fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze

Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze

Bamboo Bronze! Kom maar op met die zomer! Ik houd in de zomer enorm van blush en de laatste tijd ben ik wat nieuwe pareltjes aan het ontdekken. Ik review vandaag de Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze. Een nieuw pareltje voor mij deze zomer of toch niet? Je leest het nu!

Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze

Deze Bamboo Bronze komt, hoe kan het ook anders, uit de Artdeco Paradise Island Spring/Summer Collectie 2017. Dit is niet het eerste product dat ik uit deze collectie review. Ik reviewde namelijk eerder de Artdeco Glow Bronzer en de Artdeco Ombre Lipstick Red Fushion. Twee, naar mijn mening, echt fantastische producten die ik nog steeds erg graag gebruik!


Artdeco staat bij mij bekend om haar prachtige verpakkingen. Fantastische blushes, bronzers en highlighters met de meest mooie prints in deze poeders. Een enorme luxe uitstraling, iets waar ik enorm van houd. Ik moet je dan ook eerlijk zeggen dat ik de verpakking van deze Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze wel wat vond tegenvallen. Een hele simpele tube in de kleur van de blush met een zwarte dop. That’s it! De productnaam stond er niet eens op, daar moest ik gewoon even online naar zoeken. Jammer…

Artdeco over de Cushion Blusher
De nieuwe Cushion Rouge is perfect voor onderweg! De romige vloeibare blusher in tubevorm met zachte spons-applicator zal je wangen doen stralen. De natuurlijke kleuren zorgen voor een frisse teint. De kleurintensiteit kan je versterken door meerdere lagen aan te brengen en de micro-pigmenten zorgen voor een heldere kleur. De kleine bolvormige poeder pigmenten mengen zich gemakkelijk met je huid en zorgen ervoor dat je huid fluweelzacht is. Een ideaal product voor de zomer want de Cushion Rouge voelt cool en verfrissend nadat deze is aangebracht.

Deze Cushion Blusher is te verkrijgen in drie kleuren, namelijk;

 • No. 2 “Paradise parrot” – felroze
 • No. 4 “Tropical tucan” – peachy
 • No. 6 “Bamboo bronze” – bronzy 


Swatch

Tsja, en dan is het natuurlijk tijd om te swatchen. In dit geval zie je een mooie witte zachte ‘cushion’ en door in de tube te knijpen komt de blush door deze ‘cushion’ heen. De swatch van deze vloeibare blush is hierboven goed te zien. Het is echt een bronzy kleur, oftewel vrij bruin, donker en oranje van kleur. Hmmmm…


Op de foto links draag ik geen blush en op de foto rechts draag ik de Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze. Eerlijk is eerlijk, toen ik de kleur van de swatch op mijn handen zag was ik wel een beetje huiverig. Hij is toch vrij donker en erg oranje naar mijn mening. Zo eenmaal op mijn gezicht vind ik het nog wel meevallen. Ik had het erger verwacht. Al geeft hij mijn gezicht meer vorm in de zin van een bronzer dan kleur in de zin van een blush.

Conclusie

Hmm.. ik ben bang dat dit mijn eerste tegenvaller gaat zijn van Artdeco. Sowieso ben ik niet de grootste fan van vloeibare blushes en met zo’n kussentje, dat vind ik eerlijk gezegd toch niet zo heel fijn werken. De verpakking is mij tegen gevallen en de kleur is gewoon niet voor mij weggelegd. Juist in de zomer wil ik lekker felle roze en peacy kleuren dragen!! Wellicht waren de andere kleuren die Artdeco heeft van deze blush mij een stuk beter bevallen.

Deze Artdeco Cushion Blusher in Bamboo Bronze kost €22,95 en is te koop bij Douglas. 

Heb jij liever een roze of een peachy blush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 9 augustus 2017 / 23:49

  Jammer dat je hem vind tegenvallen. Ik vind verpakkingen met zo’n sponsje helemaal niks, maar als het product goed is kan ik er wel mee leven haha. Opzich vind ik het effect van deze blush wel mooi, maar de kleur is misschien niet helemaal optimaal.

 2. 8 augustus 2017 / 22:15

  art deco heeft hele mooie items! ik zag je swatch en dacht wow! eenmaal op de foto valt het wel mee maar ik ben ook niet zo van de vloeibare blushers etc

 3. 8 augustus 2017 / 21:38

  Oei ik heb deze ook en moest zeggen dat ik ook erg schrok van de swatch op je hand.. Toch eenmaal aangebracht vind ik dit erg mooi!

 4. 8 augustus 2017 / 09:48

  Ik heb nog nooit zo’n vloeibare blush gebruikt. Op zich vind ik het resultaat wel mooi staan bij jou!

 5. 8 augustus 2017 / 08:16

  Oei, ja dit lijkt me ook lastig. Je zou hem bijna als contour kunnen gebruiken, maar misschien dat ie daar ook weer te warm voor is…

 6. 8 augustus 2017 / 06:52

  Mmmm jammer dat je niet super enthousiast bent. Tot nu toe vind ik alle producten van ArtDeco heel erg fijn, deze blush kende ik nog niet. Ik vind hem op je wangen dan wel weer mooi.