fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Evening Skincare Routine

Evening Skincare Routine
Afgelopen dinsdag stond mijn Morning Skincare Routine online. Uiteraard kan dan daaropvolgend een Evening Skincare Routine niet ontbreken! Ben jij benieuwd naar de skincare producten die ik gebruik in mijn Evening Skincare Routine? Lees dan nu zeker mee!

Evening Skincare Routine

Stap 1: Reinigen

Uiteraard begin ik ook in de Evening Skincare Routine met het reinigen. Het schoonmaken van de huid is enorm belangrijk omdat de huid de hele dag bloot wordt gesteld aan vuil uit de lucht en daarnaast produceert onze huid zelf ook bijvoorbeeld talg. Daarnaast draag ik make-up dus tijd om te beginnen met schoonmaken! Douchen doe ik meestal s’avonds en dan reinig ik mijn gezicht altijd onder de douche met de Garnier Micellaire Reinigingsgel. Mocht ik ervoor kiezen om s’ochtends te douchen dan reinig ik mijn gezicht s’avonds het liefst met de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm.

Evening Skincare Routine

Stap 2: Dubbel reinigen!

Om echt alle make-up resten en vuil uit de lucht etc. weg te halen gebruik ik de Babor Cleansing Foam in combinatie met de Babor Silicone Cleansing Brush. Beide producten zitten in de Babor Silicone Cleansing Brush Set. Ik maak eerst mijn gezicht nat met lauwwarm water en verdeel vervolgens één pompje van de cleansing foam over mijn gezicht. Met behulp van de cleansing brush zorg ik ervoor dat mijn gezicht echt helemaal schoon is! Dit is stiekem mijn favoriete stap uit de routine.

Evening Skincare Routine

Stap 3: Tonic

Net als in mijn Morning Routine breng ik na het reinigen een tonic/toner aan. Dit is om de pH waarde in de huid weer te neutraliseren. Dit doe je eigenlijk omdat de reinigingsproducten de pH waarde juist verhogen. Dit doe ik met hetzelfde product als in de ochtend, oftewel de Babor Rose Toning Essence. Hiervan doe ik gewoon een beetje op een watje en dit haal ik over mijn gezicht heen. Een heerlijk product!!

Evening Skincare Routine

Stap 4: Hydrateren!

In de ochtend vind ik een luchtige crème met SPF heel erg belangrijk. In de avond ga ik liever voor een wat dikkere en voedende crème zodat deze lekker zijn werk kan doen in de nacht. Een SPF is dan ook naar mijn mening overbodig. Op dit moment gebruik ik de Dermalogica Skin Smoothing Cream. Een heerlijke crème waarvan ik merk dat hij mijn huid echt enorm goed doet. In de ochtend voelt mijn huid dan echt heerlijk zacht en gehydrateerd aan!

Welke skincare producten gebruik jij iedere avond? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

1 Reactie

  1. 17 augustus 2017 / 12:55

    Mooie producten gebruik je voor je huid