fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Shoplog Londen

Shoplog Londen

Ennnn hier is eindelijk mijn Shoplog Londen! Ik weet dat heel veel meiden, vooral na het plaatsen van mijn Wishlist Londen, super benieuwd waren naar mijn aankopen. Want natuurlijk heb ik geshopt in Londen. Heb ik alles kunnen vinden wat ik zocht? Nee, helaas niet. Maar ik heb zeker een aantal leuke dingen gescoord. Ben jij benieuwd naar mijn Shoplog Londen? Lees gezellig mee!

Shoplog Londen
NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo

Op Londen Dag 1 gingen we al meteen met de bus naar Oxford Street. Hier zijn we als eerste naar binnen gegaan bij Selfridges&Co. Op mijn wishlist stond namelijk de NARS Laguna Blush. Toen ik daar aan kwam bleek dat er een nieuwe collectie van NARS uit was, namelijk de Hot Sand Spring Summer 2016 Collection. In deze collectie zat een Blush&Bronzer Duo met een prachtige highlighter Hot Sand en een bronzer Laguna. Per-Fect! Die ging natuurlijk met mij mee!

Shoplog Londen

Primark aankoopjes

Na Selfridges&Co zijn we de Primark binnen gegaan. Een groot filiaal midden op Oxford Street. Hier zijn we lekker aan het shoppen geslagen en uiteindelijk heb ik drie shirtjes gekocht. Een bordeux rood/paarse, een zwart met wit gestreepte en een legergroene. Alle drie lekker simpel maar wel erg fijn en goed te combineren.

Shoplog Londen

Collection2000 Concealer in 1 Fair

Volgens mij is deze concealer het meest gehypet, de Collection2000 Concealer in 1 Fair. Zoveel beautybloggers zweren bij deze concealer! Niet te koop in Nederland maar wel in Londen. Dus de eerste beste Boots die ik tegenkwam liep ik binnen en gelukkig hadden ze de kleur 1 Fair nog!

Shoplog Londen

Victoria’s Secret

Tijdens onze eerste dag in Londen konden we de Victoria’s Secret nergens vinden! Toen we terug waren op onze hotelkamer hadden we Wi-Fi en hebben we de VS-Store gelijk opgezocht. Hij zit in een zijstraat van Oxford Street, namelijk Bond Street. Op Londen Dag 2 zijn we dan ook linea recta naar de Victoria’s Secret gegaan. Hier hebben we heel de ochtend rondgelopen. Ik denk echt dat we wel 2,5 à 3 uur binnen zijn geweest. Het was zo leuk en we werden zo lief geholpen, het was gewoon echt genieten! Uiteindelijk zijn we met gevulde tassen naar buiten gelopen. Nu snap je vast wel dat ik hier niet uitgebreid een foto ga toevoegen van wat ik allemaal voor lingerie heb geshopt, maar het is prachtig en ik ben er heel blij mee!

Shoplog Londen

LUSH

LUSH! I Love LUSH! En laten ze nou net op Oxford Street een mega filiaal hebben met Oxford Street Exclusives. Op Londen Dag 3 zijn we hier naartoe geweest en hier heb ik heerlijk rondgekeken en van alles geprobeerd. Uiteindelijk heb ik drie producten geshopt, namelijk:

 • Cyanide Pill (Oxford Street Exclusive)
 • Mmm Melting Marshmellow Moment
 • Tisty Tosty Bath Bomb

Dit was alles wat ik heb geshopt in Londen. Valt nog best mee toch? Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn aankopen. De NARS Laguna Bronzer stond al een tijd op mijn wishlist en nu heb ik hem ook nog eens kunnen scoren in een Limited Edition samen met een prachtige highlighter. De Primark is natuurlijk altijd goed en basic shirtjes zijn altijd welkom. De Collection2000 concealer, tsja die moest ik natuurlijk wel proberen! Lingerie van Victoria’s Secret stond ook al een hele tijd op mijn wishlist dus ook daar ben ik zo super blij mee. Kost een flinke duit, maar hé dan heb je ook wat, haha! LUSH is altijd groot favoriet en nu heb ik de Oxford Street Exclusives gescoord, wel zo leuk!!

Wat vind jij van mijn aankopen? Valt nog best mee toch? 

