fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

MUA Nourish & Care Volume Mascara

MUA Nourish & Care Volume Mascara

Tijd om weer eens een nieuwe mascara te testen. Mascara’s lijken de laatste tijd steeds innovatiever te worden. De een verft de haartjes donkerder en de ander stimuleert wimpergroei. Ik, als beautyblogger, test dat natuurlijk maar al te graag uit. Vandaag review ik de MUA Nourish & Care Volume Mascara. Niet zomaar een mascara, maar eentje waarin avocado-olie is verwerkt. Of dat een succes is lees je in dit artikel!

MUA Nourish & Care Volume Mascara MUA Nourish & Care Volume Mascara

MUA Nourish & Care Volume Mascara

Ik heb al veel producten van MUA getest maar niet heel veel mascara’s. De MUA Eye Define Volume Line Mascara was mijn eerste review van een MUA mascara. Mijn review van deze MUA Nourish & Care Volume Mascara wordt dus de tweede.

Qua vormgeving vind ik het eigenlijk wel een typische MUA vormgeving. MUA heeft vaak producten met schreeuwende, grote, dik gedrukte teksten erop en dat is bij deze mascara niet anders. De huls is zwart met witte letters en de dop is groen. Dit hebben ze natuurlijk expres gedaan om extra te benadrukken dat er avocado-olie in de mascara is verwerkt. Op de achterkant van de mascara vindt je de ingrediëntenlijst. Een prima, basic vormgeving als je het mij vraagt.

MUA Nourish & Care Volume Mascara MUA Nourish & Care Volume Mascara

MUA zegt: Bereik ultieme, volumized wimpers met deze innovatieve mascara. Deze mascara is geformuleerd met avocado-olie welke de wimpers voedt en de wimpergroei stimuleert voor een verbluffend resultaat. MUA’s Eye Define is de perfecte verlengende mascara! Het verlengt de wimpers en creëert een vollere, langere, waterproof look.

Ingrediënten: Aqua, CI 77499, VP/Hexadecene Copolymer, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Dimethicone & Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Silica, Kaolin, Beeswax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Aqua & Soluble Collagen, Biotin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate & Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin & Aqua & Panthenol & Biotinoyl Tripeptide-1, Triethanolamine

MUA Nourish & Care Volume Mascara

De borstel is naar mijn mening de meest simpele mascara borstel. Dit bedoel ik niet negatief want hier is eigenlijk helemaal niks mis mee. De haartjes zijn vezels en niet van plastic. Het is geen mega dikke borstel maar ook niet dun. Naar mijn mening gaat het door voor ‘gemiddeld’. Hij loopt aan het einde lichtelijk taps toe. Persoonlijk ben ik altijd wel fan van dit soort borstels!

MUA Nourish & Care Volume Mascara

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de middelste twee foto’s zie je mijn wimpers met één laagje van de MUA Nourish & Care Volume Mascara op zowel mijn boven- als onderwimpers. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op mijn bovenwimpers van de MUA Nourish & Care Volume Mascara.

MUA Nourish & Care Volume Mascara

Enn.. hier nog even een full-face look met twee laagjes mascara op mijn bovenwimpers en één laagje op mijn onderwimpers.

MUA Nourish & Care Volume Mascara MUA Nourish & Care Volume Mascara

Conclusie

Ik moet zeggen.. ik ben best te spreken over deze mascara. Hij werkt echt heel erg fijn. De borstel is voor mij precies groot genoeg en neemt precies de goede hoeveelheid mascara op. Hij spreid mijn wimpers mooi en geeft ze echt volume. De mascara doet gewoon wat ik verwacht van een mascara dus daar heb ik eigenlijk niets op aan te merken. Of dat hij mijn wimpergroei stimuleert? Dat denk ik heel eerlijk gezegd niet. Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ik van mijzelf al hele lange wimpers heb en dat ze van mij ook niet langer hoeven te worden. Wellicht dat dit wel echt werkt bij meiden met hele korte wimpertjes, maar dat durf ik dus niet te zeggen. Voor de rest, echt een prima mascara!

Deze MUA Nourish & Care Volume Mascara kost €5,49 en is te koop bij de geselecteerde Kruidvat filialen. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 6 september 2016 / 20:34

  Het resultaat is super mooi! Je hebt inderdaad prachtige wimpers van jezelf mag je trots op zijn 🙂

 2. 6 september 2016 / 19:37

  Het resultaat mag er zijn. Ziet er prima uit 🙂 Of het iets voor mij is… Ik twijfel. Over het algemeen gebruik ik het liefst mascara met siliconenborstels.

 3. 6 september 2016 / 15:41

  Op dit moment heb ik Lancôme, maar deze ziet er ook super mooi uit zeg!

 4. 6 september 2016 / 14:58

  De mascara lijkt aardig basic zover ik kan afleiden uit de tekst. In dat geval sla ik deze dus over!

 5. 6 september 2016 / 08:47

  Super mooi resultaat Lindsey!

 6. 6 september 2016 / 08:31

  Ik had niet zoveel verwachtingen van deze mascara, maar ik vind het effect erg mooi bij jou!

 7. 6 september 2016 / 07:13

  Effect ziet er goed uit!