fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Real Techniques Multitech Small Point Set

Real Techniques Multitech Small Point Set
Een primeur op mijn blog! Ik review namelijk een gloednieuwe kwastenset van Real Techniques. Eentje die nog niet in de schappen ligt en waarvan Real Techniques ‘Coming Soon‘ op de website heeft staan. Ik heb het over de Real Techniques Multitech Small Point Set. Super tof, want ik ontving deze set van het hoofdkantoor van Real Techniques in Amerika! Lees je met me mee?

Real Techniques Multitech Small Point SetReal Techniques Multitech Small Point Set

Real Techniques Multitech Small Point Set

Een gloednieuwe collectie van Real Techniques, de MultiTech Collection. In de naam zit het woordje ‘multi’ wat uiteraard direct suggereert dat deze set multifunctioneel inzetbaar is. In de hele Multitech Collection zitten in totaal 7 nieuwe kwasten en één sponge. In de collectie zit één set die bestaat uit 4 kwasten en dat is de Real Techniques MultiTech Small Point Set met de kwasten point S • XS • XXS • XXXS. Daarnaast bevat deze set ook een ‘brush stand’ om je kwasten mooi in op te kunnen bergen. 

Real Techniques Multitech Small Point Set

Real Techniques over deze Multitech Small Point Set
Need precise touch-ups? This set has four brushes designed to fit into the contours of your face. Together, they can do everything from conceal an imperfection, line your lips or complete your favorite eye look.

Real Techniques Multitech Small Point Set
De kwasten bevatten alle 4 dezelfde vorm, een soort kegelvorm. De kwast begint breed en eindigt in een mooi en smal puntje. Ziet er ideaal uit, zo op het eerste gezicht! Volgens Real Techniques kun je deze kwasten voor het volgende gebruiken:

 • Point S: all-over shadow, concealer, contour lines, highlighter + more
 • Point XS: color correcting, concealer, crease shadow, +more
 • Point XXS:  detailed highlighting, detailed shadow, lip blending, + more
 • Point XXXS: brow filling, smokey liner, smudged liner, lip detailing + more

Real Techniques Multitech Small Point Set

Point S

Deze ‘brush’ is de grootste brush in de set. Je kunt hem perfect gebruiken om één kleur aan te brengen over het gehele ooglid. Zonder moeite kleurt hij je ooglid in handomdraai in de gewenste kleur. Daarnaast is de Point S ook zeer geschikt voor het blenden van een ooglook, een (neus)contour of concealer!

Real Techniques Multitech Small Point Set

Point XS

Een top formaatje om concealer te setten onder je ogen, als je het mij vraagt. Naar zo’n kwast was ik persoonlijk nog op zoek dus die heb ik bij deze gevonden. Deze Point XS brush is ook heel erg geschikt voor het aanbrengen van highlighter in bijvoorbeeld de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot!

Real Techniques Multitech Small Point Set

Point XXS

Weer een smallere kwast! De perfecte grootte wat mij betreft om een donkere kleur aan te brengen in de arcadeboog of in de buitenste ooghoek. Daarnaast kun je met deze kwast ook prima een lipstick aanbrengen!

Real Techniques Multitech Small Point Set

Point XXXS

Dol op een smudgy eyeliner? Dan is deze Point XXXS echt een uitkomst! Breng een oogpotloodje aan langs de bovenste en/of onderste wimperrand en smudge deze uit met deze kwast voor een echte ‘smokey’ look.

Real Techniques Multitech Small Point SetReal Techniques Multitech Small Point Set

Conclusie

Ben ik ooit niet te spreken geweest over een set van Real Techniques? Hmm.. nee eigenlijk niet! Deze MultiTech Small Point Set heeft wat mij betreft een toffe vormgeving. Iets totaal anders dan we van Real Techniques zijn gewend maar absoluut tof! Daarnaast zijn de kwasten, zoals beloofd, multifunctioneel en breed inzetbaar. Iets waar ik altijd enorm van houd en daardoor ben ik ook echt ontzettend blij met deze set. Absoluut een aanrader!

Deze Real Techniques Multitech Small Point Set kost €26,50

Gebruik jij weleens een creamy blush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

6 Reacties

 1. 20 augustus 2017 / 14:15

  Wauw jouw foto’s! het ziet er allemaal zo mooi uit. Hele leuke review zeg 🙂

 2. 14 augustus 2017 / 19:37

  Deze kwasten zien er inderdaad heel erg mooi uit. Ik vind de vormgeving ook mooier dan normaal!

 3. 14 augustus 2017 / 16:53

  Wat gaaf dat je deze hebt mogen ontvangen! Mooie set.

 4. 14 augustus 2017 / 13:28

  Wat een leuke set, ik kende deze nog niet. Ik moet zeggen dat ik niet heel groot fan ben van het design, maar wel fijn dat het zo een multifunctionele set is.

 5. 14 augustus 2017 / 11:16

  Tof dat je deze hebt ontvangen voor ze uit zijn! Ik heb eigenlijk bijna alleen maar goedkope kwastjes van ebay en de Mac 217. Bij deze kwastjes zou ik alleen de S handig vinden denk ik.

 6. 14 augustus 2017 / 11:02

  Ik heb nog steeds nooit iets van Real Techniques geprobeerd; daar komt binnenkort wel verandering in, want ik hoor zooveel goede verhalen!