fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Beautyfavorieten April 2017

Beautyfavorieten April 2017
April, een hele fijne maand! Een maand waarin mijn moeder, mijn vriend en ik jarig waren. Mijn vriend en ik gingen samenwonen inclusief hele gezellige housewarming. En de maand waarin ik mijn scriptie officieel inleverde! Uiteraard kwamen er deze maand weer volop artikel online op mijn blog en in dit artikel bespreek ik mijn Beautyfavorieten April 2017. Lees je mee?

Beautyfavorieten April 2017

Real Techniques Sculpting Set

Om te beginnen met deze Sculpting Set van Real Techniques. Deze set bevat een sculpting brush, een fan brush, een setting brush en een brush cup. Het is een set waar ik heel benieuwd naar was en waar ik eigenlijk direct na het eerste gebruik al mega enthousiast over was. Ik kan je deze Real Techniques Sculpting Set dan ook echt van harte aanbevelen!

Beautyfavorieten April 2017

Rodial Glamoxy Snake Lijn

Ai.. in April werd ik verliefd op dit peperdure skincare merk. Geen goede zaak voor de portemonnee! Ik ontving deze producten om te reviewen en sindsdien ben ik echt om. Wat een fantastische lijn is deze Rodial Glamoxy Snake Lijn! Ik voel echt verschil aan mijn huid en dat vind ik echt top! Ik heb deze lijn in april dan ook echt met heel veel plezier gebruikt.

Beautyfavorieten April 2017

L’Occitane Terre de Lumière

Het persbericht van deze L’Occitane Terre de Lumière maakte me al mega enthousiast en de flacon inclusief de geur bevestigde dat enorm. Ik was eigenlijk meteen dol op deze geur. Een heerlijke, vrouwelijke en sensuele geur. Eentje die eigenlijk het hele jaar door echt perfect is. Ik heb hem veel gedragen de afgelopen tijd en daar gaat denk ik de komende tijd niet veel verandering in komen!

Beautyfavorieten April 2017

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Geen beautyproduct maar een beautytool! Deze Veet Sensitive Precision Beauty Styler is echt top! Ik gebruik hm zowel voor mijn wenkbrauwen als voor mijn oksels en bikinilijn. Een heel fijn apparaatje voor een mooi prijsje. Echt een aanrader!!

Beautyfavorieten April 2017

Calvin Klein Eternity Summer

Deze parfum ontving ik in zowel de mannen-, als de vrouwenvariant. Eentje voor mij en eentje voor mijn vriend. We waren eigenlijk beide gelijk enthousiast! Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat het echt heerlijke geuren zijn voor in de zomer. Mocht je hem nog niet kennen, ga hem dan zeker binnenkort even ruiken in een parfumerie. Bij mij en bij mijn vriend is het in ieder geval absoluut een favoriet!

Dit waren mijn Beautyfavorieten April 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van April 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 8 mei 2017 / 07:44

  Wat een mooie favorieten zeg! De kwasten van RT lijken me super fijn!

 2. 1 mei 2017 / 22:34

  Hele mooie favorieten!

 3. 1 mei 2017 / 14:54

  Fijne favorietjes! Ik heb nog steeds geen Real Techniques-kwasten in mijn bezit. Misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen!

 4. 1 mei 2017 / 12:26

  Mooie favorieten! Toch wel benieuwd naar die kwasten! Ik heb niet echt nieuwe favorieten deze maand.

 5. 1 mei 2017 / 11:38

  Fijne favorieten! Ik gebruik de kwasten van Real Techniques zelf ook heel graag.

 6. 1 mei 2017 / 06:23

  Die kwasten van Real Techniques zijn super fijn. Ik moet de parfum nog gaan testen van L’Occitane. Ben benieuwd!