fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Wishlist Londen

Wishlist Londen

Op dit moment zit ik lekker in Londen en ik heb natuurlijk van te voren een wistlist gemaakt. Ben jij benieuwd naar mijn Wishlist Londen? Lees dan zeker gezellig verder.

Wishlist Londen

Aaaargh, laat ik voorop stellen dat ik dus echt veel, maar dan ook veel te veel wil kopen! Londen heeft zo ongelofelijk veel leuke en mooie winkels, daar wordt toch iedere vrouw vrolijk van?

 • Allereerst het Too Faced Chocolate BonBon Palette. Deze is nog niet zo heel lang uit maar lijkt me wel echt heel erg mooi. De verpakking alleen al is to die for!
 • De NARS Laguna bronzer, ik heb deze bronzer al op heel veel blogs voorbij zien komen en heel veel bloggers zweren hierbij. NARS Albatross en NARS Deep Throat heb ik al en ik zou hier graag NARS Laguna aan toevoegen.
 • BECCA Champagne Pop, de welbekende highlighter van de afgelopen tijd. Het is natuurlijk een enorme hype maar het is niet de allergoedkoopste highlighter. Omdat ik al een flinke stash highlighters heb wil ik hem, voordat ik hem koop, graag swatchen. Het kan namelijk ook dat ik Champagne Pop links laat liggen en liever kies voor Moonstone of Opal.
 • Stila, ook al zo’n leuk merk. Zelf heb ik er nog niets van geprobeerd en ik zou dan ook graag in een counter van Stila lekker op mijn gemak rondneuzen. Een bepaald product heb ik nog niet in gedachte maar ik wil graag eens goed naar het merk kijken en zal dan (mezelf kennende) vast iets meenemen, hihi!
 • Anastasia Beverly Hills! Heb je de nieuwe Glow Kits toevallig al gezien? Ze hebben een koele en warme versie en vooral de warme versie vind ik echt prachtig. Ik hoop dat ze hem in Londen al hebben!
 • Collection 2000, de welbekende ‘super lichte’ concealer. Iedereen die naar Londen gaat komt met minimaal 3 van deze concealers thuis en gezien hij super budget is, is dat precies wat ik van plan ben, haha.
 • Victoria’s Secret, love it! Ik wil heel graag een goed advies krijgen en een mooi setje kopen.
 • LUSH, LUSH, LUSH! De Oxford Exclusives, I Need It! Yup, dat gaat een duit kosten vrees ik..
 • Illamasqua, ook met dit merk ben ik nog niet bekend. Maar ik hoor er altijd hele goede dingen over en ze hebben in Londen een winkel. Daar wil ik zeker naar binnen en lekker los gaan met swatchen.
 • NARS Audacious Lipsticks, daar werden we natuurlijk allemaal lekker mee gemaakt door de meiden van LiveLifeGorgeous. Een aantal daarvan, bijvoorbeeld Anita en Vera, staan sindsdien op mijn wishlist en ik wil ze dan ook heel graag scoren.

Dit was een stukje van mijn wishlist. Natuurlijk weet ik niet of ik echt alles ga kopen. Ik wil het vooral allemaal heel erg graag swatchen en met mijn eigen ogen zien voordat ik het koop. Het kan ook zijn dat ik met hele andere spullen thuis kom maar dat laat ik natuurlijk allemaal zien in een shoplog, volgende week.

Ben jij weleens in Londen geweest? Wat zou jij kopen als je nu naar Londen zou gaan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 23 januari 2016 / 22:22

  Wat een mooie wishlist heb je zeg. Stila is echt zo een fijn merk, ik raad het je zeker aan!

 2. 22 januari 2016 / 22:23

  Mooie wishlist! Hoop voor je dat je alles kunt kopen wat je graag wilt!

  • 25 januari 2016 / 12:22

   Dankjewel! Heb niet alles kunnen kopen maar er komt zeker een shoplog aan!

 3. 21 januari 2016 / 20:03

  Mooie wishlist, ik wil ook ooit eens naar Londen gaan 🙂
  X

 4. 21 januari 2016 / 19:24

  Leuke wishlist heb je gemaakt! Die lipsticks van Nars zien er echt heel mooi uit! Veel plezier nog in Londen! -x-

 5. 21 januari 2016 / 17:26

  Ik ben benieuwd naar je aankoopjes! Mooie wishlist!

 6. 21 januari 2016 / 15:52

  Leuke wish list! Ben erg benieuwd naar je aankoopjes.

  • 25 januari 2016 / 12:21

   Hihi dankjewel, er komt een shoplog aan! 🙂

 7. 21 januari 2016 / 15:23

  Veel plezier in Londen! Ik ben benieuwd met welke koopjes je thuis komt.

 8. 21 januari 2016 / 12:42

  GLOW KIT <3 heb ik besteld! Hoop dat ie snel aankomt 😀 Super leuke spullen op je wishlist! Shop Londen leeg!

  • 25 januari 2016 / 12:21

   Oeeh gaaf ik ben benieuwd! Ik heb hem niet gekocht, ga je hem reviewen?

   • 25 januari 2016 / 13:12

    Sowieso! Maar eerst moet ‘ie binnenkomen!

 9. 21 januari 2016 / 10:57

  Wat leuke wishlist , hoppe heb je alles kunnen kopen in Londen dat je wou.

  • Sushi
   24 maart 2016 / 18:39

   Weet iemand waar je becca kan halen in Londen

 10. 21 januari 2016 / 09:03

  Euhm, ik wil ook bijna al deze dingen! Neem je ze ook voor mij mee terug? Haha grapje! Ik hoop dat je alles op je lijstje kan vinden!

 11. 21 januari 2016 / 08:14

  Kan niet wachten tot je terug thuis bent en ons je aankoopjes laat zien!

 12. 21 januari 2016 / 07:57

  Ooooh girl, can’t wait to see your haul!!

  • 25 januari 2016 / 12:20

   Hihi, nja uiteindelijk valt het best mee allemaal hoor, haha! Er komt een shoplog aan! 🙂

 13. 21 januari 2016 / 07:21

  Wat een prachtige producten Linds! Ik hoop dat je met veel van deze producten thuis komt, de too faced palette is zo mooi! Nog heel veel plezier <3

  • 25 januari 2016 / 12:20

   Hihi heb niet alles ervan kunnen kopen helaas, het Too Faced palette bijvoorbeeld hadden ze helaas niet. Maar er komt een shoplog aan! X