fbpx
45   56
66   137
134   246
53   207
33   82

Kneipp Lipcare Natural Rose

Kneipp Lipcare Natural Rose

Finally! Het is weer tijd voor een productreview. De laatste maanden van 2023 hebben deze op een wat lager pitje gestaan maar ik ben vastbesloten dit in 2024 weer helemaal op te pakken. Stiekem heb ik het namelijk zelf ook wel gemist. Vandaag is het tijd voor een review van een product van Kneipp. Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik groot Kneipp fan ben. Vandaag review ik de Kneipp Lipcare Natural Rose. Benieuwd naar deze lippenbalsem? Lees dan gezellig met mij mee.

Kneipp Lipcare Natural Rose

Lipcare Natural Rose van Kneipp

Brrrr… it’s freezing cold! Een product dat ik steevast, in de herfst en winter, in mijn tas heb zitten is lippenbalsem. Ik ben zeker bekend met de Kneipp lippenbalsems en vind dit een van de fijnste die er is. Deze Kneipp Lipcare Natural Rose is een variant op de ‘normale’ lippenbalsems want deze lippenbalsem is getint. Kneipp belooft een roze tint met een natuurlijke look.

Lees ook –> Kneipp Foot Care Eeltcrème

De verpakking is natuurlijk precies zoals we van Kneipp gewend zijn. Het een mooie, eenvoudige en duurzame verpakking. De verpakking bestaat uit bijzondere materialen zoals kurkresten, paper blend en graspapier. Op de verpakking staat: ‘Verzorgt en kleurt je lippen zonder uitdrogen’. Dat is natuurlijk precies wat we willen. Ik heb dus de kleur Natural Rose ontvangen maar deze lipcare van Kneipp is ook verkrijgbaar in de kleur Tinted Red.

Kneipp Lipcare Natural Rose

Qua vormgeving is deze Kneipp Lipcare Natural Rose hetzelfde als de lippenbalsems. Aan één kant tref je een kleurtje en aan de andere kant een beige, kartonachtig gedeelte. De lip care is wel iets groter en iets smaller qua vormgeving. In deze is het dus qua huls meer een lipstick dan een lippenbalsem.

De lippenbalsem is verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, vitamine E, candelilla, mango en shea boter. Ingrediënten die er allemaal om bekend staan de lippen te voeden en te hydrateren. De kleur is ook afkomstig van natuurlijke ingrediënten.

Kneipp  review

Uiteraard heb ik deze Kneipp Lipcare Natural Rose uitgebreid voor je getest. De balm zelf, de stick, is vrij donker qua kleur. Het is echt een donkere raspberry kleur. Eenmaal aangebracht op de lippen of huid (zie swatch) is de kleur echter heel subtiel. Precies wat je verwacht bij een getinte lippenbalsem. De balm zelf is vrij dik en brengt wel wat stroef aan. Eenmaal aangebracht op de lippen blijft hij echter wel goed zitten zonder makkelijk van je lippen af te glijden. Dat vind ik dan juist weer een groot pluspunt. Zeker ook nu het een getinte lippenbalsem is wil je hem ook niet te soepel hebben omdat je dan de kans hebt dat je er binnen no time als een clown bij loopt. De werking is heel fijn. Mijn lippen voelen absoluut gevoed en gehydrateerd aan. De kleur vind ik heel mooi natuurlijk en subtiel maar toch net even wat leuker dan een transparante lippenbalsem. Ik ben er erg blij mee!

Deze Kneipp Lipcare Natural Rose kost € 6,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Gebruik jij weleens een getinte lippenbalsem? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: