fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Real Techniques Sculpting Set

Real Techniques Sculpting Set
De Real Techniques Sculpting Setgeen nieuwe set van Real Techniques. Het is een set die terug is van weggeweest. Dat niet alleen, hij is ook nog eens compleet vernieuwd. Benieuwd naar de New + Improved Real Techniques Sculpting Set? Is dit de perfecte set om mee te contouren? Lees mee!

Real Techniques Sculpting SetReal Techniques Sculpting SetReal Techniques Sculpting Set

Sculpting Set, oftewel, een set om mee te contouren. Een absolute hype in beautyland dus ik snap heel goed dat Real Techniques deze set opnieuw en vernieuwd introduceert. Met de (vernieuwde!) Real Techniques Sculpting Set kun je je gezicht highlighten op de juiste punten! In combinatie met een prachtige highlighter en bronzer moet dit absoluut helemaal goed komen. De vormgeving van de kwasten is knalroze metallic, dit zijn we wel gewend van Real Techniques.

Real Techniques Sculpting SetReal Techniques Sculpting Set
In de set zitten in totaal 4 producten, namelijk:

 • Sculpting Brush
 • Fan Brush
  • Deze kwast is exclusief in deze set!
 • Setting Brush
 • Brush Cup

Real Techniques Sculpting Set

Real Techniques over de Sculpting Set
De kwastenset is speciaal ontwikkeld voor het highlighten en contouren van je gezicht. Transformeer je make-up look door je botstructuur te accentueren en de sterke punten van je gezicht te benadrukken. 

Real Techniques Sculpting Set

Sculpting Brush

Met de zachte en compacte Setting Brush benadruk je bijvoorbeeld je jukbeenderen, haarlijn en kaaklijn. De kwast kun je zowel gebruiken om contourpoeder mee aan te brengen als om je lijnen mee te blenden.

Dit is een hele zachte, korte kwast. Duidelijk een kwast om mee te contouren. Ik vind hem zelf als echte contour wat te dikke ‘strepen’ zetten dus ik gebruik deze kwast het liefst om een strakke contour wat natuurlijker mee te vervagen.

Real Techniques Sculpting Set

Fan Brush

We kennen de Fan Brush vooral als highlighterkwast. Zeker voor het aanbrengen van highlighter op je neusbrug is de vorm en het formaat van deze kwast ideaal. Weet je dat je de Fan Brush bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om fallout van oogschaduw mee weg te vegen?

Ik ben dol op fan brushes. Deze van Real Techniques heeft een mooi formaatje. Perfect voor op de neusbrug, jukbeenderen en cupidoboog!

Real Techniques Sculpting Set

Setting Brush

De Setting Brush is een ontzettend veelzijdige en populaire make-upkwast. Je gebruikt deze kwast bijvoorbeeld om de huid onder je ogen af te poederen. Zo voorkom je dat concealer in de lijntjes van je huid trekt. Daarnaast wordt deze kwast ook veel gebruikt voor highlighter.

Love this Brush! Hij is heerlijk zacht en heeft de perfecte vorm en grootte om de concealer onder je ogen mee te setten!

Real Techniques Sculpting SetReal Techniques Sculpting Set

Conclusie

Yes! Ik ben echt super enthousiast! Deze Real Techniques Sculpting Set past helemaal in mijn straatje! Ik ben dol op het contouren van mijn gezicht en probeer hiervoor graag nieuwe kwasten uit. Ik vind de Sculpting brush ontzettend fijn werken. Zelf heb ik de Zoeva 109 Face Paint en daar zet ik altijd een sterke contour mee. De Sculpting Brush is perfect om deze strakke lijnen wat meer en natuurlijker te vervagen! De Fan Brush gebruik ik als highlighterkwast. Hij brengt mijn highlighter prachtig gedoseerd en verspreid aan voor een heel mooi effect. Op de neusbrug werkt hij inderdaad perfect maar ook op de jukbeenderen is hij zeer geschikt. De Setting Brush gebruik ik persoonlijk om mijn concealer mee te setten. Hij is hiervoor echt helemaal top! Dit is dan ook echt een kwast die ik nog miste in mijn collectie. Heel erg blij dat deze kwast in deze set zit. Uiteraard bewaar ik deze kwasten in de meegeleverde Brush Cup!

Deze Real Techniques Sculpting Set kost €28,99 en is o.a. te koop bij The Makeup Spot

Gebruik jij weleens een creamy blush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 9 april 2017 / 22:53

  They look good! Ik ben sowieso groot fan van Real Techniques kwasten 🙂

 2. 9 april 2017 / 19:31

  Ik ben echt dop op mn RT kwasten! Wil niks anders meer hihi!

 3. 9 april 2017 / 15:41

  Lijkt me een ontzettend fijne set!

 4. 8 april 2017 / 23:39

  Die zien er zo goed uit!!! Zag ze laatst in Londen hangen, en ik wilde ze bijna meenemen, maar niet gedaan. Misschien had ik dat toch wel moeten doen…!
  Mooie foto’s maak je!! Liefs, Florentine

 5. 8 april 2017 / 22:02

  Dit setje lijkt mij echt heel fijn! Ik zou deze echt eens willen uitproberen! 🙂

 6. 7 april 2017 / 17:06

  Lijkt me een heel fijn setje

 7. 7 april 2017 / 14:53

  Ze lijken me zo ontzettend fijn ! Deze staat hoog op mijn wishlist 🙂

 8. 7 april 2017 / 13:19

  Ik kan geen genoeg krijgen van Real Technique, het zijn echt hele fijne kwasten

 9. 7 april 2017 / 13:14

  Prachtige kwasten! Ik heb hier dan ook nog nooit wat lelijks over gehoord 🙂

 10. 7 april 2017 / 12:54

  Ziet er super goed uit, maar het kan ook bijna niet anders met Real Techniques.
  Het blijven prachtige kwasten.

 11. 7 april 2017 / 10:25

  Prachtige kwasten. Ik denk dat ik ze ook ga aanschaffen, aangezien iedereen m mij heen het echt heel erg kan waarderen.

 12. 7 april 2017 / 10:07

  Mooie kwasten! Ik heb zelf de kwasten voor de basis van mijn gezicht. Vind Real Techniques echt een fijn merk!

 13. 7 april 2017 / 07:58

  Wat een mooie set! Ik heb er ook een paar kwasten van en ik vind dit merk ook heel erg fijn!

 14. 7 april 2017 / 07:49

  Wat een handige set! Lijkt me echt erg goe!
  Liefs,
  Elles

 15. 7 april 2017 / 06:16

  Ik vind dit echt een geweldige set, maar da heb je afgelopen week bij mij al gelezen haha. Ik vind de fan brush echt zó fijn, vooral voor mijn jukbeenderen. Voor mijn cupidoboog gebruik ik liever een kleiner kwastje. De andere twee kwasten zijn ook top!