fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Contouren, ik doe het heel graag! Niet iedere dag maar tijdens een avondje stappen zorg ik zeker dat mijn contour ‘on fleek’ is. Real Techniques komt op de markt met nieuwe sponges die zich perfect lenen voor het contouren. Ik heb het over de Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges. Lees je mee om te kijken wat ik er van vindt?

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Wederom, een typische Real Techniques verpakking. Doorzichtig met paarse/roze letters en vormgeving. Ik vind het er altijd super leuk en herkenbaar uitzien. Ik zeg, niks meer aan doen. In de verpakking vind je in totaal 4 miracle contouring wedges.

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges
Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Real Techniques over de 4 Micle Contouring Wedges
De Real Techniques 4 Miracle Contour Wedges zijn 3-in-1 (latexvrije) contour sponges die ontworpen zijn voor het aanbrengen van contourproducten met een mooie dewy finish. De puntige kant van deze sponges is handig voor het aanbrengen van het contourproduct, met de bolle kant kun je deze mooi blenden en de platte kant is ideaal voor het (nog meer uitwerken en) vervagen van het (contour)product. 

Real Techniques geeft als tip mee dat, vanuit hygiënisch oogpunt, je de contouring wedges het beste om de 3 maanden kunt vervangen. Met deze set met 4 contouring wedges kun je dus precies één jaar doen.

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Gebruik

De contouring wedges werken het beste met een creamy product. Ik gebruik hiervoor de Maybelline V-Shape Duo Stick Contour & Highlight. De donkere kleur breng ik aan met de punt van de contouring wedge. Recht onder mijn jukbeenderen zet ik een rechte streep die ik vervolgens vervaag met de bolle kant. Met de platte kant pak ik wat witte poeder uit mijn Sans Soucis Contouring Kit om de contour extra strak te maken.

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges

Conclusie

Heb ik weleens iets slechts gezegd over Real Techniques? Nee, eigenlijk niet.. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon echt dol ben op de producten van Real Techniques. Ze doen wat ze moeten doen en hebben een mooi prijsje. Wat wil je dan nog meer? Ik vind deze Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges echt super fijn. Normaliter contour ik eigenlijk nooit met een creamy product omdat ik met een kwast snel een vlekkerig resultaat krijg. Met deze contouring wedges is dat verleden tijd, je krijgt er namelijk echt een top contour mee. Ja, ik ben er duidelijk over te spreken!

Deze Real Techniques 4 Miracle Contouring Wedges kosten €15,95 en is o.a. te koop bij The Makeup Spot

Contour jij iedere dag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 16:57

  Klinkt erg fijn!

 2. 8 mei 2017 / 20:53

  Ik lees eigenlijk maar weinig slechts over dit merk 🙂 Ziet er goed uit, wel een beetje gek hihi!

 3. 8 mei 2017 / 20:16

  Wel handig zeg. Ik contour alleen bijna niet

 4. 8 mei 2017 / 19:15

  Toen ik je foto op Instagram zag dacht ik even dat je je beautyblenders door midden had geknipt, oeps. Het lijken mij fijne sponsjes!

 5. 8 mei 2017 / 16:33

  Wat zien ze er schattig uit! Klinkt als een goed product. Tof dat er meteen vier in een verpakking zitten.

 6. 8 mei 2017 / 16:16

  Zelf contour ik niet echt maar shape ik mijn gezicht gewoon met een bronzer. Maar als ik creme producten wil gaan gebruiken lijken deze sponsjes heel fijn te zijn!

 7. 8 mei 2017 / 14:02

  Wat een fijne review zeg! ik hou ook echt van een spons voor mijn foundation

 8. 8 mei 2017 / 12:03

  Er valt volgens mij ook weinig negatiefs te vertellen over RT. Ik denk ook dat deze wedges weer prima zijn.

 9. 8 mei 2017 / 09:59

  Klinkt superfijn zeg! Ik houd het nog even bij m’n kwasten, want ik contour slechts met poederproducten 🙂

 10. 8 mei 2017 / 07:43

  Wat handig! Ik contour zelf niet echt, gebruik liever een beetje bronzer met een kwast.

 11. 8 mei 2017 / 07:01

  Wat een handige sponsjes zeg! Ze zien er echt fijn uit. Handig ook dat je er zoveel krijgt.

 12. 8 mei 2017 / 06:29

  Ik contour niet iedere dag, maar deze sponjes zullen daarr zeker fijn bij zijn. Ze klinken prettig in gebruik.