fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion
Ombre lips, ik zie ze vaak voorbij komen op Instagram. Ik probeer het zelf ook weleens maar met verschillende producten vergt dit toch wel enige techniek. Artdeco komt in de nieuwe spring/summer collectie met ‘de oplossing’. Namelijk een ombre lipstick, oftewel een lipstick die in één handomdraai een ombre lip creëert. In dit artikel review ik de Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion. Benieuwd naar deze ombre lipstick van Artdeco? Lees mee!

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco staat bekend om zijn prachtige verpakkingen. Zeker als het gaat om de verpakkingen van blushes en bronzers. Deze zijn prachtig en de poeders zelf hebben ook altijd een fantastisch print. Ik vind de verpakking van deze lipstick eerlijk gezegd wat tegenvallen. Het is echt de meest simpele, zilverkleurige lipstick. Deze is ten eerste moeilijk te fotograferen en ten tweede alles behalve origineel.  Op de huls staat ‘Artdeco’ en op de onderkant een sticker waar helaas niet eens de productnaam op staat. Matig.. Tot dat je de huls van de lipstick afhaalt! Dan zie je in een keer een fantastische ombre lipstick. Prachtig, maar zeker iets wat ze (naar mijn mening) in de huls van de lipstick hadden kunnen meenemen.

Artdeco Ombre Lipstick Red FusionArtdeco Ombre Lipstick Red Fusion
De lipstick is in totaal in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk:

 • No. 13 Tutti Frutti
  • Roze en mandarijn met meloen tinten
 • No. 23 Trouble in Paradise
  • Donkerrood, fuchsia en mandarijn
 • No. 33 Violet Vibes
  • Rosé, violet en dieppaars
 • No. 43 Red Fushion
  • Verschillende tinten rood

In dit artikel review ik de Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion.

Artdeco Ombre Lipstick Red FusionArtdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco over de Ombre Lipstick Red Fushion
De nieuwe “Ombre Lipstick” geeft jouw lippen het WOW-effect. Dankzij de combinatie van drie op elkaar afgestemde kleuren, kan jij de ombre look in een mum van tijd creëren. De lipstick heeft een romige textuur en subtiele vanille-geur en een zijdezachte kleur. Het lychee fruit extract in de lipstick is een fruitige allrounder; het vangt vrije radicalen en hydrateert de lippen. Daarnaast reguleert de toegevoegde argan-olie de vochtbalans en beschermt en voedt het de lippen.

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Swatches

Voor het swatchen was ik eerlijk gezegd een beetje bang. Ik vreesde dat na één keer swatchen de lipstick qua kleuren compleet door elkaar zouden gaan. Dit is echter echt niet het geval! Totaal niet zelfs! Op de foto links zie je de lipstick voor het swatchen en aanbrengen op de lippen en op de foto rechts de lipstick na het swatchen en aanbrengen op de lippen. Je ziet dat hij gebruik is maar de kleuren blijven netjes op z’n plek. Prima!
Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion
Hier zie je de swatch op mijn arm van de Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion.

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion
Hier draag ik de Ombre Lipstick Red Fusion van Artdeco. Best tof hè?

Artdeco Ombre Lipstick Red FusionArtdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Gebruik

Ik probeer weleens een ombre lip te maken maar geloof me, dit is nog best wel lastig! Het aanbrengen van de lipstick gaat best gemakkelijk, al vergt het toch wel een klein beetje techniek en geduld. Als je je onderlip wilt ‘stiften’ dan moet je namelijk de lipstick op z’n kop houden. Je wilt de donkere kleur aan de buitenkant van je lippen en de lichte kleur aan de binnenkant. Dit is even oefenen maar verder niet heel lastig. Mijn lippen zijn echter niet dik genoeg om alle drie de kleuren er goed op te krijgen. Ik zie alleen de twee buitenste kleuren terug en de donkere kleur aan de binnenkant helaas niet. Dit vind ik wel jammer want naar mijn mening heb ik niet echt hele dunne lippen. Als je dus nog dunnere lippen hebt dan mij kun je deze lipstick eigenlijk beter overslaan.

Artdeco Ombre Lipstick Red FusionArtdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Conclusie

Deze lipstick is geen 100% echte mega topper. De lipstickhuls vind ik enorm tegenvallen en ik vind het jammer dat niet alle drie de kleuren op mijn lippen zijn terug te vinden. Verder is de lipstick ilicht glanzend, heeft een hele lichte vanillegeur (niet overheersend, precies goed!) en hydrateerd de lippen goed. Hij voelt comfortabel aan en blijft zo’n 2 à 3 uur goed zitten. Daar ben ik dan weer wel over te spreken en ook de kleur vind ik heel erg tof! Wel wil ik mijn complimenten geven aan Artdeco want ik vind het absoluut een innovatief product en dat kan ik enorm waarderen! Kortom, geen perfecte lipstick maar wel absoluut een super leuke lipstick en eentje die ik zeker vaker ga dragen!

Deze Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion kost € 14,95 en is te koop bij Topshelf.  

Wat is op dit moment jouw go-to lipstick? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 28 april 2017 / 21:38

  Ziet er zo op de foto wel leuk uit! Lijkt mij alleen wel lastig met aanbrengen, al moet je je onderlip ondersteboven doen. Ik heb wel eens van die ombre lipstick kits gehad, maar die waren 10 keer niks. Misschien een keer zo’n lipstick proberen!

 2. 27 april 2017 / 20:22

  Ziet er leuk uit! Ik houd normaal niet zo van ombre lipsticks, maar ik vind deze op zich wel mooi! Ik vind het dan zelf ook niet erg dat niet alledrie de kleuren duidelijk te zien zijn op je lippen 🙂 Wel jammer dat de huls zo tegenvalt!

 3. 26 april 2017 / 13:03

  Ik vraag me af wat de bedoeling was voor de donkere paarse tint.. Lijkt mij heel gek, want meestal is de binnen kant van een ombre lip wel lichter en met deze zou het dan alweer donkerder worden van buiten naar binnen? Haha sowieso zie je alleen de uiterste twee dus de effect op jou is een hele mooie ombre lip 🙂

 4. 26 april 2017 / 11:22

  Op die swatch vind ik de onderste kleur een beetje een mismatch.. bovenste twee passen wel mooi bij elkaar! Ik vind een ombre lip er altijd beetje gek uitzien bij mezelf..

 5. 26 april 2017 / 11:18

  Wat een gave lipstick, mooi effect!

 6. 26 april 2017 / 11:03

  Ik vind die simpele huls juist leuk! Zo komt de bijzondere lipstick beter uit. Ik vind het effect op je lippen alleen nogal raar… Het lijkt haast alsof je lipstick vervaagt is, al komt dat waarschijnlijk doordat je de derde kleur niet ziet.

 7. 26 april 2017 / 10:24

  Wat een leuk effect!

 8. 26 april 2017 / 10:17

  Leuk! Had niet verwacht echt effect te kunnen zien!

 9. 26 april 2017 / 09:24

  Wat een leuke lipstick! Grappig dat het effect bij de swatches zo duidelijk is en op je lippen niet zo. Toch geeft het een mooi effect. Eigenlijk is de lipstick al prachtig om alleen in je collectie te hebben.

 10. 26 april 2017 / 08:47

  Ik vind het gaaf hoor! Staat je goed.

 11. 26 april 2017 / 06:06

  Ik vind dit ook een gave kleur, ik had een ander kleurtje ontvangen. De ombre lip was mij in die kleur veel te heftig, dus ik had hem gemengd… dat is ook erg mooi!