fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Ik als Blogger TAG

Als je me al een tijdje volgt dan heb je me inmiddels een beetje leren kennen.  Ik vind het leuk om zo nu en dan een TAG in te vullen omdat je me daardoor nog ietsjes beter leert kennen. Vandaag is het tijd voor de Ik als Blogger TAG! Ben jij benieuwd hoe ik ben als Blogger? Hieronder heb ik hem ingevuld.

Ik als Blogger TAG

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Letterlijk overal! Sowieso lees ik iedere dag zelf ook heel veel blogs en daar haal ik zeker inspiratie vandaan. Daarnaast krijgt ik inspiratie op de gekste momenten van de dag. Dan popt er gewoon ineens iets op in mijn hoofd. Heel gek maar eigenlijk heb ik altijd wel inspiratie. Ik blog nu meer dan 2 jaar, en in die twee jaar is er iedere werkdag minimaal 1 artikel online gekomen. Ik heb in de afgelopen twee jaar nog nooit last gehad van een writers block. Inspiratie in overvloed!

Wat eet of drink je tijdens het bloggen?
Dat ligt echt aan het tijdstip. In de ochtend lees ik vooral heel veel blogs en dan drink ik koffie. In de avond, als ik zelf artikelen aan het typen ben, dan drink ik het liefst een grote kop thee. Grote kans dat ik dan daarnaast aan stuk chocolade of een lekkere koek aan het eten ben, haha!

Als je een jaaroverzicht van je blog maakt, wanneer begin je daar dan mee?
Eerlijk gezegd maak ik deze eigenlijk nooit. Aan het einde van het jaar maak ik wel een overzicht van de ‘Best gelezen artikelen’ en de ‘beautyfavorieten van het hele jaar’ en blik ik terug in een artikel. Echt een heel jaaroverzicht maak ik niet. Al is het wel een heel leuk idee!

Wat is het meest waardevolle dat je als blogger geleerd hebt?
Ik wist dit al van mijzelf maar het bloggen heeft dit zeker bevestigd. Ik heb heel veel discipline en ben mega perfectionistisch. Zo komt er geen artikel online waar ik niet achter sta, hierin ben ik echt heel precies. Daarnaast heb ik in het begin van het bloggen besloten dat ik iedere werkdag een artikel online wilde hebben. Dat is iets wat mij de afgelopen jaar week in week uit is gelukt.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
In de ochtend lees ik vooral heel veel blogs. In de middag maak ik mijn productfoto’s omdat ik dan het beste licht heb. In de avond schrijf ik het liefst mijn artikelen. Sowieso werkt typen in de avond voor mij het beste. TV programma of een serie op en lekker op de bank typen met mijn laptop op schoot. Top!

Wat zou je willen bereiken als blogger?
Ik moet zeggen dat ik al best trots ben op hetgeen wat ik heb bereikt in twee jaar tijd. Nu ben ik sowieso gestart omdat ik het gewoon super leuk vond. Ik las destijds zelf heel veel blogs en het begon steeds meer te kriebelen om zelf ook te gaan bloggen. Juist omdat fotografie en schrijven echt iets is voor mij! In het begin werd mijn blog amper gelezen maar dit begon steeds meer te groeien. Super leuk vond ik dat om te zien. Op een gegeven moment begon het zo te groeien dat mijn blog interessant werd voor bedrijven. Dit resulteerde in heel veel super leuke samenwerkingen. Ik heb niet echt een doel voor ogen, ik wil gewoon lekker zo doorgaan. Ik merk dat ik veel energie haal uit het bloggen en dat ik steeds meer gedreven wordt. Dit komt juist omdat ik mijn aantallen zie stijgen en super veel leuke en lieve reacties krijg! Wat ik wel echt heel erg tof zou vinden is een persreis, ja dat is echt wel een droom die ik ooit hoop te bereiken.

Voel je je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Eerlijk? Nee, nooit. Ik ben sowieso niet mega onzeker aangelegd en in een vraag hierboven beschreef ik mijn perfectionisme al. Dat betekent ook gewoon echt dat ik heel erg kieskeurig ben en dat er geen artikel online komt op mijn blog waar ik niet achter sta. Hierin ben ik gewoon echt heel strikt en streng!

