fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Acht vragen aan mijn moeder

Acht vragen aan mijn moeder

Het is moederdag! Tijd om onze moeders lekker in het zonnetje te zetten. Aangezien het bij mijn moeder iedere dag dochterdag is, ga ik haar vandaag zeker in het zonnetje zetten. Bij Rebecca van www.byrebeccadenise.nl zag ik vorige maand een hele leuke video voorbij komen. Hierin stelde zij Acht vragen haar mijn moeder. In dit artikel stel ik dezelfde Acht vragen aan mijn moeder. Benieuwd naar de antwoorden van mijn moeder? Lees dan gezellig mee!

Acht vragen aan mijn moeder

Wat was mijn naam geweest als ik een jongen was?
Als je een jongen was geweest had je Jordy geheten.

Hoe zag jij vroeger mijn toekomst voor je?
Pff moeilijke vraag… Het enigste wat ik voor je in de toekomst wilde  is dat je gelukkig  zou worden met alles wat je gedaan hebt en nog gaat doen.  Zoals het tot nu toe met je gaat mag ik wel zeggen dat dat wel gelukt is. En ik hoop dat je in de toekomst ook alle geluk van de wereld zal krijgen.

Wat is mijn beste eigenschap?
Je beste eigenschap is dat als je ergens voor gaat je er ook vol voor gaat en je daar ook al je tijd en energie in zal steken. Ook een goede eigenschap van je is dat je er niet tegen kan als er iemand in de familie/je vrienden onrecht wordt aangedaan je er voor diegene ook altijd zal zijn.

Wat is mijn slechtste eigenschap?
Je slechtste eigenschap is dat je, als iets niet naar je zin is, soms erg uit je slof kan schieten en dingen kan zeggen waar je later meestal spijt van heb. Het goede daarvan is dat je het ook toe geeft en als dit vroeger gebeurde legde je ’s avonds altijd een briefje op mijn bed met de tekst: “Ik zal proberen het niet meer te doen”.  Vooral zei je ‘proberen’ omdat dit nu eenmaal je karakter is en het uiteindelijk toch wel weer gebeurde.

Wat is het leukst dat wij samen gedaan hebben?
We hebben samen veel tijd doorgebracht in de tijd dat jij nog danste. Dit was echt jouw passie en als ik zag dat jij daar zo van genoot deed ik dat ook. Ook vind ik het leuk om samen naar de stad te gaan of ergens lekker te lunchen.

Wat zou je graag nog eens samen willen doen?
Het lijkt me leuk om samen nog eens een weekendje ergens naar toe te gaan, waarheen maakt me niet zoveel uit.

Wanneer was je echt trots op mij?
Er zijn heel wat dingen waar ik trots op ben. Ten eerste alle dingen die je op school deed, natuurlijk het halen van de zwemdiploma’s, het slagen voor je HAVO diploma, en alle prijzen die je behaalde met het dansen.  Daarnaast het slagen voor je auto- en motorrijbewijs. Wat ik ook knap vind is dat je weer begonnen bent met een HBO opleiding. Je zit nu in het derde jaar en hebt tot nu toe alles in één keer gehaald zonder hertentamen, dat vind ik echt heel erg knap. Ik ben ook trots op het werk dat je doet en vind het superleuk dat je een blog hebt. Iedere ochtend tijdens mijn eerste bakje koffie lees ik nu je blog i.p.v. de krant. Er zijn vast nog veel meer dingen waar ik trots op ben maar dat is eigenlijk teveel om op te noemen!

Acht vragen aan mijn moeder

Wat herken je het meest in mij, van jou?
Het meeste wat ik van mij in jou herken is dat je voor iedereen klaar staat en ook iedereen wil helpen als dat nodig is.  En ik denk ook dat je het creatieve gedeelte wel van mij hebt. Voor de rest, moet ik eerlijk zeggen, heb je toch wel meer het karakter van je vader.

Dit waren Acht vragen aan mijn moeder en haar antwoorden hierop.

Lieve mama, bedankt voor het meewerken aan dit artikel en bedankt voor je leuke antwoorden. Fijne Moederdag X

Doe jij vandaag nog iets speciaals voor je moeder? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 11 mei 2016 / 12:26

  Ahw wat leuk! Ik had deze nog helemaal niet gelezen van jou.
  Wat een lieve momentjes wanneer je moeder allemaal trots op je was!

 2. 9 mei 2016 / 22:06

  Wat een leuke tag, zo leuk voor je mama haar antwoorden te lezen op de vragen en zo te lezen is ze best erg trots op haar dochter ๐Ÿ™‚
  X

 3. 9 mei 2016 / 19:25

  Wat lief dit! Leuke vragen heb je gesteld. Het lijkt me ook leuk om deze vragen een keer aan mijn moeder te stellen!

  • 14 mei 2016 / 10:15

   Jaa leuk hรจ! Zeker doen, dat gaat je moeder vast ook erg leuk vinden ๐Ÿ™‚

 4. 9 mei 2016 / 19:00

  Wat leuke vragen en antwoorden zijn het meid.

 5. 8 mei 2016 / 21:29

  Wat leuk dat je deze vragen hebt overgenomen van Rebecca! Erg leuk om te lezen Linds, je moeder lijkt me een lieve vrouw. Leuke foto van jullie viertjes!

 6. 8 mei 2016 / 15:20

  Wat superleuk dat je moeder heeft meegewerkt aan dit artikel. Je boft maar met zo’n lieve mama.

 7. 8 mei 2016 / 12:20

  Aahh wat een leuk artikel zo op moederdag! Wat leuk om te zien hoe trots je moeder op je is! xx

 8. 8 mei 2016 / 09:40

  Jouw moeder klinkt zo lief en ze kent je ook heel goed! Zo leuk om te lezen. Fijne moederdag!

 9. 8 mei 2016 / 08:00

  Ahhh wat een leuke vragen en antwoorden. Je kan gewoon aflezen aan hoe dit interview is ingevuld dat je moeder erg trots op je is en jullie een goede band hebben. Lief :-)!

 10. 8 mei 2016 / 07:26

  Ik weet nu al dat je een hele leuke en lieve moeder hebt! <3
  Liefs,
  Elles

  • 14 mei 2016 / 10:15

   Aah dat is ze zeker, hihi thanks Elles x