fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Jaaa de feestdagen staan voor onze deur. Dat betekent dat de persberichten van kerstcollecties en Gift Sets me om de oren vliegen. Alles behalve vervelend natuurlijk. Vandaag review ik een Gift Set, namelijk de Christian Faye Celebration Eyes Gift Set. Ben jij benieuwd naar deze Celebration Eyes Gift Set van Christian Faye? Lees dan nu verder.

 Christian Faye Celebration Eyes Gift Set Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

‘Celebrate the art of giving!’ De naam zegt het al, Christian Faye richt zich met deze set helemaal op de ogen. De speciale set is speciaal ontwikkeld om een prachtige feestelijke oogmake-up te maken. Hiermee is de set dus geschikt voor iedere vrouw die houd van beauty en make-up. In de set zitten in totaal 4 producten, namelijk:

 • SuperB mascara
 • Tweezer
 • Gold Eyeliner
 • Zwart Make-Up tasje

In dit artikel bespreek ik uiteraard alle producten uit de set!

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set Christian Faye Celebration Eyes Gift Set Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Christian Faye SuperB Mascara

Mascara, er kan volgens mij geen een vrouw zonder. Deze mascara van Christian Faye is gemaakt om de wimpers te verlengen, krullen en extra volume te geven. De mascara heeft een siliconen borstel met korte ‘haartjes’. Hierdoor kun je makkelijk bij iedere wimper en scheid hij de wimpers ook mooi. Ik vind het echt een hele fijne mascara. De Christian Faye SuperB Mascara zit overigens in het vaste assortiment van Christian Faye en kost los €18,95

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Christian Faye Tweezer

Oh hier had ik echt behoefte aan. Ik was mijn pincet echt al een tijd beu en moest gewoon een nieuwe. Ik had een Tweezerman op het oog en toen viel de Christian Faye Celebration Eyes Gift Set op mijn deurmat. Natuurlijk spotte ik in de giftset meteen de Christian Faye Tweezer. Dit is een roestvrijstalen pincet met een super scherpe punt. Ik ben hem meteen gaan uittesten en hij is echt su-per fijn. Echt absoluut een aanrader. De Tweezer zit overigens in het vaste assortiment van Christian Faye en kost los € 9,95

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set Christian Faye Celebration Eyes Gift Set Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Christian Faye Gold Eyeliner (Limited Edition)

“Let your eyes sparkle and shine!” Metallic is dè nieuwe trend dit najaar in beautyland en Christian Faye springt hier op in met de Gold Eyeliner. De eyeliner mag opvallend zijn en naast zwart is ook kleur zeker toegestaan. Deze gouden eyeliner bevat shimmers en is perfect voor de feestdagen. De eyeliner is niet mega gepigmenteerd en echt een wing zetten lukt niet. Wat bijvoorbeeld wel mogelijk is, is om er een lijntje mee te zetten langs de onderste wimperrand als extra feestelijke touch. Zoals bijna alle Christian Faye producten heeft deze eyeliner een semi-permanent karakter. Hij blijft dus echt de hele dag zitten alles een huis. De Gold Eyeliner is niet los te koop!

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Make-Up Look

Natuurlijk heb ik de producten verwerkt in een make-up look. In deze look zie je de mascara en de eyeliner. Ik heb twee laagjes aangebracht van de mascara en de eyeliner erg subtiel langs de onderste wimperrand.

Christian Faye Celebration Eyes Gift Set Christian Faye Celebration Eyes Gift Set

Conclusie

Al een tijdje ben ik fan van de producten van Christian Faye. Mijn grote favoriet is bijvoorbeeld al een tijdje de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade. Naar mijn mening is het een betaalbaar merk met een goede kwaliteit. De meeste producten van Christian Faye hebben een semi-permanent karakter en ze blijven dus de hele dag goed zitten. Ik denk dan ook dat deze Gift Set bij vele vrouwen welkom is. De mascara en de tweezer zijn echt top en twee producten die perfect zijn voor everyday. De eyeliner is een leuk extraatje en zit de hele dag als een huis. Hij is natuurlijk wat meer geschikt voor een partylook maar het is erg leuk om eens te spelen met een gouden eyeliner. Al had hij van mij wel net wat meer pigment mogen hebben..

De Christian Faye Celebration Eyes Gift Set kost € 24,95 en is o.a. te koop bij Bransus.eu en Bol.com
Het is natuurlijk echt een feestelijke set maar hij is het gehele jaar gewoon verkrijgbaar! 

Zou jij het leuk vinden om deze Gift Set te ontvangen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. 21 november 2016 / 21:24

  Prachtige set! Echt een geschenk voor de feestdagen, heel mooi. De eyeliner zou ik niet gebruiken maar de rest lijkt me fijn!

 2. 21 november 2016 / 19:22

  Leuk setje. Ik vind de mascara er goed uitzien.

 3. 21 november 2016 / 16:44

  Wat een onwijs mooie producten. Ik heb hier zelf helemaal niks van maar hoor meerdere positieve verhalen. Een prachtig setje is dit!

 4. 21 november 2016 / 14:12

  Oeh pretty! Vind het goud ook erg mooi! Echt een heel leuk setje 😀 ik word er in ieder geval blij van 🙂

 5. 21 november 2016 / 13:16

  Oh wauw wat een prachtige set! Heel leuk voor de kerst!

 6. 21 november 2016 / 10:47

  Gouden eyeliner! Wauw! Dat lijkt me echt heel gaaf om te hebben!

 7. 21 november 2016 / 10:36

  wat een leuk setje!

 8. 21 november 2016 / 09:50

  Het setje ziet er ontzettend luxe uit, zeker voor de feestdagen! De mascara lijkt mij erg fijn 🙂

 9. 21 november 2016 / 09:17

  Toffe set! Heel erg leuk voor de feestdagen.

 10. 21 november 2016 / 09:15

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord! Het ziet er echter wel superfijn uit, ik ben vooral erg benieuwd naar de mascara en Tweezer! X

 11. 21 november 2016 / 08:49

  Wat leuk zo’n set. Ja, hier zou ik wel blij van worden 😉

 12. 21 november 2016 / 06:56

  Wat een feestelijk setje zeg. Zeker leuk om aan iemand te geven met de feestdagen. De producten zien er heel erg mooi uit!

 13. 21 november 2016 / 06:36

  De pigmentatie van de eyeliner lijkt mij wat sterker te mogen. De mascara ziet er prima uit, net zoals de tweezer.. die lijkt mij fijn.