Wat voor muziek/programma staat er aan tijdens het bloggen?
Niet specifiek een liedje of een programma. Gewoon wat er opstaat, haha! Meestal luister of kijk ik toch niet echt en dient het meer als achtergrondmuziek om ervoor te zorgen dat het niet zo stil is in huis. Als er echt programma’s zijn die ik wil zien dan blog ik tussendoor niet.

Op welke dag ontstaan de meeste artikelen?
Dat is op woensdag! Ik werk fulltime (ma-di-do-vr-za) en woensdag is dus mijn vrije dag. Oftewel, mijn ‘blog dag’. Dat betekent echt: opstaan, blogs lezen, producten fotograferen en artikelen typen. Stiekem is dit mijn favoriete dagje van de week. Ik vind het heerlijk om hier echt een hele dag voor te hebben!

Op welk artikel op je blog ben je het meest trots?
Pfoeeeeeeeee… Wat is dit voor mega lastige vraag! Er zitten heel veel artikelen tussen waar ik echt blij mee ben en ik kan er eigenlijk niet echt één specifiek noemen.

Waarom zou iemand een blog moeten beginnen volgens jou?
Omdat je het leuk vindt! Persoonlijk vind ik echt dat dat de enige reden moet zijn. Ik denk dat personen die beginnen met bloggen om gratis producten of het geld gedoemd zijn om te mislukken. Het moet een drive zijn, iets zijn waar je passie voor hebt en waar je energie van krijgt. Anders dan is het denk ik snel met je blog gedaan..

Dit waren mijn antwoorden op de Ik als Blogger TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

Hoe lang blog jij al? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 30 april 2017 / 10:25

  Wat super leuk om dit te lezen op de zondagochtend! het gaat om liefde en plezier in je artikelen stoppen. dat is inderdaad zo belangrijk, ga zo door meid!

 2. 29 april 2017 / 16:45

  Leuk om te lezen! Ik denk dat ik in veel hetzelfde sta als jij! Ik ben ook nooit bang om te publiceren! Gewoon doen 😉
  EN inderdaad… bloggen moet je doen omdat je het leuk vindt. Maar goed, als je geen echt plezier hebt in schrijven is het ook niet leuk om te lezen. Dat merk je denk ik meteen!

 3. 28 april 2017 / 22:10

  Ik vind ook datje alleen moet bloggen omdat je het echt leuk vind

 4. 28 april 2017 / 18:48

  Wauw, wat knap dat je naast je fulltime job ook nog gewoon iedere dag blogt! Echt petje af hoor. En ik ben het volkomen met je eens; je moet alleen bloggen als je daar de drive voor hebt en het gewoon ontzettend leuk vindt om te doen :). Leuk tag, misschien neem ik hem wel over!

 5. 28 april 2017 / 16:31

  Wat een leuke Tag! Jij doet het echt heel goed, ik vind het super indrukwekkend dat je iedere werkdag een artikel heb geplaatst de laatste twee jaar! Goed gedaan!!

 6. 28 april 2017 / 14:24

  Heel leuk om te lezen 🙂 Ik haal ook altijd overal inspiratie vandaan haha!

 7. 28 april 2017 / 12:12

  Haha, ik blog ook het meest op woensdag, wanneer de oudste naar school is en de jongste naar de gastouder. Geen afleidingen, maar gewoon lekker doorwerken.

 8. 28 april 2017 / 10:21

  Deze blijf ik zo leuk vinden! Oprechte antwoorden! Een persreis lijkt me gewéldig, al ben ik nog steeds dolblij als er weer eens ‘gewoon’ een leuke samenwerking in m’n inbox belandt, want ook dat is niet vanzelfsprekend. 🙂

 9. 28 april 2017 / 07:58

  Wat een leuke en eerlijke antwoorden! Ben het eens met je laatste vraag 🙂

 10. 28 april 2017 / 06:15

  Vooral met jouw laatste vraag ben ik het helemaal eens. Ik heb ook het idee dat je blogs die om die reden zijn begonnen op dezelfde manier allemaal ziet verdwijnen. Minder bloggen en ineens stopt het. Leuk ingevuld! Fijn dat je de woensdag heb voor bloggen!