fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

Ik houd ontzettend van sieraden, maar wel van fijne en subtiele sieraden. Mega grote oorbellen of statement kettingen zijn niet echt aan mij besteed. Tevens denk ik ook dat de trend van ‘statement’ aan het verschuiven is naar ‘subtiel’ en dat komt dus goed uit voor mij. Van Happiness Boutique mocht ik iets uitzoeken in de webshop en ik koos voor de Happiness Boutique Geometric Ear Jackets.

 Happiness Boutique Geometric Ear Jackets Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

Laat ik je eerst wat meer vertellen over de webshop zelf. Happiness Boutique is een internationale online winkel. Zij verkopen voornamelijk sieraden die tijdloos en klassiek zijn met een vintage touch. Naast sieraden hebben zij ook een fashioncollectie waar je o.a. tops, jurken, rokken en shorts kunt bestellen. Als je een account aanmaakt spaar je bij iedere bestelling punten en bij een x aantal punten krijg je een leuke verrassing. Dat vind ik altijd een pluspunt bij een webshop. Daarnaast verzenden ze binnen Europa gratis en hebben ze iedere maand een giveaway!

Happiness Boutique Geometric Ear Jackets Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

In de webshop kun je echt je ogen uitkijken. Wat hebben ze een gigantisch aanbod qua kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Echt niet normaal. Veel wel echt ‘blingbling’ en grote statement sieraden dus niet alles was helemaal mijn smaak. Ik was op zoek naar een nieuw paar oorbellen en ging dus al snel naar de pagina met oorbellen. Hier kwam ik de Geometric Ear Jackets tegen.

Happiness Boutique Geometric Ear Jackets Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

Naar mijn mening hele subtiele, maar toch aparte oorbellen. Je doet namelijk het ene deel van de oorbel voor je oor en het andere deel achter je oor. Hierdoor krijg je een super leuk effect en ik vind ze echt heel tof. Het deel/hoekje wat voor je oor zit is heel subtiel afgewerkt met steentjes en het deel/driehoek achter de oor is gewoon glad goud, zonder steentjes. Ik vind dit echt perfecte oorbellen voor een feestje bij bijvoorbeeld een chique jurkje.

Happiness Boutique Geometric Ear Jackets

Over de levering van de webshop ben ik echt enorm te spreken. Binnen no-time waren de oorbellen verstuurd en van iedere stap kreeg ik een mailtje. Toen het pakketje was ingepakt, was verstuurd en was afgeleverd.. Ideaal om zo op de hoogte te worden gehouden. Na nog geen week lagen de oorbellen al thuis op de mat. De oorbellen werden geleverd in een super schattig sieradendoosje en het ziet er gewoon allemaal erg netjes uit.

Korting!

Het leuke is dat ik een kortingscode voor je heb! Als je iets in de webshop van Happiness Boutique bestelt boven de €19,- dan krijg je met de code ‘lindseybeljaars’ 10% korting. De korting is geldig tot en met 7 augustus. Leuk toch?

De Happiness Boutique Geometric Ear Jackets kost € 13,95 en is, natuurlijk, te koop in de webshop van Happiness Boutique. 

Welk sieraad draag jij al-tijd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 27 juli 2016 / 11:12

  Wat een toffe oorbellen zeg! Ze staan je heel leuk. En leuk dat je ook iets hebt mogen ontvangen van Happiness Boutique. Ik ben zo ontzettend blij met mijn minimalistische ketting! Je ziet tegenwoordig dat sierraden juist weer subtieler en kleiner worden haha, leuke ontwikkeling!

 2. 27 juli 2016 / 01:03

  Ben dol op dit soort oorbellen! Super leuk!

 3. 26 juli 2016 / 22:27

  Was nog niet bekend met dit merk maar dankzij jouw blog nu wel! En wat een leuke prijs voor deze mooie oorbellen. Ga er zeker iets bestellen!

 4. 26 juli 2016 / 14:04

  Ik vind ze erg gaaf! -x-

 5. 26 juli 2016 / 14:02

  Simpel, maar enorm mooi! Ik zeg het niet vaak met oorbellen, maar deze zal ik zelf ook zeker dragen <3

 6. 26 juli 2016 / 13:56

  Oh my wat cool! Dat ziet er wel heel leuk uit, zo apart.

 7. 26 juli 2016 / 13:32

  Hele mooie oorbellen, ik vind ze apart en helemaal niet standaard en dit maakt ze nog mooier.

 8. 26 juli 2016 / 13:08

  Die zijn echt super leuk zeg! Niet zo heel cliché en ook niet te raar, als je begrijpt wat ik bedoel, haha! 😉

 9. 26 juli 2016 / 12:41

  wow wat een prachtige oorbellen!

 10. 26 juli 2016 / 12:08

  Wat een leuk effect ze zien er goed uit meid

 11. 26 juli 2016 / 11:29

  Ik vind ze leuk! Juist doordat ze wat anders dan anders zijn 🙂 Ik kan subtiele sieraden ook steeds meer waarderen. Het hoeft van mij niet meer zo opvallend.

 12. 26 juli 2016 / 10:56

  Wat een gaaf effect geeft dat inderdaad, dat de ene helft achter je oor zit en een deel ervoor. Lekker origineel ook, daarmee heb ik nog niet veel mensen zien rondlopen. Erg leuk 🙂

 13. 26 juli 2016 / 08:59

  Wat een super leuk effect geven deze oorbellen! Staan je erg leuk

 14. 26 juli 2016 / 08:38

  Wauw, wat een onwijs mooie en elegante oorbellen <3 Staan je super!

 15. 26 juli 2016 / 08:38

  Hele toffe oorbellen!

 16. 26 juli 2016 / 06:55

  Wat een mooie oorbellen :-). Ik hou sowieso van front-back earring dus met deze oorbellen zou ik ook blij zijn :-).