fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

5 tips voor Moederdag


Aanstaande zondag, 14 mei, is het zover. Tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten want het is Moederdag! Al heeft mijn moeder niet zo heel veel met Moederdag. Ze zegt altijd: ‘Een keer iets leuks tussendoor is ook leuk, dat hoeft niet perse met Moederdag!’ Daar heeft ze uiteraard gelijk in maar met lege handen aankomen op Moederdag? Nee, dat zou ik toch niet zo snel doen! In dit artikel geef ik je 5 tips voor Moederdag! Weet jij nog niet wat je zondag aan je moeder kunt geven met Moederdag? Lees dan zeker dit artikel!


5 tips voor Moederdag

 1. Geef haar een verwenpakket
  • Moeders zijn altijd in de weer. Eten maken, poetsen, wassen, strijken, werken.. druk druk druk! Een verwenpakket geven met Moederdag is dan ook altijd een schot in de roos! Denk bijvoorbeeld aan heerlijke Bath Bomb van Lush! Even een heerlijk momentje rust voor je moeder. Ik weet zeker dat ze dit heeft verdiend!
 2. Leesvoer
  • Mijn moeder vindt het heerlijk om te lezen. Een leuk magazine, een roman of een goede literaire thriller, dat leest ze graag. Leest jouw moeder ook graag? Geef haar dan een nieuw magazine of boek cadeau. Dan kan ze met een nieuw boek rustig ontspannen!
 3. Een geniale, elektrische tandenborstel
  • Een nieuwe tandenborstel, je zou denken, waarom? Nou dat is heel simpel, gewoon omdat je deze iedere dag (minimaal 2x) gebruikt. Iedereen wilt een schoon gebit en de Oral-B Genius 9000 tilt dit naar een heel ander level! Deze slimme elektrische tandenborstel is een duurzaam en waardevol cadeau voor Moederdag. Deze Oral-B Genius bevat onder andere positiedetectie en poetstechniek die je activeert door middel van Bluetooth en een App. Een briljante tandenborsel! Mijn moeder en ik hebben hem allebei en vinden hem echt letterlijk genius!
 4. Samen op stap
  • Welke moeder vindt het nou niet leuk om samen met haar zoon(s) en/of dochter(s) op stap te gaan? Ik weet zeker dat ik mijn moeder heel blij maak met een heerlijke lunch of high-tea samen!

Wat geef jij je Moeder dit jaar met Moederdag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 11 mei 2017 / 18:14

  Mijn moeder wil een yoga mat, dus dat is het geworden haha 😛

 2. 9 mei 2017 / 19:49

  Ah wat een leuke ideeën! Ik kies altijd voor iets standaards 🙁

 3. 9 mei 2017 / 17:28

  Ik ga dit jaar voor het eerst niet op moederdag naar mijn moeder, maar de dag ervoor. Mijn man, met de kinderen, heeft blijkbaar iets voor mij gepland op zondag, ik ben heel nieuwsgierig!

 4. 9 mei 2017 / 15:26

  Wat leuk Linds! Een verwenpakket is altijd een goed idee. Ik heb samen met mijn broertje een ipad mini hoes besteld met een foto van onze hondjes erop, omdat ze die zo graag wil!

 5. 9 mei 2017 / 11:45

  Ik probeer altijd iets kleins te geven zoals een van haar favoriete kaarsen of een heerlijke douchegel. Zij vindt dat altijd heel leuk!

 6. 9 mei 2017 / 10:32

  Mijn moeder zei ook al niks te willen. Maar zal wss wel iets meenemen van Kneipp en daarnaast heb ik nog een cherrytomaat plantje voor dr die ik zelf gekweekt heb.

 7. 9 mei 2017 / 10:20

  Met leesvoer en een verwenpakket doe ik mijn moeder ook altijd een plezier. Van uitjes met ons tweeën kan ze ook intens genieten. Hier in Antwerpen wordt moederdag pas in augustus gevierd, dus ik heb nog even tijd. 😉

 8. 9 mei 2017 / 08:59

  Leuke tips! Dit jaar ga ik voor een verrassingspakket. Ik heb allemaal fijne spulletjes met beauty en verzorging samengesteld. Lekker verwennen!

 9. 9 mei 2017 / 07:19

  Leuke tips! Ik probeer altijd wat leuks te doen en ze is toch altijd weer verrast, al helemaal als ze elk jaar aangeeft dat ze moederdag outdated vind haha!

 10. 9 mei 2017 / 06:31

  Leuke dingen om te doen. Ik ga helemaal niks doen met mijn moeder op moederdag.. Normaal is er in het dorp altijd heel het weekend van moederdag feest, maar dit jaar niet. Ik zal haar wel even opzoeken hoor, dat dan weer wel. Mijn broer, zus en ik nemen ergens in de zomer mijn ouders alijd mee eten voor moeder- en vaderdag.