fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Eveline Big Volume Lash Mascara

Eveline Big Volume Lash Mascara

Ik ken ondertussen heel wat beautymerken, maar soms kom je gewoon een merk tegen waarvan je nog nooit had gehoord. Dat was bij mij absoluut het geval bij Eveline Cosmetics. Zeg eerlijk, heb jij er weleens van gehoord? In ieder geval, vandaag ga ik er iets van reviewen. Namelijk de Eveline Big Volume Lash Mascara.

Eveline Big Volume Lash Mascara Eveline Big Volume Lash Mascara

Eveline Big Volume Lash Mascara

Tsja.. wat wil je dat ik over de verpakking zeg? Om heel eerlijk te zijn, het is gewoon niet mijn ding. Felblauw, allerlei lettertypes, nah. Het oogt goedkoop en spreekt me gewoon niet zo heel erg aan. Maar hé, ieder z’n ding en uiteindelijk gaat het niet om de verpakking maar om de mascara zelf.

Eveline Cosmetics belooft het volgende: Mascara intensifies make-up effect with every stroke of BIGBRASH brush. At the same time provides perfect separation of eyelashes and truly hypnotic look. Creamy texture enriched with Protein B5 and natural Carnauba waxes thickens eyelashes from the bottom to the very tip,allowing for individual creation of volume. Does not leave lumps.

Effects:
-spectacularly increased volume of eyelashes
-100% waterproof
-perfect separation
-ideal curl
-long-lasting false lashes effect

Oftewel, Eveline Cosmetics belooft een hele hoop. Dat betekent dat het tijd is om deze Eveline Big Volume Lash mascara uitgebreid te testen!

Eveline Big Volume Lash Mascara Eveline Big Volume Lash Mascara
Eveline Cosmetics noemt de borstel de BIGBRASH brush. Hij is wel vrij groot maar niet mega groot. Bij een volume mascara staan de haartjes vaak dicht op elkaar en bij deze is dat niet. Het is een subtiel formaat als je het mij vraagt. Verder zitten er geen gekke vormen o.i.d. in. Een recht toe recht aan borsteltje dat bij de punt lichtelijk taps loopt.

Eveline Big Volume Lash Mascara

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de middelste twee foto’s zie je mijn wimpers met één laagje van de Eveline Big Volume Lash mascara. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes van de Eveline Big Volume Lash mascara.

Eveline Big Volume Lash Mascara

Enn.. hier nog even een full-face look met twee laagjes mascara!


Eveline Big Volume Lash Mascara Eveline Big Volume Lash Mascara

Conclusie

The verdict! Als je mijn blog al een tijdje volgt en meerdere mascarareviews hebt gelezen, dan weet je dat ik van mijzelf hele lange wimpers heb. Ze zijn lang en hebben zelf al een mooie krul. Qua mascara heb ik dan ook niet heel veel nodig om het al een mooi effect te geven. Deze mascara is naar mijn mening dan ook echt prima. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart, lang en separeert ze goed. Het separeren vind ik het aller belangrijkst want een spinnenpoot-effect vind ik echt heel lelijk. Wat je wel merkt is dat het een goedkopere mascara is. Aan het einde van de dag heb je toch wat zwarte spikkels onder je ogen en dat vind ik een groot nadeel. Super waterproof is hij niet. Een miezerbuitje overleeft hij wel maar met een flinke plensbui wordt dat toch echt een ander verhaal. 

Deze Eveline Big Volume Lash Mascara kost €4,99 en is o.a. te koop bij Etos. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 10:43

  Wauw, je hebt inderdaad prachtige lange wimpers!
  Jammer dat de mascara aan het einde van de dag spikkelig is.
  Maar voor de rest een prachtig resultaat geeft.
  Ikzelf heb ook zeer lange wimpers.

  Xoxo

 2. 31 juli 2016 / 14:24

  Dank voor de tip, ik zocht nog een andere mascara 🙂

 3. 27 juli 2016 / 22:32

  Mooi effect, hij separeert inderdaad erg goed! Ik heb zelf een erg vette huid dus heb een mascara nodig die goed zitten blijft. Dus gok dat deze niet de hele dag houdt inderdaad.

 4. 27 juli 2016 / 22:17

  Fijn een eerlijke review, zelf ben ik fan van een aantal mascara’s van Aliexpress en van de Estee Lauder mascara’s.

 5. 27 juli 2016 / 20:36

  Hij oogt echt super op de foto’s! Maar dat moet natuurlijk wel de hele dag blijven. 😉

 6. 27 juli 2016 / 15:08

  Wauww, hij staat prachtig bij jou! (Ondanks je al lange wimper, haha ;)) Wel jammer dat hij aan het einde van de dag minder zit

 7. 27 juli 2016 / 13:44

  Oke ik vind de verpakking ook niet zo mooi maar het borsteltje wel! Ook het effect vind ik echt wel goed.

 8. 27 juli 2016 / 10:40

  Het effect op de foto ziet er wel heel erg goed uit! Jammer dat hij de dag niet goed overleeft. Ik had ook nog nooit van dit merk gehoord. Ik gebruik nu de Princess lashes van essence, die vind ik echt top!

 9. 27 juli 2016 / 10:04

  Oh wat heb je toch jaloersmakend mooie wimpers <3

 10. 27 juli 2016 / 08:28

  Het merk kwam me vaag bekend voor, haha. Volgensmij heb ik er eerder wat van gehoord! De mascara lijkt mij erg goed voor die prijs, het resultaat is prachtig! Alleen jammer van die spikkels op het einde van de dag…
  Liefs,
  Elles

 11. 27 juli 2016 / 06:42

  Jammer dat er aan het einde van de dag toch spikkels onder je oog zitten en de mascara dus wat afbrokkelt. Ik ken dit merk niet. De mascara ziet er wel prima en goed zwart uit!