fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

OOTD Ready for California

OOTD Ready for California

California, altijd een droom geweest om hier naartoe te gaan. Enn.. in September wordt deze droom werkelijkheid. Ik ga een roadtrip maken door West-Amerika. Ik dacht, leuk om een OOTD Ready for California te maken. Want natuurlijk heb ik, geheel in stijl maar heel subtiel, een ‘california’ shirtje!

OOTD Ready for California

OOTD Ready for California

OOTD Ready for California

Mijn reis naar Amerika wordt waarschijnlijk/hopelijk super tof. (aaah man, ik heb er zoo-veel zin in!!!) Maar daar het duurt nog even en vandaag gaat het even niet over mij reis in dit artikel. Tegen die tijd ga ik mijn reis natuurlijk met jullie delen op mijn blog. Maar vandaag gaat het toch echt even om mijn outfit!

OOTD Ready for California

OOTD Ready for California

Vorige week was de zomer ineens in Nederland. Yess.. Hier hadden we op gewacht!! Maar, de tijd daarvoor was qua weer wat minder mooi. De zon heeft wel degelijk geschenen maar het was zeker niet warm genoeg om naar buiten te gaan in een topje en een shortje. Op de wat warmere dagen was het dan ook echt zoeken naar een goede outfit. Wat doe ik aan? Lange of korte broek? Wel of geen jasje mee? Is een hempje too much? Is het stom als ik nu een zonnebril op zet? Slippers of toch maar sneakers? Herken jij deze vragen van de afgelopen tijd? Ik heb eerlijk gezegd heel vaak een kledingcrisis gehad..

OOTD Ready for California

OOTD Ready for California

Deze OOTD Ready for California is dan ook een typische outfit waar ik de laatste tijd zelf veel voor ben gegaan. Toch een look die past bij deze tijd van het jaar maar niet tè zomers is. Een lichte highwaisted jeans, een cropped t-shirtje en sneakers. Leuk, maar toch comfortabel en casual. Een veilige outfit waarmee je de plank niet snel misslaat.

OOTD Ready for California

OOTD Ready for California

Kleding&Accessoires

OOTD Ready for California

De reden waarom ik deze OOTD ‘Ready for California’ heb genoemd is natuurlijk een knipoog naar de tekst ‘California’ op mijn shirtje 😉 Hopelijk is het tijdens mijn reis naar California een stuk warmer zodat ik dit topje leuk  kan combineren met een highwaisted shortje en slippertjes! En.. een bikini eronder natuurlijk. Het topje gaat in ieder geval sowieso mee mijn koffer in.

Ga jij deze zomer op vakantie? Zo ja, waar naartoe? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 10:36

  Je outfit is zo mooi!
  Inderdaad leuk dat het land op je t-shirt vermeld staat waar je naar toe gaat als je holiday hebt!

  Xoxo

 2. 29 juli 2016 / 00:14

  Gaaf, veel plezier! Wij zijn in januari in Florida geweest. Ook een echte aanrader. Outfit staat je prachtig! Helemaal Amerika-proof

 3. 28 juli 2016 / 21:44

  Wat geweldig dat je daar naar toe gaat Linds, ik ben jaloers! En je bent al helemaal ready qua outfit, staat je erg leuk!

 4. 28 juli 2016 / 12:47

  Leuke outfit, zoiets zou ik ook wel dragen 🙂 Die kleur staat je goed!

 5. 28 juli 2016 / 12:32

  Leuke outfit zeg! Wat een heerlijke reis ga jij ook maken 🙂

 6. 28 juli 2016 / 11:51

  Nou, jij bent er klaar voor! Haha! Super leuke, casual outfit!

 7. 28 juli 2016 / 09:33

  Wat een heerlijke vakantie staat je te wachten! Alvast veel plezier gewenst. De outfit is super mooi en staat je erg goed!

 8. 28 juli 2016 / 09:05

  Leuk! Die sneaker, jeans en shirtje bij elkaar. Je hebt ook zo mooi lang haar! Heel veel plezier op je vakantie alvast, ben echt heel benieuwd naar je reis 😀

 9. 28 juli 2016 / 08:46

  Heel leuk! Ben benieuwd naar je reisverhalen.

 10. 28 juli 2016 / 06:51

  Wat een leuke outfit. Ik vind je sneakers erg tof. Ik heb geen vakantieplannen meer, ik zou eerst in november nog naar Egypte gaan.. maar nu ik volgend jaar ga trouwen skippen we dat maar even ;-)!