ik dat deze routine voor mij gewoon heel goed werkt.

Welke skincare producten gebruik jij iedere ochtend? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 21 augustus 2017 / 12:32

  Wat een fijne producten gebruik je zeg. Erg leuk om te zien.

 2. 15 augustus 2017 / 16:22

  Leuk om te lezen! Momenteel gebruik ik zelf het drie stappen reinigingssysteem van Natuurlijk Rooibos.

 3. 15 augustus 2017 / 12:36

  De laatste tijd ben ik ook weer helemaal bezig met mijn gezicht in de avond goed te reinigen. Ik doe eigenlijk net dezelfde routine als jij maar dan met andere producten.

 4. Varenka
  15 augustus 2017 / 11:57

  Het lijkt een bescheiden routine maar een gezonde huid heeft ook niet meer nodig
  Je kunt je huid nml ook overbelasten door deze teveel te pamperen of te reinigen
  Wat een ontzettende fijne skin care gebruik je zeg.

 5. 15 augustus 2017 / 11:51

  Ik reinig met een micellair water of een gezichtsreiniger en daarna smeer ik er een dagcrème op van Nivea met SPF 30.