fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Een kleimasker, een sheetmask, een peel-off mask.. Allemaal varianten die we allemaal wel kennen. Sinds een tijdje is er een nieuw soort masker op de markt, namelijk een ‘bubble mask’. Het ene na het andere merk komt ermee op de markt en afgelopen week testte ik er voor het eerst eentje uit. Namelijk het Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask.

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Jeetje, wat heb ik eigenlijk al veel producten van Clinique getest zeg! Volgens mij ben ik over nog geen één product niet te spreken geweest maar naar dit masker was ik wel heel benieuwd. Nog nooit eerder probeerde ik namelijk een ‘bubble’ mask. Die van Clinique zit in een knalgroene tube. Een vormgeving waar ik persoonlijk wel eventjes aan moest wennen. Gelukkig wel met pompflacon, ideaal!

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying MaskClinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Clinique over de Pep-start Double Bubble Purifying Mask
Een mooie, gladde huid dankzij de kracht van luchtbelletjes. CLINIQUE introduceert het NIEUWE Pep-Start™ Double Bubble Purifying Mask. Een verfrissend gelmasker dat de huid diep reinigt, tot in de poriën zuivert en prept voor make-up. 

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Ingrediënten: Dit niet-uitdrogende, olievrije masker zorgt voor een dieptereiniging.

 • Decyl Glucoside + Sodium Cocoyl Isethionate + Cocamidopropyl Betaine: schuimende
  werkstoffen helpen vuil en afvalstoffen aan het huidoppervlak wegwassen.
 • Glycerin: een vochtverzorgend ingrediënt dat helpt voorkomen dat de huid droog en gestript
  wordt.
 • N-Actyl D-Glucosamine: een aminosuiker dat het vochtgehalte verbetert, schilfertjes
  vermindert en aan het huidoppervlak licht exfoliëert

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: Breng een egale laag aan op een schone huid, vermijd de oogzone. Laat 2 minuten inwerken en zie hoe de gel verandert in een laagje fijn, reinigend schuim. Spoel al masserend weg met warm water. Dep de huid droog. Gebruik 2 tot 3 maal per week.

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Uiteraard heb ik de gebruiksaanwijzing netjes opgevolgd. Ik heb eerst mijn gezicht schoongemaakt en gereinigd. Iets wat sowieso is aan te raden voordat je een masker gaat gebruiken. Vervolgens heb ik 3 pompjes op mijn vingers gepompt en het egaal product verdeeld over mijn gezicht. In het begin voelt het vooral heerlijk koel en fris aan. Binnen 2 minuten verandert de roze gel in een dekentje van kleine, witte, reinigende luchtbelletjes. Dit kietelt een beetje maar voelt wel lekker en ergens wat gek aan!

Wat doen deze belletjes?
De stimulerende sensatie van de luchtbelletjes en de exfoliërende ingrediënten werken samen aan het weghalen van talg en vuil aan de oppervlakte. Ze maken de huid zachter, schoner en klaar voor make-up.

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Conclusie

Wat leuk om eens een bubble mask te proberen. Ik wist eerlijk gezegd niet helemaal wat ik moest verwachten maar ik ben aangenaam verrast. De substantie van het masker is knalroze en echt gelly. Het aanbrengen hiervan gaat heel erg makkelijk en eigenlijk begint het na een minuutje al lichtjes te bubbelen. Na twee minuten ben je net een bubble monster en bubbelt je hele gezicht. Hilarisch! Als het masker is ‘uitgebubbeld’, wat na zo’n 3 a 4 minuten is, spoel je het af met lauwwarm water. Nadat je je gezicht hebt droog gedept voelt je huid echt ontzettend zacht en verzorgd aan. Wat een heerlijk en hilarisch masker! #highlyrecommend 

JHet Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask kost € 29,50 en is te koop vanaf half augustus.

Heb jij al eens een bubble mask geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 16 augustus 2017 / 20:13

  Wat grappig, zo’n bubble mask! Nog nooit eerder van gehoord. Lijkt mij wel fijn!

 2. Varenka
  16 augustus 2017 / 11:56

  Clinique heeft inderdaad alleen maar fijne producten
  De prijs is pittig voor een masker (ligt er ook een beetje aan hoevaak je er mee kunt doen) maar deze lijkt mij wel heel leuk om eens te proberen
  Fijn dat de werking ook deze x weer helemaal in orde is

 3. 16 augustus 2017 / 07:53

  Wat grappig dat het roze goedje en zo’n lekkere schuimlaag veranderd! Ik ben heel erg benieuwd! Momenteel vind ik Clinique altijd heel fijn.