fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

L’Oréal Telescopic Lift Mascara

L'Oréal Telescopic Lift Mascara

 

De L’Oréal Telescopic Lift Mascara krijgt heel veel lovende reviews. Er zijn heel wat meiden die zweren bij deze mascara. Ik had hem al een tijdje in huis en zodra het tijd was voor een nieuwe mascara besloot ik meteen deze Telescopic Lift Mascara van L’Oréal te testen. Is mijn mening net zo lovend? Of ben ik toch een stuk minder enthousiast? Je leest het in mijn review.

L'Oréal Telescopic Lift Mascara

L’Oreal Telescopic Lift mascara review: Is it worth the hype?

Een hype, zo kun je deze mascara absoluut noemen. Online zijn er zoveel reviews en TikTok filmpjes te vinden en ook op de reclame en in de winkels kon je absoluut niet om deze mascara heen. Deze mascara belooft de beste mascara ever te zijn en je wimpers tot wel 5mm langer te maken. Sounds good right?

De vormgeving van deze mascara is vrij classy en strak. Het is een zwarte huls met zilveren tekst. De woorden ’telescopic lift’ zoomen waardoor het liftend effect extra wordt benadrukt. Verder ziet het er mooi uit en snap ik de keuze qua vormgeving van L’Oréal wel. Het is geen mega schreeuwende, super opvallende mascara qua uiterlijk.

L'Oréal Telescopic Lift Mascara

L’Oréal Telescopic Lift Mascara review

Deze mascara heeft een innovatief borsteltje. Het borsteltje heeft pinnetjes met een dubbel haakje aan het einde. Deze haakjes pakken elk wimperhaartje vast en geven jouw wimpers zo lengte, volume en lift tot 36 uur lang.

De tip is om de mascara aan te brengen in twee stappen. Eerst gebruik je de platte, brede kant om je wimpers mee te liften. Vervolgens gebruik je de platte, kopse kant van de mascara (waar de pinnetjes zitten) om de haartjes goed mee door te kammen. Zo zorg je voor een mooie spreiding van de wimpers, samen met volume en lengte.

Dit zijn mijn wimpers met de L’Oréal Telescopic Lift mascara

Hier zie je het resultaat van de L’Oréal Telescopic Lift Mascara op mijn wimpers. Op de bovenste twee foto’s zie je mijn natuurlijke wimpers. De twee middelste foto’s is het resultaat met één likje mascara op mijn bovenste wimpers. Onderaan zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Het resultaat

Dit zijn mijn wimpers met de L’Oréal Telescopic Lift mascara.

Ik heb van mijzelf lange wimpers en meestal ben ik van dit soort borsteltjes juist ziet zo’n fan. Om eerlijk te zijn is dit borsteltje ook niet heel fijn in gebruik. Hij is vrij hard en voelt daarom best wel prikkelig en onprettig aan. Met het resultaat ben ik wel heel erg blij. Je ziet het liftende effect heel goed en gedurende de dag blijft dit effect goed zichtbaar. De mascara geeft niet af en vlekt en brokkelt niet. Je wimpers worden wel heel hard van de mascara dus zorg dat je, voor het slapen gaan, je make-up echt verwijderd. Gelukkig is de mascara wel makkelijk te verwijderen en smelt hij bijna af bij het gebruik van een cleanser.

Worth the hype? Als je het mij vraagt wel. Ik ben erg blij met deze mascara en het effect en blijf hem absoluut gebruiken!

De L’Oréal Telescopic Lift mascara is voor € 21,99 te koop bij de drogisterijen en bol.com waar hij nu mooi afgeprijsd is! Je koopt hem bij bol.com namelijk met 40% korting waardoor hij nog maar €13,19 kost. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: