fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Rodial Glamoxy Snake Lijn

Rodial Glamoxy Snake Lijn

Ik heb het al in een paar artikels aangegeven, maar ik ben de laatste tijd echt helemaal in to de skincare. Als er een high end merk onder de skincare is dan is dat wel Rodial. Een merk dat je laatste tijd erg veelvoorkomend is in beautyland. Poepieduur, en daardoor test ik het eigenlijk nog liever uit. Is de prijs/kwaliteit verhouding goed? Ik review vandaag uitgebreid de Rodial Glamoxy Snake Lijn. Lees je mee?

Rodial Glamoxy Snake Lijn

Rodial Glamoxy Snake Lijn

Rodial Glamoxy Snake Lijn

Rodial over de Glamoxy Snake Lijn 
Deze lijn van anti-aging behandelingen als alternatief voor cosmetische spierverlammende procedures, zal de huid direct soepeler aan doen voelen en een jongere uitstraling geven. Voor iedereen die zich zorgen maakt om de lijntjes in haar gezicht, de soepelheid van de huid en diepe rimpels.  Onze unieke SYN -AKE dipeptide heeft hetzelfde effect als het gif van de temple viper. Het vermindert spiercontracties voor een gladdere teint. Botoxresultaat zonder ingreep.

Rodial Glamoxy Snake LijnRodial Glamoxy Snake Lijn

Botoxresultaat zonder ingreep… Wow, dat is nogal een uitspraak! Laat ik om te beginnen even één ding rechtzetten. Ik ben 23 en heb op dit moment nog geen rimpels. Ik wil dan ook absoluut geen botox, er is geen haar op mijn hoofd die daar überhaupt aan denkt.  Ik weet alleen wel dat, wanneer je begin 20 bent, je prima ‘anti-age’ producten kan gebruiken als preventief middel. Sterker nog, ik heb mij zelfs laten vertellen dat je het juist preventief moet gebruiken, want als er eenmaal een rimpel is gevormd dan is daar niet heel veel meer aan te doen. Of dat zo is, daar weet ik dan weer niet helemaal het fijne van. Als ik door gebruik van goede skincare minder snel rimpels krijg, dan stem ik voor!

Ik vind de vormgeving van de Rodial Glamoxy Snake Lijn super stoer. Heel erg passend ook bij de naam. De vormgeving is zwart met wit en zilver. Zowel de kartonnen verpakking als de productflacons zelf. Op beide vind je de productnaam inclusief extra toelichting over het product. Ik vind het er allemaal heel erg strak en luxe uitzien. Het is wel duidelijk dat dit echt een high end skincare merk is.

Rodial Glamoxy Snake LijnRodial Glamoxy Snake Lijn

RODIAL SNAKE EYE CREAM 02

Op de site van Ici Paris XL staat: ‘Deze revolutionaire oogcrème bestaat uit een cocktail van gerichte verstevigende en revitaliserende actieve bestanddelen. De huid lijkt strakker; fijne lijntjes en rimpels zijn dankzij het syn-ake dipeptide duidelijk minder zichtbaar. Een zuurstofdrager en haloxyl helpen de kwetsbare huid rond de ogen nieuwe energie te geven en te verstevigen en donkere kringen te verminderen.’

Rodial Glamoxy Snake LijnRodial Glamoxy Snake Lijn

RODIAL GLAMOXY SNAKE SERUM

Op de site van Ici Paris XL staat: ‘Minimialiseer de vorming van expressielijntjes met dit unieke, op de temple viper geïnspireerde serum. Dit hydraterende serum zal fijne lijntjes en rimpeltjes liften en opvullen, waardoor uw huid er direct glanzend en stralend uitziet’

Rodial Glamoxy Snake LijnRodial Glamoxy Snake Lijn

RODIAL SNAKE MOISTURIZER O2 SPF15

Op de site van Ici Paris XL staat: ‘Deze lichtgewicht formule bestrijdt een doffe uitstraling. Het verstevigt en revitaliseert de huid. Door het leven in de stad kan de huid vaal en vermoeid raken. Dankzij een snelwerkende zuurstofdrager lijkt de huid als herboren en gaat ze stralen. In combinatie met de hydraterende werking van hyaluronzuur strijkt Syn-ake dipeptide fijne lijntjes en rimpels glad. De SPF15 zonnefilter biedt dagelijkse bescherming tegen schadelijke uv A- en B-straling’

Rodial Glamoxy Snake LijnRodial Glamoxy Snake LijnRodial Glamoxy Snake Lijn

Conclusie

Eerlijk is eerlijk.. alles klopt aan deze lijn. Te beginnen bij de luxe vormgeving, de heerlijke geur en de fantastische producten. Ik was al fan van de Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream en nu komt deze Rodial Glamoxy Snake Lijn er absoluut bij. Ik merk echt dat deze producten mijn huid zoveel goeds doen. Mijn huid voelt heel zacht, verstevigd en verzorgd aan en krijgt een soort glowy finish. Zelfs mijn poriën rond mijn neus lijken smaller en alles is super egaal. Ik ga deze producten de komende tijd met ontzettend veel plezier gebruiken! Of ik ze opnieuw zou kopen? Daar zal ik denk ik wel even een nachtje over moeten slapen want ik vind de producten echt ongelofelijk duur. Zeker als je kijkt hoeveel mililiter er in de flacons zit. Wellicht een keer als cadeautje voor mijzelf… Het eerste wat ik dan opnieuw zou kopen is de moisturizer. Deze vind ik, van de drie, het allerfijnst! Daarnaast bevat deze flacon ook 50 mililiter en hoop ik hem binnenkort opnieuw te kunnen scoren bij Ici Paris XL met een mooie korting. (Op dit moment zit er 25% korting op!)

Deze Rodial Glamoxy Snake Lijn is exclusief te koop bij Ici Paris XL. 

 • Rodial Snake Eye Cream 02 bevat 15 mililiter en kost € 99,95
 • Rodial Glamoxy Snake Serum bevat 25 mililiter en kost € 160,-
 • Rodial Snake Moisturizer 02 SPF 15 bevat 50 mililiter en kost € 119,95

Wat is jouw favoriete skincare merk? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

9 Reacties

 1. 11 april 2017 / 13:28

  Wat klinkt dit goed! ik ben bijna 28 en ik merk al wat fijne lijntjes dus ik zou dit zeker wel eens willen proberen. Jammer dat de producten zo duur zijn, anders zou ik het zeker eens aanschaffen om te proberen. Ik ben erg benieuwd wat ik zou ervaren. Ziet er goed uit!

 2. 11 april 2017 / 08:02

  Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met dit merk, maar ben er wel enorm benieuwd naar. Wow, wat een prijzen!!

 3. 10 april 2017 / 22:26

  Ik vind de prijs wel aan de hoge kant hoor, maar het klinkt goed.

 4. 10 april 2017 / 13:09

  Altijd een probleem met goede skincare! Het is super duur maar het werkt ook super goed… Maar heel fijn dat ze heel veel goeds doen voor je huid!

 5. 10 april 2017 / 12:31

  Oei dat zijn beste prijzen voor skincare.. Het ziet er erg mooi uit en beloofd veel goeds maar toch ben ik qua prijs nog niet genoeg overtuigd. Al klinkt de moisturizer wel erg fijn.

 6. 10 april 2017 / 12:17

  Prachtige producten, zeg! Alleen gaat dat prijskaartje voor mij toch net iets te ver.
  Goh, ik heb nog geen favoriete skincaremerk! Ik ben nog volop merken aan het ontdekken. 🙂

 7. 10 april 2017 / 11:42

  Oh wauw wat een prijzen! Resultaat klinkt wel goed. Ik gebruik een Q10 met factor 30 van Nivea en een exfoilant van Paula’s Choice tegen m’n puistjes ? (en ik ben 28) en dan nog een nachtcrème op t moment van Olaz.

 8. 10 april 2017 / 11:07

  Het ziet er inderdaad erg mooi en chic uit, maar ik vind de prijs echt te hoog.

 9. 10 april 2017 / 06:11

  De producten van Rodial zijn inderdaad vrij prijzig, maar o zo fijn. Van deze lijn heb ik nog niks geprobeerd, maar ik vind hem er erg mooi uit zien.