Natuurlijk kan je van de NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo, Collection2000 Concealer in 1 Fair en mijn LUSH producten een uitgebreide review verwachten. Ben je dus benieuwd naar deze producten, houdt dan zeker mijn blog en Social Media kanalen goed in de gaten! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

28 Reacties

 1. 8 juni 2016 / 14:06

  Mocht je de Collection 2000 concealers in Nederland willen kopen, die zijn te koop bij http://www.dazzlecosmetics.nl in de kleuren 1. fair, 2. cool medium en 3. medium!

 2. 23 februari 2016 / 09:39

  wat een super leuke aankopen vooral die NARS haha

 3. 7 februari 2016 / 20:37

  Fijne aankoopjes zeg! Die Lush producten lijken me geweldig!

 4. 7 februari 2016 / 13:53

  Wat heb jij ontzettend leuke dingetjes in Londen gekocht!

 5. 6 februari 2016 / 19:39

  OH wauw wat een prachtige, jaloersmakende aankoopjes zeg!
  Als het aan mij lag zou ik nu direct naar Londen gaan hihi

 6. 5 februari 2016 / 22:45

  Wat leuke grief heb je gekocht.
  Echt super mooi…!

 7. 5 februari 2016 / 20:14

  Wat zit je haar mooi op de foto’s waar je de kleding showt! Je hebt hele leuke aankoopjes gedaan!

 8. 5 februari 2016 / 18:45

  Oeh wauw wat een prachtige aankopen!

 9. 5 februari 2016 / 17:52

  Aaaah, ik ben jaloers! Wat een mooie aankoopjes. :3 x

 10. 5 februari 2016 / 17:17

  Dat zijn leuke aankoopjes! Londen heeft echt leuke winkels.

 11. 5 februari 2016 / 16:46

  Leuke shoplog! Die concealer kende ik nog niet. Ben benieuwd hoe die bevalt!

 12. 5 februari 2016 / 14:04

  Mooie aankoopjes, leuk voor te zien 🙂
  X

 13. 5 februari 2016 / 11:56

  Ik vind inderdaad dat je het heel netjes hebt gehouden hoor! Die concealer wil ik zelf ook nog steeds eens uitproberen.

  • 11 februari 2016 / 11:50

   Netjes he? Haha! Jaa ik kon niet anders dan die concealer kopen. Er komt een review online!

 14. 5 februari 2016 / 11:41

  Wat een heerlijke aankoopjes! Super leuk natuurlijk om in zo’n stad te shoppen <3

 15. 5 februari 2016 / 09:50

  Leuke items heb je in Londer gekocht! Wil zo graag ook nog een keer iets van Nars! De collection concealer vind ik echt heel erg fijn, ben benieuwd hoe jij hem vindt. Helaas gaan de letters wel snel van de verpakking.

  • 11 februari 2016 / 11:50

   Ah thanks Loes! Ik ben echt fan van NARS. Er komt een review van online, so stay tuned! 😉

 16. 5 februari 2016 / 09:32

  Niet veel, maar wel hele leuke items voor zover ik dat kan zien <3 Die Lush producten zien er heerlijk uit zeg. Met die bloemetjes erin. Ik vond shoppen in Londen ook zo leuk destijds.

 17. 5 februari 2016 / 09:20

  Oeeeh wat leuk! Hier keek ik al naar uit! Ik wil ook snel weer shoppen in London!

  • 11 februari 2016 / 11:48

   Hihi thanks! Jaa ik wil eigenlijk ook wel weer terug, haha!

 18. 5 februari 2016 / 09:13

  Zo te zien heb je nog een hoop mooie items kunnen scoren! De topjes van de Primark staan je super. En de Lush gooedies zien er zo fijn uit <3

 19. 5 februari 2016 / 09:06

  Woohoo, eindelijk! Je hebt echt prachtige items gekocht. Ik ben zeer jaloers. Ik wil ook naar Victoria’s Secret.

 20. 5 februari 2016 / 07:53

  Hier was ik al benieuwd naar! Wat een prachtige koopjes allemaal, heerlijk geshopt!

 21. 5 februari 2016 / 07:17

  Valt heel erg goed mee! Maar wat een leuke items heb je gescoord. Echt wauw!

 22. 5 februari 2016 / 06:32

  Valt zeker best mee, maar je hebt leuke items geshopt hoor :-). Shoppen is altijd goed en al helemaal als dat in een ander land is haha!