fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Sfeer aan de muur

Sfeer aan de muur

Yeeha! De verhuizing komt steeds dichterbij en wij zijn er dan ook helemaal druk mee. In ons huidige huis zijn we vooral druk met opruimen en inpakken. Voor ons nieuwe huis zijn we bezig met het interieur en plannen aan het maken voor het inrichten. Want, welke meubels willen we nieuw hebben? Voor welke stijl kiezen we in huis? Welke sfeer aan de muur zoeken we? Een hoop vragen waar we antwoorden op aan het geven zijn zodat de verhuizing steeds meer vorm krijgt en het nieuwe huis steeds meer begint te leven. In dit artikel ga ik je meer vertellen over wanddecoratie. Benieuwd? Lees gezellig mee!

Japandi interieur

Toen wij ons huidige huis 7 jaar geleden kochten was vooral de industriële sfeer heel populair. De meubels die wij nu hebben zijn dan ook voornamelijk toegespitst op deze interieurstijl. Deze stijl is echter niet meer helemaal ons ding en daarom hebben we voor ons nieuwe huis dan ook nieuwe meubels gekocht. Voor de woonkamer hebben we al een keuze gemaakt qua dressoir, eettafel, eettafelstoelen en de bank. Zo blij mee! We hebben gekozen voor een lichte, rustige sfeer met veel ton sur ton tinten in de beige kleurrange. Hierbij kun je dus denken aan beige, wit, crème, offwhite, taupe en hout. Toch willen we het niet helemaal alleen maar in deze kleurenrange hebben dus kiezen we voor zwart als contrastkleur. We denken dat dit zorgt voor één chique geheel. Daarnaast is onze keuken ook voornamelijk zwart en vond ik het wel belangrijk dat dit ook terug komt in de woon- en eetkamer.

Fotobehang

De grootste beslissingen zijn dus gemaakt en nu ben ik op zoek naar een mooi fotobehang. We hebben in onze woonkamer een hele mooie muur waar we een zwart dressoir gaan plaatsen. Het lijkt ons dus heel tof om hier een fotobehang achter te plakken. Een niet te opvallend behang, wel in de beige tinten, maar dit maakt de ruimte net even wat spannender dan hem verven in een tint. Ik spotte bij Sfeer aan de Muur een grote collectie met prachtige foto’s, illustraties, kunst en nog meer dus daar ga ik eens goed zoeken naar het perfecte behang bij ons interieur.

Ik kwam trouwens bij Sfeer aan de Muur terecht omdat ik hier een tijdje terug een tuinschilderij heb besteld. Deze hangt op dit moment nog steeds in onze tuin en gaat sowieso wel mee naar het nieuwe huis. We hebben bij het nieuwe huis alleen een veel grotere tuin waarbij we de plannen nog niet helemaal concreet hebben. First things first, eerst de woning, het interieur, de babykamer etc. Daarna komt de tuin aan bod!

Heb jij een fotobehang in huis? Hoe creëer jij sfeer aan de muur?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: