fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Acht vragen aan mijn vader

Acht vragen aan mijn vader

Met Moederdag kwam het artikel ‘Acht vragen aan mijn moeder‘ online. En nu is het Vaderdag dus ik dacht, ik ga dezelfde vragen aan mijn vader stellen. Ben jij benieuwd naar de antwoorden van mijn vader op de acht vragen? Lees dan zeker verder!

Acht vragen aan mijn vader

Acht vragen aan mijn vader

Wat was mijn naam geweest als ik een jongen was?
Als ik het mij goed kan herinneren zou dat Jordy zijn geweest.

Hoe zag jij vroeger mijn toekomst voor je?
Ja Lindsey moeilijke vraag. Door mijn vele werken heb ik je jonge jaren eigenlijk een beetje gemist. Dit zal vast gekomen zijn om het verdriet te verstoppen door alle gemis van mijn ouders, tweelingbroer en zus en zwager die allemaal veel te vroeg zijn overleden. Nu later vind ik dat wel jammer, maar ik kan mij wel goed herinneren dat ik wel regelmatig mee ging naar je zwemles en naar je streetdance optredens. Maar de laatste periode heb ik je toch wel zien opgroeien als een zeer ondernemende en leergierige dochter.

Acht vragen aan mijn vader

Wat is mijn beste eigenschap?
Je beste eigenschap is dat je altijd klaar staat voor andere mensen en dat je bij diverse gelegenheden alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Het regelen van de vakanties met de vriendenclub en daagjes weg met je nichtje Brennie. Het regelen van de familie-uitjes, zoals het goede georganiseerde familieweekend in de Belgische Ardennen. Het was een gezellig weekend en gelukkig was ook echt iedereen aanwezig. Tijdens zo’n weekend kun je dan toch zien dat iedereen van de familie blij is om bij elkaar te zijn.

Wat is mijn slechtste eigenschap?
Je hebt graag een eigen mening en natuurlijk mag dat ook. Je moet wel proberen om niet te snel te oordelen en negatief te zijn over andere mensen of dingen. Je moet iedereen in hun eigen waarde laten, want ook de andere mensen zullen het goed bedoelen.

Acht vragen aan mijn vader

Wat is het leukst dat wij samen gedaan hebben?
Ik kan mij wel de leuke vakanties in Turkije herinneren, waar we het goed naar ons zin hadden en het altijd leuk was om dan bij Ali en Rita te gaan eten en gekheid te maken met de obers. Wat ik ook zeer leuk vind en altijd voor je leven nodig zal zijn, is dat je bij mij je rijbewijs hebt gehaald. Dat was, ondanks dat ik misschien strenger tegen je was dan bij andere leerlingen, echt een vader- en dochter moment. We reden dan vaak uren achter elkaar door Breda heen en gingen dan wel eens tussendoor bij de Kogelvanger even een Hawai Burger en Big Hamburger eten en wat bijkletsen. Dat je bij je vader je rijbewijs hebt gehaald zal je dus je hele leven bij je dragen.

Acht vragen aan mijn vader

Wat zou je graag nog eens samen willen doen?
Omdat je met kerst mijn gevraagde neuswandsnotschraper (Oké, even wat uitleg over dit woord, haha! Met kerst trekken we altijd lootjes waarop je je cadeauwensen kunt schrijven. Papa heeft nooit echt wensen en komt dan dus vervolgens met dit soort onmogelijke woorden op het lootje aan!) niet hebt kunnen vinden heb je mij uitgenodigd om nog een keer als vader / dochter momentje samen te gaan lunchen. Dit hebben we nog niet gedaan, maar ik kijk er wel met plezier naar uit om dit binnenkort te gaan doen. Verder moeten we dit jaar weer eens een keertje gaan motor rijden en een terrasje pikken, want dat gebeurt te weinig.

Wanneer was je echt trots op mij?
Ondanks dat ik het misschien niet altijd laat blijken ben ik altijd trots geweest op de dingen die je allemaal gedaan hebt. Het behalen van je zwemdiploma’s, je schooldiploma’s en waar ik vooral trots op was is dat je de Propedeuse hebt behaald. Ook ben ik trots dat je het nu ook weer zo goed doet op school en je werk. Je bent een doorzetter en strebertje om alles goed te regelen en dat waardeer ik ook in je. Je bent een harde werker en vind het ook leuk dat je van je eigen verdiende centjes je eerste auto en motor hebt kunnen kopen. Verder vind ik dat je het goed doet met je verhalen op je eigen blog en vind het waanzinnig wat je allemaal toegestuurd krijgt om te reviewen voor je blog.

Wat herken je het meest in mij, van jou?
Wat ik het meest van jou, in mij herken is; Dat je net zo koppig en eigenwijs kan zijn als je vader. Wij hebben samen deze zelfde karakter eigenschap en dat botst dan weleens en escaleert dan in een ruzie. Later hebben we daar alle twee weer spijt van en zeggen elkaar dan toch wel weer ; sorry, het was niet zo bedoeld.

Dit waren Acht vragen aan mijn vader en zijn antwoorden hierop.

Lieve papa, bedankt voor het meewerken aan dit artikel en bedankt voor je leuke antwoorden. Fijne Vaderdag X

Doe jij vandaag nog iets speciaals voor je vader? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 20 juni 2016 / 21:56

  Aaawwwhhh…wat een lief en leuk artikel voor te lezen, je papa heeft de vragen leuk beantwoord 🙂
  X

 2. 19 juni 2016 / 19:55

  Je vader heeft deze vragen echt leuk ingevuld! -x-

 3. 19 juni 2016 / 11:00

  Ah wat leuk! Je vader gaf zulke lieve antwoorden. Ik moet helaas straks gaan werken dus we gaan niet echt iets speciaals doen.

 4. 19 juni 2016 / 09:29

  Echt zo’n lief en leuk stuk! Vond die met je moeder ook al zo leuk, de liefde straalt er vanaf, echt. Gaaf dat je bij je vader je rijbewijs hebt gehaald!

 5. 19 juni 2016 / 08:59

  Aw wat lief en leuk om te lezen! <3

 6. 19 juni 2016 / 07:51

  Wat een leuke vragen! Leuk bedacht dit artikel! x