fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Leuke kerstcadeaus met een beetje humor

Leuke kerstcadeaus met een beetje humor

Ik ben dol op december. Het is dè feestmaand en ik houd wel van een feestje. Ik vind kerstcadeaus krijgen natuurlijk heel leuk maar cadeaus geven kan eigenlijk nog veel leuker zijn. Naast dat dit leuk is kan het echter ook heel moeilijk zijn. Wat moet je je zwager, schoonzus of broer dit jaar weer geven? Je verzint van alles maar niets is echt wat je zoekt. Vandaag geef ik je wat leuke tips om dit jaar punten te scoren met originele en leuke kerstcadeaus. Ben jij op zoek naar Leuke kerstcadeaus met een beetje humor? Lees dan zeker verder!

Leuke kerstcadeaus met een beetje humor

Leuke kerstcadeaus met een beetje humor

Leuke kerstcadeaus met een beetje humor

Leuke kerstcadeaus met een beetje humor

 1. Mini Wolken Lamp – €16,95 
  • Tsja.. wie bedenkt dit nou? Een wolken lamp! Ik gok dat iedereen die dit krijgt denkt: ‘Wat moet ik hier mee?’ Maar, eigenlijk is dit wolkje echt super schattig en ik denk dat hij iedere kamer al snel zal opvrolijken. Ik zou deze bijvoorbeeld super leuk vinden in mijn slaapkamer!
 2. Baby Nessie Thee-Ei – € 10,95
  • Dit is voor de echte theeleuten. Thee-eieren zijn er in allerlei vormen en maten maar grappiger dan deze Baby Nessie wordt het echt niet. Hoe leuk ziet dit er uit? Geef je iemand een kopje thee en dan komt Baby Nessie in een keer over het randje van de theemok gluren. Mega leuk toch? Ik zou er in ieder geval meteen blij van worden!
 3. Kras-Wereldkaart Scratch Map Deluxe – € 29,95
  • Deze wereldkaart is natuurlijk niet mega humoristisch maar daarom absoluut niet minder leuk. Ik denk dat namelijk bijna iedereen het leuk zal vinden om bij te houden waar je allemaal bent geweest op de wereld. Leuker dan met een Scratch Map kan dat bijna niet. Ik heb er zelf ook een en ben er echt heel blij mee! Super leuk om na ieder bezoekje aan een nieuw land weer een stukje van de kaart open te krassen. Zal ik ooit de hele kaart hebben open gekrast?
 4. Pistolen Projectie Wekker – € 24,95
  • Er is vast iemand die je een cadeau gaat geven die altijd te laat is. Er zijn namelijk genoeg mensen die het keer op keer presteren om te laat te komen. Een wekker/klok zou dan een hele goede uitkomst zijn. Maarja.. een standaard wekker is ook maar ‘standaard’. Deze Pistolen Projectie Wekker is dè uitkomst. Als ware Superhero richt je dit pistool op de muur, haalt de trekker over en dan komt de tijd te voorschijn. Deze persoon komt met deze gadget nooit meer te laat!
 5. Berenklauwen Ovenhandschoenen  € 20,95
  • Staat je moeder graag in de koken? Bakt je schoonzusje graag taarten? Of is misschien je broer wel een ware kok? Dan zijn deze Berenklauwen Ovenhandschoenen het perfecte kerstcadeau. Deze ovenhandschoenen passen in het rijtje van deze ‘Leuke kerstcadeaus met een beetje humor’ zeker thuis!
 6. Motorolie Douchegel – € 7,95
  • Iemand in de familie die altijd aan het rommelen is met auto’s en motoren? Altijd zijn handen onder de olie en smeer heeft zitten? Dan is het natuurlijk fantastisch om aan te komen met deze Motorolie Douchegel. Zeker weten dat deze persoon dat kan waarderen!
 7. Brooklyn Brew Shop Bierbrouwset – € 59,95
  • Deze is natuurlijk voor de echte bierliefhebbers. Niet de pilsdrinker maar de persoon die een mooi speciaal bier wel kan waarderen. Hoe gaaf is het dan om een set te krijgen waarmee je een keer je eigen bier kun brouwen? Je maakt er een heerlijke ‘Warrior Double IPA’ mee dus dat zal vast gaan smaken!
 8. Oplaadapparaat Waterkraan – € 22,95
  • Een normaal oplaadapparaat, dat kennen we inmiddels wel. Tijd voor wat vernieuwing dus en dat is deze waterkraan absoluut. Met een USB laad je je apparaat op in een handomdraai. Kraan open: stroom stroomt, kraan dicht: stroom stroomt niet. Handig toch? Om het nog handiger te maken wordt dit aangegeven met LED. Als de kraan open is kleurt hij blauw en als de kraan dicht is kleurt hij rood.
 9. Touchie Touchscreen Handschoenen – € 9,99 
  • Deze handschoenen zijn echt een win-win situatie. Moet jij voor iemand een cadeau uitzoeken die altijd op zijn telefoon zit? Dan zal die persoon in de winter super blij zijn met deze touchscreen handschoenen. Want, met deze handschoenen aan kan een smartphone gewoon worden bediend. Ideaal toch?
 10. Direct Klaar Onderzetter – € 14,95
  • Laten we eerlijk zijn, een tafel met kringen erop daar wordt niemand vrolijk van. Maar leuke onderzetters vinden is toch ook vrij lastig. Dit zijn onderzetters in de vorm van een polaroid en het allerleukste is dat je er zelf foto’s in kunt doen. Hoe tof? Zo heb je leuke en gepersonaliseerde onderzetters. Een feestje op tafel!

Genoeg leuke kerstcadeaus met een beetje humor denk ik zo. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

6 Reacties

 1. 6 december 2016 / 23:40

  Te leuke items zitten erbij! Ideaal voor mannen en vrouwen 😀

 2. 6 december 2016 / 21:17

  Dat thee ei is zo schattig, haha. Die wil iiiik!

 3. 6 december 2016 / 20:15

  Zitten erg leuke ideetjes tussen!

 4. 6 december 2016 / 17:20

  Er zitten hele leuke cadeaus tussen

 5. 6 december 2016 / 16:45

  Dat wolkenlampje is leuk!

 6. 6 december 2016 / 16:35

  Deze kadootjes zijn zo erg leuk!