fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Ontdek welke rode lipstick bij jou past!

Ontdek welke rode lipstick bij jou past!

De red lipstick is met geen mogelijkheid meer weg te denken uit het modebeeld, het is een tijdloos beautyproduct geworden. Deze beautymusthave mag dus absoluut niet ontbreken aan jouw make-uptasje. Jouw lippen staan met deze flirterige rode lipstick behoorlijk in de schijnwerpers en daarom is het heel belangrijk om de juiste rode tint te vinden. Het vinden van deze perfecte rode lipstick blijkt toch minder gemakkelijk dan gedacht. Don’t worry, met onderstaande tips ontdek je welke rode lippenstift het beste bij jou past!

Seizoenstype

De eerste stap in jouw ontdekkingstocht is de kleuranalyse. De kleuranalyse vertelt je welk haar- en huidtype je hebt en wat jouw seizoenstype is. Aan de hand van dit seizoenstype weet je precies welke tint het beste bij je past. Zo hebben zomer- en wintertype een roze of blauwachtige ondertoon in hun huid. De warmere types hebben vaak een rode of goudachtige gloed over hun haar, dit zijn de herfst- en lentetypes. Bij de koele zomer- of wintertype komen hun lippen het best tot hun recht met helderrode kleuren met een rozige of blauwe ondertoon. Daarentegen kunnen de herfst- en lentetypes het beste gaan voor een rode tint met een oranje of bruine ondertoon.

De lipbooster

Naast je seizoenstype moet je ook rekening houden met de vorm van je lippen. De uitdagende rode lip trekt alle aandacht naar je lippen toe en daarom is het belangrijk dat je heel secuur te werk gaat. We willen natuurlijk voorkomen dat de sexy red lip uitloopt tot een clownsmondje. Ook de kleur van je lippenstift heeft effect op de vorm van je lippen. Dus ben jij niet gezegend met een paar volle lippen? Relax, we’ve got your back! Met een paar simpele make-up trucjes lijken je lippen al veel voller. Geef je lippen een boost door gebruik te maken van een subtiele koraalrode of eventueel zachtroze tint. Nadat je de lipstick aangebracht hebt, breng je nog een extra laagje lipgloss aan. De gloss creëert een schittering waardoor je lippen groter en voller lijken. Heb jij van nature al volle lippen? Dan kun je deze nóg beter uit laten komen door ze in te kleuren met een donkerrode lippenstift.

Let’s smile

Reden om te lachen? Zeker nadat je dit make-upgeheimpje hebt ontdekt! Een rode lipstick met een blauwe ondertoon zorgt ervoor dat je tanden er veel witter uitzien, so let’s smile. Wanneer je tanden iets geliger zijn, kun je een rode lipstick met een oranje of gele ondertoon beter in make-upstore laten liggen. Blijf je twijfelen of je nu wel echt de juiste rode tint in handen hebt? Deze app hakt voor jou de knoop door. ‘Plum Perfect’ analyseert jouw huid- en haartype op basis van een selfie. Vervolgens onderzoekt de technologie wat de juiste kleuren van make-up producten voor jou zijn. Om een betrouwbaar advies te krijgen is het heel belangrijk dat je de selfie in het perfecte licht en vanuit de juiste hoek neemt. Selfie musthaves: een selfie hoesje voor je Honor 5c of een telefoon accessoire met standaard. Het selfie telefoonhoesje voorziet je altijd en overal van de perfecte belichting en de standaard creëert de juiste kijkhoek. Maak je de selfie vanuit je laptop, hijs je favoriete gadget dan in een bijvoorbeeld een trendy MacBook Pro 13 inch hoes voor een stabiele ligging. Wedden dat jij dieperfecte rode tint binnen no-time te pakken hebt?

Hoe vind jij de lipstick die het beste bij je past?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Content van Smartphonehoesjes.nl

Delen:

5 Reacties

 1. 8 december 2016 / 15:09

  Rood past echt niet bij mij, maar ik vind het vaak wel heel mooi bij anderen staan.

 2. 8 december 2016 / 10:51

  Vind bordeaux rood mezelf meestal het mooist staan. Het verschilt ook per tint wat er mooi bij je tanden staat enzo. Rode lipstick kiezen is eigenlijk toch best lastig xD dus ik ga safe voor bordeaux, meestal.

 3. 8 december 2016 / 10:21

  Ik vind rode lipstick bij anderen echt prachtig maar bij mijzelf helaas altijd te ordinair! Zo jammer vind ik dat!

 4. 8 december 2016 / 08:14

  Ik droeg eerder altijd rode lipstick maar naarmate ik ouder werd vond ik het minder goed staan. Ik ben nu nog steeds op zoek naar een goede kleur rood voor mij omdat ik dat toch het mooist vind.

 5. 8 december 2016 / 07:27

  Rode lipsticks zijn altijd goed, vooral voor tijdens de feestdagen is het de perfecte kleur. Zelf weet ik dat koele kleuren mij het beste staan, dus ik ga altijd voor een rode lipstick met blauwe ondertoon!