fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Sexy, volle lippen zonder cosmetische ingreep? Dat klinkt waarschijnlijk heel veel vrouwen als muziek in de oren. Sommige vrouwen vinden hun lippen zo dun dat ze kiezen voor bijvoorbeeld fillers. Andere vrouwen vinden hun lippen wel iets te dun maar hebben er geen cosmetische ingreep voor over. En er zijn natuurlijk ook vrouwen die tevreden zijn met hun lippen. Maar, een beetje voller, dat is volgens mij altijd wel gewenst. Vandaag review ik de Artdeco Hot Chili Lip Booster. De lipgloss die moet gaan zorgen voor volumineuze, volle lippen zonder cosmetische ingreepn. Benieuwd? Lees nu mee!

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Deze lipbooster zit in een kartonnen, rechthoekige verpakking in een beetje een zalmroze kleurtje. Het merk ‘Artdeco’ staat in de verpakking in het zilver en de rest van de tekst is gewoon zwart. Er staat op ‘Artdeco Hot Chili Lip Booster’ en ‘Volumizing Lip Gloss’.

 

Artdeco Hot Chili Lip Booster Artdeco Hot Chili Lip BoosterOp de bovenkant van de verpakking staat nogmaals ‘Hot Chili Lip Booster’. Hier zie je een rode lip afgebeeld met een hete rode peper als bovenlip. Ai! Op de achterkant van de verpakking tref je de ingrediënten.

Artdeco belooft het volgende: De transparante Lip Booster heeft een volume effect op uw lippen. Hot Chili Booster levert onweerstaanbare lippen met maximum volume. De rode peper die in het product is verwerkt stimuleert de huid en geeft de lippen een frisse en roze kleur met maximale volume. Er zitten kleine glitterdeeltjes in de gloss verwerkt waardoor de lippen nog voller lijker.
Artdeco Hot Chili Lip Booster

Artdeco Hot Chili Lip BoosterDe lipgloss zelf zit in een simpele, doorzichtige verpakking met zilveren details. Je brengt de lipgloss aan met een sponsapplicator. Tijd om te kijken of deze gloss mijn lippen inderdaad vol, sexy en volumineus maakt!!

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Swatches

Op de linkerfoto zie je mijn lippen zonder lipgloss. In het midden zie je mijn lippen net na het aanbrengen van de lipgloss. Op de rechterfoto zie je mijn lippen nadat de lipgloss een kwartier op mijn lippen zit. Je ziet in mijn ogen echt een mini beetje verschil maar dan moet je wel heel, heel goed kijken!

 

Artdeco Hot Chili Lip Booster

Conclusie

Nou.. waarom Artdeco dit product de Hot Chili Lip Booster noemt is wel duidelijk. Je brengt de lipgloss aan op je lippen en binnen no time sta je echt letterlijk ‘in de fik’. Het is alsof je een hete peper aanbrengt op schrale lippen. Echt, je fikt gewoon weg. Ik kan het niet anders omschrijven want het is echt heel heftig. Pas na een minuut of 7 à 10 trekt dit weg. Het verschil is bijna niet te zien en ik heb nou niet het idee dat ik er duidelijk vollere lippen van krijg. Ik heb dit gevoel er absoluut niet voor over. Nee, voor mij een duidelijke no-go! Ik smeer dit in ieder geval niet meer op mijn lippen, dat moge duidelijk zijn.

De Artdeco Hot Chili Lip Booster kost € 14,95 en is o.a. te koop bij Douglas.

Ben jij tevreden met je lippen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 2 december 2016 / 08:54

  Haha het klinkt wel echt heel erg heftig. Ik vind het effect zelf wel erg mooi!

 2. 1 december 2016 / 10:40

  jammer dat ie zo brandt en vervolgens helemaal niks voor je lippen doet, heel vervelend.

 3. 30 november 2016 / 23:36

  Aaaah wat eng. Vooral met schrale lippen lijkt me dit inderdaad geen succes! Je ziet dat je lippen wat strakker en ietwat voller zijn, maar dat kleine verschil voor peper op je lippen? Uh. Nee. Bedankt. Haha.

 4. 30 november 2016 / 16:50

  Iehh, rode peper op je lippen?! Nee, die sla ik ook over! En inderdaad, het verschil is echt minimaal! Goed om te weten dat dit product echt geen toppertje is! Liefs

 5. 30 november 2016 / 16:35

  Ah wat fijn om zo een eerlijke review te lezen. Dit ga ik dus nooit proberen.
  Buiten het feit dat ik ook echt geen verschil zie..

 6. 30 november 2016 / 15:42

  Ik lees het inderdaad! Haha jeetje.
  Bij mij was het meer een lichte tinteling dan dat ik de fik op m’n lippen voelde. Gelukkig!

 7. 30 november 2016 / 15:38

  ieuw, dit klinkt niet echt heel prettig… Jammer ook nog eens dat het geen effect geeft, balen!

 8. 30 november 2016 / 12:38

  Wow wat gaaf zeg heel tof! en een fijne review

 9. 30 november 2016 / 11:33

  Bij het lezen van de naam was ik al benieuwd naar het effect..brr vreselijk! Niets voor mij, haha.

 10. 30 november 2016 / 09:51

  Wow, wat heftig dat dit product zo brand op je lippen, dat klinkt absoluut niet fijn. Zonde dat het dan ook nog niet werkt. Deze sla ik mooi over!

 11. 30 november 2016 / 09:11

  Lijkt me niet heel erg lekker op je lippen! Je zou er meer van verwachten inderdaad, jammer!

 12. 30 november 2016 / 07:31

  Oei, dit lijkt me wel heel naar! Bizar dat het effect zo heftig is, zou je toch niet verwachten. Ik ben trouwens wel tevreden met mijn lippen, dus ik zou dit zeker niet gebruiken haha.

 13. 30 november 2016 / 06:40

  Oh wow, dat klinkt niet best! Ik dacht dat het gewoon een licjte tinteling zou zijn haha! Zoals met menthol ofzo. Ik zie wel een klein beetje verschil trouwens, maar niet zo erg dat je daarvoor even pijn wil lijden haha.

 14. 30 november 2016 / 06:20

  Iehwwww je lippen die wegfikken, nee bedankt.. Ik zie daarnaast ook niet zo veel verschil dus voor mij zou dit ook een no-go zijn.