fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

Vloeibare lipsticks, ze vliegen tegenwoordig om je oren. Vandaag review ik 3 van de MUA Velvet Lip Lacquers. Ben jij benieuwd wat ik vind van de MUA Velvet Lip Lacquer? Lees dan zeker verder.

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

In totaal zijn er 18 verschillende kleuren van de MUA Velvet Lip Lacquer. Ik review er drie, namelijk

 • Funk
 • Serene
 • Criminal

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

De MUA Velvet Lip Lacquer zitten in een mooi, kartonnen doosje. Zwart met goud, het straalt meteen luxe uit. MUA Luxe Londen staat dan ook op de dop. Achterop de kartonnen verpakking vind je de productinformatie. De Lip Lacquers zelf zitten in een matte verpakking met een chique zwarte dop. Ik vind de vormgeving erg leuk gedaan!

MUA belooft het volgende: Long – lasting and day proof, these intense formulas come in five rich, lustrous shades. Encased in chic frosted glass packaging, these lacquers glide on with the ease of a gloss, drying in seconds into a matte velvety texture. They are the ultimate make-up bag must have.

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer in Funk

Funk is een beetje een donkerroze kleurtje die toch fel is. Haha snap je wat ik bedoel? De kleur doet me een beetje denken aan Too Faced Melted Berry. Inderdaad een beetje een framboos roze/berry kleurtje die naar het felle toe neigt. Ik vind het in ieder geval een mooie kleur!

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer in Serene

Serene is een hele lichte roze kleur. Naar mening is hij net iets tè licht en bij mij vind ik hem niet helemaal goed staan.

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer in Criminal

Criminal is gewoon echt een knal roze kleur! Deze doet me een beetje denken aan MAC Girl About Town, YSL Rouge Vollupté Pink Asarina en Bobbi Brown Hot Pink. Ik vind dit soort kleuren super tof, zeker aangezien de lente en de zomer er weer aan zitten te komen!

MUA Velvet Lip Lacquer

Funk – Serene – Criminal

Hier zie je zowel de swatches op mijn arm als op mijn lippen nog even naast elkaar. Zoals je ziet is Funk een beetje een berry/oud roze kleurtje, Serene is een licht roze kleur en Criminal is felroze.

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

Op de bovenste foto zie je hoe ik de MUA Velvet Lip Lacquers uit de huls haalde. Dit gaf gelijk een goed gevoel omdat de sponsapplicator helemaal schoon uit de huls kwam. Dit is vaak het geval bij luxe lipglossjes dus dat vond ik top. Totdat ik twee keer moest ‘dippen’ om mijn lippen te doen, en de sponsapplicator eruit kwam zoals foto 2. Echt één grote bende waardoor ik uiteindelijk de MUA Velvet Lip Lacquers aangebracht heb met een lippenceel. Echt, met de sponsapplicator viel gewoon niet meer te werken.

Gelukkig toen ik de Lip Lacquers even dicht deed en en een tijdje liet liggen was het uiteindelijk weer weg. Geen idee waar dit door kwam? 

MUA Velvet Lip Lacquer

MUA Velvet Lip Lacquer

Mijn mening over deze MUA Velvet Lip Lacquers? Hmm.. lastig! Vooral Criminal vind ik echt een hele toffe kleur. Als de sponsapplicator op een normale en schone manier de huls uitkomt werkt hij erg fijn. De lipsticks zijn mooi gepigmenteerd en dekken goed. Ze zijn volledig mat maar voelen niet oncomfortabel aan op de lippen en trekken niet in de lijntjes. Na 3 uur begint de lipstick te slijten.

Echter, wat ik altijd irritant vind aan vloeibare lipsticks is hoe dat ze slijten. Ze slijten van binnenuit en brokkelen dan letterlijk af. Dat is ook bij deze Lip Lacquers van MUA het geval. In principe niet erg want iedere lipstick slijt, alleen ook bij deze vloeibare lipsticks zit ‘even bijwerken’ er niet in. Je moet echt heel de lipstick eraf halen om hem weer mooi opnieuw aan te kunnen brengen. Ik blijf dit een nadeel vinden.

De MUA Velvet Lip Lacquers kosten €4,99 per stuk en zijn te koop in Kruidvat-filialen met een MUA schap.

Draag jij liever een ‘normale’ lipstick of een ‘vloeibare’ lipstick? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

31 Reacties

 1. 24 maart 2016 / 17:39

  ze zien er mooi en sjiek uit als je ze op hebt.
  Wel vervelend dat het zon kliederboel werd nadat je ze voor de tweede keer uit de huls haalde, maakt ze dan denk ik ook niet zo geschikt om mee te nemen…

 2. 20 maart 2016 / 16:29

  Wat mooie kleuren zijn het meid.

 3. 20 maart 2016 / 12:08

  Ik heb ze zelf ook en inderdaad, die lichte kleur vind ik echt niks. Ik vind de structuur ook heel vaag omdat sommigen heel lastig zijn aan te brengen en de structuur mega plakkerig is voordat ze mat worden..

 4. 19 maart 2016 / 19:03

  Oeeeeh, ziet er goed uit! Jammer dat je niet razend enthousiast bent over de producten, maar ik heb deze al vaak bij de Kruidvat filialen zien liggen.. Misschien toch maar eens meenemen, ik wil het toch wel graag proberen.

