fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Mijn vorige ‘best gelezen’ stond bijna totaal in het teken van mijn roadtrip door West Amerika. Eenmaal terug in Nederland moest ik nogal wennen. Van zomervakantie kwam ik recht in de herfst terecht en dat was toch best een tegenvaller. Inmiddels ben ik hier alweer helemaal aan gewend en is het alweer tijd voor mijn best gelezen artikelen van november 2016. Ben jij benieuwd welke artikelen het best werden gelezen in November 2016? Lees dan nu mee.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Het verhaal achter mijn tatoeage

Op 17 november kwam dit artikel online, op de verjaardag van mijn oma. Dat was niet voor niets want ik heb namelijk een tijd terug een tatoeage gezet met een speciale gedachte. Ik besloot Het verhaal achter mijn tatoeage op te schrijven en ik vind het echt super leuk dat iedereen hier zo nieuwsgierig naar was. Dit artikel is namelijk echt super vaak gelezen en ik heb zoveel lieve en mooie reacties gehad. Bedankt x

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Deze Kat Von D Tattoo Liner in Trooper kocht ik in Amerika, dat heb je kunnen lezen in mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika. Ik had hier al zoveel goede verhalen over gelezen dat ik hem wel moest proberen. Daarnaast vind ik Kat Von D gewoon echt een toffe chick en ik vond het erg leuk om iets van haar beautylijn aan te schaffen. Hoeveel reviews er al over zijn geschreven, gelukkig waren jullie erg nieuwsgierig naar mijn mening waardoor het artikel dus erg goed gelezen is. Het kwam online op 4 november.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Catrice Luminous Lips 150 Into the maroon lagoon

Eindelijk weer een keer een review van een product van Catrice. Het was echt zo lang geleden en het was tijd dat daar verandering in kwam. Ik besloot de Catrice Luminous Lips 150 Into the maroon lagoon te reviewen. Ik moet blijkbaar weer vaker producten van Catrice gaan reviewen want het is een goed gelezen artikel. Het artikel kwam online op 2 november.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Yves Rocher Limited Edition Kerst Collectie 2016

Ja, in november kun je natuurlijk niet om de kerstcollecties heen. Ik ontving de Yves Rocher Limited Edition Kerst Collectie 2016 en reviewde deze erg uitgebreid. Vooral het lippalet is naar mijn mening echt een pareltje in deze collectie. Ik kreeg vooral veel complimenten over mijn foto’s en dat vind ik altijd ontzettend leuk om te horen. Het artikel kwam online op 7 november.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2016

Real Techniques Multitask Set

Een fijne kwastenset is natuurlijk nooit weg. Nu ben ik al een tijdje fan van Real Techniques en begin November viel deze Real Techniques Multitask Set bij mij op de mat. Ik was hier gelijk super nieuwsgierig naar en startten eigenlijk meteen met het testen van de kwasten. De set is echt super fijn en ik gebruik ze nu dagelijks. Mijn review kwam online op 11 november.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van November 2016. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 1 december 2016 / 15:29

    wat leuk zon lijstje! Ik vind je tattoo verhaal nog steeds erg leuk!