fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD Let the summer begin!


Vorige week zondag ben ik thuis gekomen van een heerlijke vakantie samen met mijn vriend in Zuid-Frankrijk. Hier hebben we genoten van het mooie weer, een dagtripje gemaakt naar Monaco en iedere dag prachtige tochten gemaakt op de motor. Aan de Gorges du Verdon vond ik het tijd voor wat outfitfoto’s! Benieuwd naar mijn OOTD Let the summer begin!? Kijk mee!

OOTD Let the summer begin!

Gelukkig is het nu in Nederland ook al heerlijk weer geweest, maar helaas voorspellen ze de aankomende week niet heel erg goed weer. Jammer, want van mij mag de zomer nu toch echt wel beginnen!

Clotches

Ik heb deze broek nog nooit laten zien op mijn blog maar stiekem is dit mijn meest geliefde broek in de lente en zomer. Deze crèmekleurige linnenbroek is van Manila Graceeen prijzig Italiaans designermerk. Mijn blauwe top is van Lucy Makes Waves, en om deze wat extra speels te maken draag ik daaronder mijn lace bra van Victoria Secret. Mijn slippertjes zijn zwarte sandalen van Supertrash.

Accessoires

Uiteraard draag ik bij deze kleding ook accessoires. Ik draag roségouden hartjesoorbellen van Pandora en een gouden ketting met ‘love’ van Heart to get. Aan mijn linkerarm draag ik mijn Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge en een gouden schakelarmband. Deze roségouden accessoires sluiten top aan bij mijn Ted Baker Caisey Clutch. Aan mijn rechterarm draag ik mijn twee zilveren Pandora armbanden. Mijn ring aan mijn linkerhand is van Ti Sento en mijn ring aan mijn rechterhand is van Cartier. Mijn zonnebril is een Ray-Ban Clubmaster en mijn lipstick is MAC Impassioned.

Dat was mijn OOTD Let the summer begin! Zou jij deze outfit zelf dragen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 6 juni 2017 / 14:06

  Wat een mooie outfit! Staat je heel goed!

 2. 6 juni 2017 / 14:01

  Leuke outfit en mooie locatie zeg!

 3. sabrina
  6 juni 2017 / 12:41

  Prachtige kleur blauw!

 4. 6 juni 2017 / 11:08

  Wauw die bh ziet er echt heel mooi uit onder die top. En wat een prachtige boek van goede kwaliteit. Heerlijk zo’n vakantie! Malou x

 5. 6 juni 2017 / 07:36

  Heel mooi! Tof ook je achterkant, met dit touwtjes.