fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

De Parfum TAG

IMG_8609

Dat ik dol ben op parfum is denk ik wel algemeen bekend. Ik heb dan ook al een hele verzameling opgebouwd. Toen ik De Parfum TAG tegen kwam op LiveLifeGorgeous kon ik niet wachten om zelf antwoord te geven op de vragen. Benieuwd naar al mijn parfums en naar mijn antwoorden op de 10 vragen van De Parfum TAG? Lees dan gezellig mee!

De Parfum TAG

1. Hoeveel parfums heb je in je stash?

Phoe! Een heleboel! Ik heb ze even geteld en ik heb in totaal 43 flacons. Dat vind ik echt heel erg veel. Tijd om ze binnenkort uit te gaan zoeken, want weet niet of ze allemaal nog wel goed ruiken.

De Parfum TAG

De Parfum TAG

2. Van welke geurnoten hou je het meest?

Dat verschilt toch wel per seizoen. In de lente en zomer houd ik van frisse, zoete en bloemige geuren. In de herfst/winter van warmere geuren met houtnoten, vanille en patchoulli.

Op de bovenste foto zie je Escada Cherry in the Air, Marc Jacobs Daisy Sorbet, Marc Jacobs Daisy Oh So Fresh en Marc Jacobs Oh Lola!
Op de onderste foto zie je Chloë, Marc Jacobs Decadence en Lancôme La Vie Est Belle.

De Parfum TAG

3. Heb je naar aanleiding van een tester wel eens een geur gekocht?

Jazeker! Ik kocht Lancôme La Vie Est Belle aan de hand van een tester. Echt een geur voor mij, vind hem nog steeds heerlijk.

De Parfum TAG

4. Wat is de mooiste flacon uit je stash?

Wat mij betreft maakt Marc Jacobs de mooiste flacons (en misschien ook wel de lekkerste geuren). Tot voorheen vond ik Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau So Fresh mijn mooiste flacon. Deze vind ik superschattig met die roze en paarse bloemetjes op de dop. Maar sinds ik Marc Jacobs Decadence heb, is dat toch wel veranderd. Decadence vind ik nog veel mooier en luxer!

5. Wat is de duurste geur uit je stash?

Dat is denk ik toch Marc Jacobs Decadence. 100ml. kost €104,- Dat is dus absoluut niet goedkoop te noemen.

De Parfum TAG

6. Heb je ooit een geur opnieuw gekocht?

Jazeker, Marc Jacobs Eau So Fresh. Dit is de ‘normale’ variant van alle Limited Editions zoals Dream en Sorbet. Eau So Fresh is een hele fruitige geur die eigenlijk altijd wel goed is. Deze maakte ik helemaal op en daarna heb ik hem een maand of 2 niet gehad. Tot ik hem een beetje begon te missen. Tsja! Toen heb ik dus een nieuwe gekocht.

De Parfum TAG

7. Wat was het eerste parfum dat je van een vriendje hebt gekregen?

Dat is denk ik Nina van Nina Ricci. Iedereen kent deze ook wel als ‘het rode appeltje’. Echt heel erg lang geleden dat ik deze geur kreeg. Toentertijd vond ik hem heel erg lekker maar nu is het niet helemaal meer mijn ding. 

De Parfum TAG

8. Wat voor geuren droeg je als tiener en wat voor herinneringen heb je aan parfums van vroeger?

Whahaha! Ik heb zelfs nog een aantal flacons staan. Ik gebruik ze nooit meer maar doe ze ook niet weg. Jeugdsentiment, I Guess. Op de foto zie je de volgende geuren:

 • Tommy Hilfiger Woman Flower
 • Moschino Hippy Fizz
 • Replay Eau de Toilette
 • Lacoste Touch of Pink
 • Adidas Pure Lightness

De Parfum TAG

9. Welke geur vind jij het lekkerst bij je man/vriend?

Ah! Met stipt op nummer een: Yves Saint Laurent l’Homme! Kwijl… Ik gaf deze een paar jaar geleden aan mijn vriend voor kerst en sindsdien is het zijn signature parfum. Ik vind hem echt top!

IMG_8608

10. Je moet al je parfums weg doen en je mag er maar één houden… Welke zou dat zijn?

Oh dat zou echt een hel zijn! In de ochtend is het maar net hoe mijn mood is, welke parfum ik opspuit. Daarnaast draag ik ook ieder seizoen weer andere geuren. Aaarghh!! Ik ga een beetje cheaten en kies Marc Jacobs Eau So Fresh voor in de lente/zomer en Marc Jacobs Decadence voor in de herfst/winter.