 5. 19 maart 2016 / 12:34

  Oh, wat een toffe kleurtjes! Ik ben het met je eens dat die hele lichte roze iets minder mooi is. Ze klinken opzich wel fijn, maar de nadelen die jij noemt vind ik ook altijd minder bij liquid lipsticks. Tot nu toe gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar een normale lipstick!

 6. 19 maart 2016 / 08:51

  Ik vind de eerste kleur je heel mooi staan! De tweede vind ik inderdaad ook iets te licht.

 7. 18 maart 2016 / 22:39

  Ik heb deze 3 ook. Serene is gewoon echt lelijk bij mij. Dus het ligt niet aan ons denk ik, hihi. De andere 2 moet ik nog testen.

 8. 18 maart 2016 / 22:37

  De twee donkere kleuren vind ik het mooist en ze staan je beide prachtig! Ik ben niet zo voor de vloeibare lipsticks omdat ze inderdaad niet mooi afslijten zodat je moet wachten tot het volledig is afgeslijt vooraleer je de vloeibare lipstick terug kan aanbrengen, nee niets voor mij :)!
  X

 9. 18 maart 2016 / 20:45

  ziet er goed uit al vind ik die lichtste toch het minst mooi!

 10. 18 maart 2016 / 20:36

  Mooie kleurtjes, staan je erg goed!

 11. 18 maart 2016 / 20:32

  Wauw, Funk staat je echt prachtig! Serene vind ik ook best licht ja! Maar ach, gelukkig zijn de andere kleurtjes wel heel erg mooi!

 12. 18 maart 2016 / 17:03

  Ik vind de kleuren erg mooi! Alleen jammer dat hij niet mooi slijt en gaat brokkelen, dat is weer lastig met bijwerken.

 13. 18 maart 2016 / 16:50

  Wat een mooie kleurtjes! Als ik ooit weer in een Kruidvat kom waar ze MUA verkopen, dan ga ik zeker even kijken voor Criminal, wat een prachtige kleur. <3

 14. 18 maart 2016 / 15:49

  Ik vind de twee donkere kleurtjes heel mooi! Ben hier heel benieuwd naar! X

 15. 18 maart 2016 / 15:20

  Funk vind ik een mooie kleur en staat je ook goed! Wat apart wat betreft de sponsapplicators.

 16. 18 maart 2016 / 13:12

  Wat een prachtige kleuren zeg! Staan je heel mooi! -x-

 17. 18 maart 2016 / 12:42

  Ze zien er goed uit! Die hele lichtroze vind ik juist erg mooi bij je staan, misschien moet je er even aan wennen ^^

 18. 18 maart 2016 / 11:01

  Dat slijten vind ik zo jammer, de kleuren zijn wel suuuuper tof!

 19. 18 maart 2016 / 10:55

  Ik zou er niet heel snel voor kiezen (kies dan toch liever een lipstick), maar de 2 donkere kleuren vind ik wel erg mooi.

 20. 18 maart 2016 / 10:05

  Wauw wat raar zeg van die applicator! Dat lijkt me echt helemaal niet handig. Ik vind de kleurtjes wel heel erg mooi!

 21. 18 maart 2016 / 10:04

  Ik vind ze echt super mooi, hoop dat MUA hier snel in Kruidvat komt! (het is al aangekondigd..)

 22. 18 maart 2016 / 09:47

  De 1e en de 3e zijn echt mooi! Ik heb ook nog geen vloeibare lippenstift gevonden die ik echt super fijn vindt!

 23. 18 maart 2016 / 09:23

  Mooie kleurtjes! Mijn voorkeur gaat uit naar Criminial. Zelf draag ik weinig lipstick of lipgloss, ik vergeet het gewoon steeds om aan te brengen. oeps. Liefs Marjon

 24. 18 maart 2016 / 09:22

  Jammer dat de verpakking een beetje slecht van kwaliteit is waardoor je niet goed meer kan doseren.. Ik vind Funk je echt heel erg mooi staan Lindsey!

 25. 18 maart 2016 / 09:20

  De kleuren zijn mooi maar ik vind de kwaliteit ook niet echt wat het moet zijn. Gelukkig draag ik wel graag liquid lipsticks omdat ik vind, als je een goede hebt, dat ze echt wel heel lang blijven zitten. De liquid lipsticks van Sleek, Ofra en LA Girl slijten wel heel mooi!

 26. 18 maart 2016 / 09:06

  Ik vind ze heel mooi! Ik heb in de winkel staan twijfelen en nu ik ze bij jou weer zie ga je weer twijfelen. Vooral de eerste en de laatste kleur vind ik prachtig!!

 27. 18 maart 2016 / 08:02

  Ik vind de kleuren mooi maar de matte finish is niet mijn ding en ze zien er best dik uit qua substantie.

 28. 18 maart 2016 / 07:05

  Mijn voorkeur gaat denk ik toch uit naar de ‘normale’ lipstick. Ik heb ook altijd dat probleem dat ze afbrokkelen, en dan moet ik eerst aller eraf halen, voordat ik mijn lippen weer kan bijwerken. Ondanks dat deze velvet lip lacquers misschien een beetje tegenvallen voor jou, vind ik de kleuren wel heel erg mooi bij je staan!

 29. 18 maart 2016 / 06:46

  Serene vind ik ook te licht voor je. De andere kleuren vind ik erg mooi. Dat hij na drie uur al begint te slijten, van binnenuit.. dat vind ik erg jammer. Ik denk dat ook niet dat dit echt een formule is de me aan zal spreken en sla deze over.