fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Etos Matte Finish Foundation in Ivory

Etos Matte Finish Foundation in Ivory
Eindelijk weer eens een review van een foundation online! De afgelopen tijd heb ik voor mijn gevoel heel veel artikelen geplaatst over lipsticks, skincare en persoonlijke dingen. Tijd om deze mega budget foundation te testen, namelijk de Etos Matte Finish Foundation in Ivory. Lees je mee?

Etos Matte Finish Foundation in Ivory

Etos Matte Finish Foundation in Ivory

Etos Matte Finish Foundation in Ivory

Uiteraard begin ik met het bespreken van de vormgeving. Deze foundation heeft echt een typische ‘Etos Vormgeving’. Er zijn namelijk meerdere producten van Etos die op deze manier zijn vormgegeven, zoals bijvoorbeeld de (bronzing) primer. Op zich een prima vormgeving, strak en simpel. Het is een ronde, plastic flacon met een zwarte opdruk en pompsysteem. Het grootste deel van deze flacon is doorzichtig en dat vind ik erg handig. Zo kun je goed zien hoeveel product er nog in de flacon zit.

Etos Matte Finish Foundation in IvoryEtos Matte Finish Foundation in Ivory

Etos over de Matte Finish Foundation
The hydrating and long lasting formula gives a natural matte finish. Full Coverage. Perfect fit for the normal to oily skin type. SPF15. 

Etos Matte Finish Foundation in Ivory
Etos Matte Finish Foundation in Ivory
Een long lasting foundation met een matte finish inclusief SPF15. De foundation belooft een ultra dunne structuur te hebben waardoor je dus de foundation totaal niet voelt zitten. Etos heeft deze foundation in totaal in 8 tinten op de markt gebracht. Van Porcelain tot Mocha. Hier wil ik sowieso een compliment voor geven! Top dat een budget drogisterij denkt aan zoveel verschillende tinten!

Etos Matte Finish Foundation in Ivory

Swatch

Op de linkerfoto heb ik één pompje van de foundation op de rug van mijn hand en op de foto rechts heb ik deze druppel uitgesmeerd. Op deze foto is goed te zien dat de foundation een vrij waterige maar toch dekkende structuur heeft. Daarnaast lijkt de kleur op het eerste gezicht goed voor mij te zijn!

Ik heb een zeer zuivere huid en gebruik eigenlijk foundation voor één gebied. Als ik namelijk wat moe ben dan wordt de huid onder mijn ogen lichtpaarsig en om dat wat op te frissen vind ik het fijn om een foundation of concealer te gebruiken. Op de foto links mijn blotenbillengezicht, haha! Hier draag ik letterlijk helemaal niets van make-up. En op de foto rechts heb ik de Etos Matte Finish Foundation in Ivory aangebracht. Ik heb in totaal twee pompjes nodig gehad voor dit resultaat over mijn gehele gezicht.

Etos Matte Finish Foundation in IvoryEtos Matte Finish Foundation in Ivory

Conclusie

De foundation werkt voor mij, dat is echt mijn conclusie. Ik vind de formule fijn, hij brengt fijn aan, laat zich goed verdelen en blijft goed zitten. Je voelt de foundation totaal niet zitten op je gezicht en hij houdt het prima een dagje uit. Ik heb een hele makkelijke huid en totaal geen roodheden en onzuiverheden. Mocht je dit wel hebben dan durf ik niet te zeggen of deze foundation iets voor jou is. Ik vind hem in ieder geval wel erg fijn! Daarnaast is de foundation ook zeer zuinig in gebruik. Aan twee pompjes heb ik meer dan voldoende! De volgende keer als je bij Etos bent moet je dus zeker een kijkje gaan nemen. Met 8 verschillende kleuren zit er vast een match voor je tussen.

Deze Etos Matte Finish Foundation in Ivory bevat 30 ml., kost €6,99 en is uiteraard te koop bij Etos. 

Welke foundation gebruik jij het liefst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 17:08

  Ik vind hem zelf ook erg fijn!

 2. 5 mei 2017 / 20:36

  Ik heb ‘m zelf ook ooit eens gehad en hij werkte helaas niet helemaal super voor mij! Ben overigens toch van foundation afgestapt en houd het nu nog bij slechts een enkele keer BB Cream, en anders concealer 😀

 3. 5 mei 2017 / 19:59

  Ik vind het er heel erg gped uitzien

 4. 5 mei 2017 / 12:11

  Ik vind hem er mooi uitzien op je huid. Niet mind-blowing maar wel prima!

 5. 5 mei 2017 / 10:51

  Je hebt het inderdaad niet nodig zeg! Ik gebruik graag L’Oréal True Match foundation. Al jaren mn favoriet.

 6. 5 mei 2017 / 08:39

  Hmm, heb er veel wisselende verhalen over gehoord. Ik sla hem toch maar over, ookal vind jij hem wel prettig.

 7. 5 mei 2017 / 06:17

  Fijn dat de foundation voor jou werkt :-). Ik vind hem helaas niet zo heel fijn, hij doet voor mij niet zo veel en ik vind de formule niet helemaal geweldig.