fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Sieraden, ik ben er dol op. Ik heb een keer eerder een artikel geschreven over ‘My Everyday Jewellery‘. Er zijn prachtige budgetsieraden op de markt. De H&M bijvoorbeeld hangt er vol mee. Maar wat sieraden betreft ben ik net een ekster. Ik draag graag wat duurdere sieraden en daardoor wissel ik ook niet heel veel af. Ik heb slechts drie horloges waar ik tussen wissel, draag altijd dezelfde ketting en ringen, aan mijn rechterarm hangen altijd dezelfde twee Pandora armbanden en mijn oorbellen wissel ik ook zelden af. Saai? Nee, ik vind van niet. Het zijn sieraden met een betekenis en ik vind ze stuk voor stuk nog steeds prachtig. Maar, sinds vorige week heb ik nieuwe oorbellen, namelijk Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes. Ik laat ze in dit artikel zien.

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora Armbanden

Ik ben echt fan van Pandora. Vroeger als klein kindje had ik altijd al een Pandora armband die ik na een tijdje helaas kwijt raakte. Voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuwe en sindsdien ben ik gaan sparen. Gelukkig ben ik ze daarna nooit meer kwijtgeraakt want de armbanden zijn alles behalve goedkoop. Het leuke aan Pandora vind ik dat iedere armband zo persoonlijk wordt. Je kunt er zelf de bedels aanhangen die je mooi vind en sommige hebben voor mij dan ook echt een extra betekenis.

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora komt een paar keer per jaar op de markt met een nieuwe collectie. De Pandora Autumn 2016 collectie was de ‘Rose Gold’ collectie en daar behoren deze Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes toe. De oorbellen zag ik voor het eerst op de blog van Fleur Sophia. Wat bleek? Ze hield nog een winactie ook! Aarrrgh, als echte Pandora fan moest ik meedoen. En toen… een tijdje later ontving ik een mailtje dat ik de winnares was. Wat was ik daar blij mee zeg!!

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora omschrijft de oorknopjes als volgt: Klassieke oorknopjes met een moderne twist! Deze prachtige oorknopjes met opengewerkte hartjes zijn gemaakt van een unieke mix van metalen verguld met 14-k rosé goud dat zorgt voor de rosé gouden tint. PANDORA Rose sieraden geven een romantische, vintage uitstraling aan jouw look. Houd er rekening mee dat de stoppers van de Rosé goud oorknopjes glinsterende hartjes zijn gemaakt van sterling zilver verguld met 14-k rosé goud. 

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes

Oh wat ben ik blij dat ik deze oorbellen heb gewonnen. Ze zijn zo mooi en stijlvol en echt typisch iets voor mij. Ik voeg ze met heel veel liefde toe aan mijn sieradenstash en ik weet zeker dat ik deze Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes de komende tijd super veel ga dragen.

De Pandora Glinsterende Hartjes Oorknopjes kosten € 55,- en zijn te koop bij Pandora

Heb jij een favoriet merk wat sieraden betreft? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 16 november 2016 / 11:31

  Erg mooie oorbellen! ♥ Leuk dat je ze gewonnen hebt. xx

 2. 15 november 2016 / 22:18

  Ik vind ze echt heel mooi! Simpel, maar toch elegant.

 3. 15 november 2016 / 21:31

  Wauw, deze zijn echt heel erg mooi lindsey! Ze passen ook overal wel bij, een echte voordeel vind ik.

 4. 15 november 2016 / 16:14

  Wat zijn de oorknopjes mooi subtiel

 5. 15 november 2016 / 15:16

  Ze staan je prachtig, ik heb zoveel liefde voor dit merk! love it

 6. 15 november 2016 / 12:02

  Wat een prachtige oorbelletjes, heel subtiel. Ik heb Pandora armbanden en Trollbeads armbanden gehad, maar ook weer allemaal verkocht. Ik droeg ze niet vaak en vond het dan toch zonde om het in de kast te laten liggen. Nu draag ik wat meer Noosa etc.

 7. 15 november 2016 / 11:54

  Super schattig deze oorbelletjes. Pandora is zo een mooi merk. Ik word altijd hebberig als ik de sieraden zie 🙂

 8. 15 november 2016 / 11:05

  Wat zijn dit een prachtige oorbellen! Ze staan je heel mooi. x

 9. 15 november 2016 / 10:55

  Pandora is echt een mooi merk, de knopjes zijn echt prachtig! Echt elegant! Helaas heb ik geen Pandora armband :O

 10. 15 november 2016 / 10:23

  Ze staan je super, wat een leuke oorbelletjes zijn dit! Pandora heeft echt mooie sieraden. Zelf heb ik ook zo’n armband met allemaal bedeltjes, alleen omdat ik de laatste tijd rosé goud mooier vind laat ik deze armband vaak liggen helaas..

 11. 15 november 2016 / 09:21

  Wauw, de oorbellen zijn super pretty! Klein maar elegant, daar houd ik van. Ik heb zelf ook een Pandora armband vol bedeltjes, maar ik draag hem laatste tijd vrij weinig, zonde eigenlijk!

 12. 15 november 2016 / 08:32

  Wow wat een prachtige en schattige oorbellen! Ze glinsteren heel mooi. Gefeliciteerd ermee!

  Ik heb zelf een armband van Pandora liggen, maar heel eerlijk gezegd draag ik die eigenlijk niet meer. De bedeltjes die ik toen had gekozen zijn wat minder volwassen, dus ik denk dat het daar aan ligt hihi. Echt erg eigenlijk.. De bedels op jouw flyer zien er wel echt prachtig en sophisticated uit! x

 13. 15 november 2016 / 07:08

  Wat een mooie sieraden! Vind de oorbellen heel erg mooi en subtiel. Hou ik van!

 14. 15 november 2016 / 06:51

  Wat een mooie knopjes! Pandora is één van mijn favoriete sieradenmerken. Zelf heb ik alleen een armband, maar zoals je zegt is Pandora een merk met herinneringen. Tof dat je de winactie hebt gewonnen!