fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

My Everyday Jewellery

My Everyday Jewellery

Vandaag ga ik een artikel wijden aan mijn sieraden. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan op mijn blog en het leek me leuk te laten zien wat My Everyday Jewellery is. Er zijn al een aantal outfitposts online gekomen en daarin is je misschien al opgevallen dat mijn sieraden altijd hetzelfde zijn. Vandaag laat ik ze uitgebreid zien en vertel ik je waarom.

My Everyday Jewellery
Micheal Kors Horloge

Laat ik beginnen met mijn Micheal Kors horloge. Ik draag deze aan mijn linkerarm en hij is rosé goud. De wijzerplaat is ook rosé goud en daaromheen is hij afgezet met steentjes. Ik vind het echt een prachtig horloge en draag hem iedere dag met veel plezier. Ik kreeg hem voor mijn 19e verjaardag van mijn ouders.

My Everyday Jewellery

My Everyday Jewellery

Heart to Get Bracelet

Dit armbandje draag ik aan mijn linkerarm, voor mijn horloge. Het heeft dezelfde kleur als mijn horloge en ik vind het echt perfect samen passen. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag en vind de ‘Celebrate Life’ spreuk heel leuk!

Pandora Bracelets

Aan mijn rechterarm draag ik twee Pandora-armbanden.  Ik heb deze al een tijdje en ik vind het concept van de Pandora armbanden gewoon heel erg leuk. Je koopt twee lege armbanden en hebt dan heel veel keus uit bedeltjes om je armbanden mee aan te vullen. Sommige bedeltjes heb ik zelf gekocht en andere heb ik gekregen van familie of vrienden met bijvoorbeeld een verjaardag of kerst. Het ene bedeltje vind ik gewoon heel erg mooi en de andere hebben weer een speciale betekenis. Ik heb deze armbanden altijd om, zelfs met douchen en met slapen. Ze gaan echt nooit af en zijn nog steeds heel erg mooi.

Cartier Ring

Mijn Cartierring kreeg ik van mijn ouders. Het is één ring die bestaat uit drie ringetjes. Een rose gouden, een wit gouden en een geel gouden ring. Deze zitten in elkaar en zo krijg je dus één ring. Hij staat voor ons gezin, mijn vader, mijn moeder en mijn broer. Deze heb ik al heel erg lang en doe ik ook nooit af. Ik draag hem aan mijn rechter ringvinger.

My Everyday Jewellery

Ti Sento Ring

Aan mijn linkerhand draag ik meestal mijn ring van Ti Sento. Ik kreeg deze van mijn vriend voor mijn 21ste verjaardag. Ik vind het een prachtige ring en hij staat heel erg goed bij de rest van mijn sieraden.

My Everyday Jewellery

Buddha To Buddha Ring

Soms wissel ik deze Ti Sento Ring weleens af met mijn Buddha To Buddha ring. Ik kreeg deze van mijn familie aan mijn vaderskant en vind hem ook erg mooi. Wel is hij iets te groot en vind ik die van Ti Sento net iets mooier.

My Everyday Jewellery

Heart To Get Ketting

Ik heb altijd dit kettinkje om. Het is een goud kettinkje van Heart To Get met ‘Love’. Ik kreeg deze twee jaar geleden van mijn vriend voor kerst en ik ben er ontzettend blij mee. Het is een heel subtiel kettinkje en hij past bij iedere outfit.

Oorbellen

Het enige wat ik wel veel afwissel zijn mijn oorbellen. Ik koop gewoon oorbellen die ik leuk vind. Op dit moment heb ik twee favorieten. Links zijn van Loavies en rechts zijn van River Island.

Dit waren dan mijn sieraden die ik iedere dag draag. Ik zie altijd heel veel toffe sieraden voorbij komen bij bloggers en op YouTube die echt super goedkoop zijn. Tuurlijk, ik vind die ook allemaal heel erg mooi. Maar ik vind het zonde om dan zo’n goedkoop sieraad aan te doen in plaats van mijn eigen sieraden met allemaal een betekenis. Daarom doe ik het ook gewoon bijna niet. Mijn sieraden passen bij me en draag ik iedere dag weer met ontzettend veel plezier.

Wat vind jij van My Everyday Jewellery? Heb jij sieraden met een speciale betekenis?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. Maxime Bouman
  13 oktober 2015 / 17:04

  Ik zit nu pas voor het eerst op je blog, heel fijn en mooi artikel dit!

 2. 30 september 2015 / 23:19

  Mooie sieraden, die Cartier ring wat mooi! Ik draag altijd mijn Mk horloge die ik van me vriend kreeg en een ring ook van hem. Daarbij draag ik dan mijn tov armband die ik met mijn 21ste verjaardag kreeg van mijn ouders 🙂

 3. 29 september 2015 / 15:37

  Mooie sieraden! Ik heb ook altijd mijn horloge van Esprit om en ook vaak mijn Pandora-armband 🙂

 4. 28 september 2015 / 21:14

  Prachtige sieraden, ik heb ook meestal de zelfde ring aan die ik heb gekregen van mijn vriend 🙂
  X

 5. 28 september 2015 / 18:55

  Prachtige sieraden heb je! Ik ben ook dol op mijn Pandora, elk bedel heeft wel een mooie betekenis.

 6. 28 september 2015 / 18:05

  Jij hebt ene hele mooie smaak in sieraden. Die Buddha to Buddha ring, daar ben ik stiekem wel een beetje jaloers op.

 7. 28 september 2015 / 15:00

  Je horloge is echt prachtig. Ik draag het liefst ook alleen nog maar mijn MK horloge <3

 8. 28 september 2015 / 14:31

  Leuk om te zien wat je iedere dag draagt. Sieraden maken wat mij betreft een outfit ook helemaal af 😉

 9. 28 september 2015 / 08:40

  Mooie sieraden zeg! Ook leuk om te zien wat jij allemaal aan je pandora armbandje hebt hangen! Toevallig liep ik met het zelfde idee om mijn sieraden te laten zien op mijn blog haha! Was er alleen nog niet aan begonnen!

  • Lindsey Beljaars
   30 september 2015 / 11:09

   Hihi thanks! Ben nu ook benieuwd naar jouw sieraden!

 10. 28 september 2015 / 06:28

  Ik hou van sieraden. Vooral die ring van Cartier vind ik erg mooi, ook een mooie betekenis!

  • Lindsey Beljaars
   30 september 2015 / 11:08

   Lief van je, dankjewel Femke!