Dit waren dan mijn antwoorden op ‘De Parfum TAG’. Mocht je deze TAG over willen nemen, dan mag dat natuurlijk. Laat het weten in de comments zodat ik ook jouw antwoorden op de TAG kan lezen!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

20 Reacties

 1. Maxime Bouman
  2 november 2015 / 10:36

  Ik vind het zo leuke tag! Mooie pareltjes heb je er tussen staan! =)

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:01

   Lief, dankjewel Maxime! X

 2. 29 oktober 2015 / 16:40

  Parfums is echt mijn ware obsessie, ik ga watertanden van jouw collectie!

 3. 28 oktober 2015 / 22:05

  Oh wauw, jij hebt écht een DROOM stash! Hier zal ik weleens willen shoppen hihi 🙂 Zo staat Marc Jacobs Decadence bijvoorbeeld bovenaan mijn wishlist, naast dat hij er prachtig uitziet moet hij ook gewoon lekker ruiken <3 Wat een enorm leuke manier om zo kennis te maken met jou stash!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:00

   Jaa Marc Jacobs Decadence is echt mijn go-to parfum op dit moment. Word er elke x weer blij van als ik deze opspuit, heerlijk! Bedankt voor je compliment x

 4. 28 oktober 2015 / 21:36

  Wat een super leuke tag! En ik ben jaloers op jouw stash, haha!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:00

   Hihi dankjewel Fleur Sophia X

 5. 28 oktober 2015 / 19:50

  Leuke tag, ik ga de tag ook inplannen 🙂
  Je hebt de tag leuk ingevuld, lacoste pink droeg ik ook als ik tiener was hahaha!
  X

 6. Marushi
  28 oktober 2015 / 12:25

  Wat een super mooie foto’s! Deze tag kon ik nog niet!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:01

   Ah lief, dankjewel Marushi! X

 7. 28 oktober 2015 / 10:18

  Aaaah je hebt zoveel parfums, ik ben echt jaloers! Ik heb er altijd maar ‘heel zieilg’ eentje, en die is nu ook nog eens bijna op terwijl ik echt op mijn budget moet letten!

 8. 28 oktober 2015 / 10:16

  ik heb ook veel van deze heerlijke parfums <3
  prachtige foto's

 9. Karin
  28 oktober 2015 / 10:06

  43??!! Wow….ik heb er momenteel maar 2, Eau so Fresh en, mijn all time favourite Coco Mademoiselle van Chanel.

 10. 28 oktober 2015 / 09:36

  Ik vind het echt een hele leuke tag! Helaas heb ik niet zo’n grote parfum verzameling als jij. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt bij dit artikel zeg! De flacons van Marc Jacobs zijn echt pareltjes om naar te kijken♥

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 15:59

   Wat een compliment, heel lief, dankjewel Fleur. Doe altijd erg mijn best de foto’s zo mooi mogelijk te maken dus vind het fijn dat dit je is opgevallen! X

 11. 28 oktober 2015 / 08:46

  Ik heb Eau so Fresh ook en het is ook zeker weten één van mijn lievelingsgeuren! Hij past overal bij en is gewoon perfect. Maar als hij samen met Decadence op nummer één sta, moet ik deze ook een keer ruiken!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:00

   Eau so Fresh is echt altijd goed, haha! Als ik denk: Hmmm, wat zal ik vandaag dragen? dan is deze parfum altijd het antwoord! 😛

 12. 28 oktober 2015 / 08:23

  Leuke tag is dit. Ik heb La Vie Est Belle ook. Ik had vroeger ontzettend veel parfums maar die heb ik nu beperkt tot mijn favorieten. Die koop ik dan ook opnieuw als ze leeg zijn én daar komt nog wel eens een nieuwe favoriet bij. Zo weet ik zeker dat ze ook allemaal nog goed zijn en lekker ruiken :-)!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 15:58

   Jaa ik moet ze ook echt een keertje gaan uitzoeken, heb natuurlijk niet zoveel parfum nodig en draag er echt veel niet. Wellicht kan ik er iemand anders nog blij mee maken!

 13. 28 oktober 2015 / 06:55

  Leuke tag is dit! Ik ga hem denk ik ook inplannen! Nina van Nina Ricci was ik in het begin ook helemaal fan van, maar nu vind ik hem ook niet meer zo bijzonder.