fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

essence What The Fake Extreme Plumping Lip Filler

essence What The Fake Extreme Plumping Lip Filler

De nieuwe update herfst/winter ’23 van essence ligt weer in de winkels. Ik heb van deze update een aantal producten opgestuurd gekregen en één daarvan was deze essence What The Fake Extreme Plumping Lip Filler. Het product trok meteen mijn aandacht. Zou dit echt werken? Natuurlijk heb ik het voor jullie uitgetest en geef ik in dit artikel antwoord op deze vraag. Let’s go! 

essence What The Fake Extreme Plumping Lip Filler

Plumping Lip Filler van essence

De volledige productnaam is ‘What The Fake Extreme Plumping Lip Filler 02 Ice Ice Baby!’ Natuurlijk wordt hiermee leuk ingespeeld op de koude winter die we weer tegemoet gaan. Ze hebben hier ook met de vormgeving goed over nagedacht. De verpakking is ijsblauw met metallic zilveren letters. Het ziet er echt frozen uit. Tof gedaan en typisch essence.

Het product zit in een typische lipgloss verpakking. De vormgeving is precies zoals we van essence gewend zijn. Het enige wat natuurlijk wel opvalt is dat de verpakking doorzichtig is en je dus de kleur van het product ziet. Blauw met zilver, what! Het product zelf heeft dus de kleur van de verpakking. Heel cool en fancy maar het maakt me wel mega nieuwsgierig. Ook op de huls is de tekst in het zilver aanwezig. Je brengt deze plumping lip filler van essence aan met een lipgloss applicator.

essence What The Fake swatch en review

Ik kon niet wachten met swatchen dus dat heb ik na het maken van de foto’s meteen gedaan. Op mijn hand zie je eigenlijk meteen dat het product echt doorzichtig is met een paar hele kleine zilveren subtiele glitters. De plumping lip filler brengt en voelt hetzelfde aan als een lipgloss.

Tijd om hem op mijn lippen aan te brengen. Ik heb hierboven drie foto’s toegevoegd. Op de foto links zie je mijn lippen zonder lipgloss. De middelste foto zijn mijn lippen met de plumping lip filler echt net 1 seconde aangebracht. Op de foto rechts zie je het resultaat van deze essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler na een minuut of 5.

Zie je verschil? Nou, ik niet. Natuurlijk geeft het product een leuk glosje en de glittertjes plumpen ze misschien optisch ietsje. Maar mijn lippen worden absoluut niet plumpy. Dat terwijl het product echt wel dat peppermint effect heeft en dus best wel prikt op de lippen. Vandaar dat ik eigenlijk wel dacht dat het effect zou geven. Zeker ook omdat essence met het woord ‘Extreme’ naar buiten durft te komen. Helaas.. voor mij is het echt een no.

Deze essence What The Fake Extreme Plumping Lip Filler kost € 3,49 en is o.a. te koop bij Boozyshop.

Heb jij weleens een plumping lip filler geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

2 Reacties

  1. 29 oktober 2023 / 03:13

    Is lip plumping weer de nieuwste trend tegenwoordig? Zag laatst ook heel veel lip plumping producten van MAC en Dior voorbij komen…

    • 30 oktober 2023 / 11:42

      Jaa je ziet het steeds vaker hè? Viel mij ook op!