fbpx
1   21
266   780
26   65
32   75
82   117

De charme van een jaren 20 bruiloft

Een bruiloft in de stijl van de jaren 20 is een fantastische manier om glamour en nostalgie toe te voegen aan jouw speciale dag. Geïnspireerd door de roaring twenties, Great Gatsby en Peaky Blinders, kun je een onvergetelijk feest creëren dat zowel stijlvol als vermakelijk is. In dit artikel bespreken we hoe je de perfecte jaren 20 bruiloft kunt organiseren, van jaren 20 bruidsmode tot decoraties en entertainment. We bieden je ook tips over het vinden van de ideale bruidswinkel om jouw droomjurk te ontdekken.

Jaren 20 bruidsmode: Stijlvolle en glamoureuze jurken

Bij het plannen van een jaren 20 bruiloft is de keuze van de bruidsjurk essentieel. Jaren 20 bruidsmode kenmerkt zich door zwierige franjes, glimmende pailletten, verenboa’s en elegante silhouetten. Een geweldige plek om te beginnen met het zoeken naar de perfecte jurk is Lady Fitzgerald, een bruidswinkel in Dordrecht die gespecialiseerd is in jurken geïnspireerd op de jaren ’20 en ’30. Naast Lady Fitzgerald zijn er meer bruidswinkels, zoals My Vintage Boudoir, die een breed scala aan bruidsjurken van verschillende merken en prijsklassen aanbieden, zowel nieuw als vintage. Vergeet niet om ook aandacht te besteden aan de make-up en kapsels die kenmerkend waren in de jaren 20.

Vind de perfecte bruidswinkel voor jouw jaren 20 bruiloft

Het vinden van de ideale bruidswinkel is cruciaal bij het kiezen van een trouwjurk die perfect bij jouw jaren 20 thema past. In Dordrecht vind je Lady Fitzgerald, een bruidswinkel met een ruime collectie jurken geïnspireerd op de jaren ’20 en ’30. Andere opties zijn My Vintage Boudoir, die zowel nieuwe als vintage jurken aanbiedt, en The Grand Diva, gespecialiseerd in plussize bruidsmode. Het ervaren team in deze winkels helpt je bij het vinden van de perfecte trouwjurk, met verschillende pasvormen, stijlen en maten beschikbaar. Ze bieden ook accessoires zoals bruidslingerie, bruidsschoenen en sieraden om jouw trouwlook compleet te maken.

Jaren 20 bruiloft: Decoratie en styling

Bij het organiseren van een jaren 20 bruiloft is de decoratie een belangrijk element om de sfeer van die tijd te creëren. Denk aan Gatsby-geïnspireerde decoraties zoals veren, art-deco elementen, glanzende stoffen en chique tafelsettings. Het gebruik van vintage meubels, ouderwetse typemachines en klassieke auto’s kan ook bijdragen aan de jaren 20-styling van de bruiloft. Voor de kleding van de gasten kunnen er verschillende items worden gebruikt, zoals Charleston jurken, Peaky Blinders pakken en bijpassende accessoires. Maak de look compleet met pruiken van hoge kwaliteit om de authentieke jaren 20 stijl na te bootsen.

Muziek en entertainment op jouw jaren 20 bruiloft

Een belangrijk aspect van een jaren 20 bruiloft is de muziek en het entertainment. Kies voor een vintage jazzband die opzwepende jazz, humor en gezelligheid biedt, passend bij een Great Gatsby thema. Het repertoire kan geïnspireerd zijn op jaren ’20 swing, gipsyjazz en nostalgische ballads. Naast muziek kun je ook denken aan andere vormen van entertainment, zoals dansers in jaren 20 kostuums, goochelaars of zelfs een casino-avond om de sfeer van een speakeasy te creëren.

Tot slot: Jouw perfecte jaren 20 bruiloft

Een bruiloft in jaren 20 stijl is een unieke en onvergetelijke ervaring. Door te kiezen voor de juiste jaren 20 bruidsmode, decoraties en entertainment, kun je een glamoureuze en stijlvolle bruiloft creëren die nog lang in het geheugen van jou en je gasten zal blijven. Vergeet niet om ruim van tevoren een afspraak te maken bij jouw favoriete bruidswinkel, zodat je verzekerd bent van de perfecte jurk op jouw grote dag. Veel succes met het plannen van jouw droombruiloft in jaren 20 stijl!

De charme van een jaren 20 bruiloft.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

1 Reactie

  1. 15 mei 2024 / 15:34

    Een keer ben ik bij een jaren 20 stijl bruiloft geweest. Wat een mooie bruiloft was dat! Heel veel van de aanwezige gasten hadden ook passende kleding gevonden om te dragen. Echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.