fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Budget Summer Make-Up Look

Budget Summer Make-Up Look

Eindelijk weer eens een Make-Up Look online! Deze keer niet zomaar een look, maar een Budget Summer Make-Up Look. Felle kleurtjes en zachte prijsjes! Ik leg stap voor stap uit hoe ik de look heb gemaakt dus lees lekker mee.

Budget Summer Make-Up Look

Budget Summer Make-Up Look – De Basis

Voordat ik mijn foundation aanbreng, breng ik eerst een heerlijke dagcrème van Nivea aan. Hierna gebruik ik de E.L.F. Tinted Moisturizer in de kleur Beige. Deze is ideaal voor de zomer omdat deze (eigenlijk) BB-Cream SPF20 bevat. Ik heb weinig onzuiverheden dus de concealer van Essence gebruik ik alleen voor onder mijn ogen. Ik poeder mijn gezicht af met de Prime and Fine Mattifying Powder van Catrice. Mijn wenkbrauwen teken ik bij met het wenkbrauwkitje van Catrice.

Budget Summer Make-Up Look

Hier het resultaat. Op de eerste foto zie je mijn gezicht zonder iets erop. Op de tweede foto zie je mijn gezicht met alle stappen die ik hierboven heb uitgelegd.

Budget Summer Make-Up Look

Budget Summer Make-Up Look – Ogen

Tijd voor de ogen. Ik gebruik een prachtig oogschaduwpalette van E.L.F. in de kleur Ocean Dreams. Als oogschaduwbasis gebruik ik de NYX Jumbopencil in Milk. Juist als je een kleurrijke ooglook maakt is het goed om een witte basis te maken. Hierdoor worden de kleuren namelijk een stuk intenser. De ooglook start ik met de donkerpaarse kleur in de crease. De lichtste, shimmery blauwe kleur breng ik aan op mijn bewegend ooglid. In mijn outer V breng ik de iets donkerdere, shimmery blauwe kleur aan. Op mijn onderste wimperrand breng ik aan de buitenkant de donkerblauwe kleur aan en aan de binnenkant de lichte blauwe kleur. Op mijn onderste waterlijn breng ik NYX Jumbo Pencil in Milk aan en op mijn bovenste waterlijn het zwarte potloodje van Essence. Met de Vloeibare Precisie Eyeliner van E.L.F. maak ik een wing en ik maak de look af met de Clump Defy Mascara van Maxfactor.

Budget Summer Make-Up LookOp de foto hierboven zie je nog eens stap voor stap de ooglook uitgelegd. Hieronder zal ik het kort nogmaals toelichten.

 1. Oogschaduwbasis – NYX Jumbo Pencil in Milk
 2. Donker Paarse kleur in de Crease
 3. Lichtse, shimmery blauwe kleur op het bewegend ooglid
 4. Iets donkerdere, shimmery blauwe kleur in de outer V
 5. Donkerblauwe kleur aan de buitenkant, lichte blauwe kleur aan de binnenkant
 6. NYX Jumo Pencil in Milk op de onderste waterlijn, Essence potlood op de bovenste waterlijn, wing met de Vloeibare Precisie Eyeliner van E.L.F. en de Maxfactor Clump Defy Mascara om de ooglook helemaal mee af te maken.

Budget Summer Make-Up Look

Budget Summer Make-Up Look – Bronzer/Blush/Highlighter

Tijd om het gezicht wat kleur te geven. Ik shape mijn gezicht met een blush van NYX in de kleur Taupe. Dit doe ik met de Zoeva 109 Face Paint. De blush breng ik aan met een kwast van Essence. Dit is de E.L.F. Pressed Mineral Blush in Jet Setter. Als highlighter gebruik ik ook een blush, namelijk de E.L.F. Baked Blush in Pink Tastic. Echt een prach-ti-ge highlighter. Zeker een aanrader.

Budget Summer Make-Up Look

Op deze foto hierboven zie je goed het effect. Alle drie de producten zijn officieel een blush maar ik heb ze dus niet allemaal als blush gebruikt. De NYX blush heb ik gebruikt als shape-kleur en de Baked Blush van E.L.F. heb ik gebruikt als highlighter. De highlighter geeft een prachtige glow en past perfect bij deze look.
Budget Summer Make-Up Look

Budget Summer Make-Up Look – Lippen

Op mijn lippen gebruik ik een lippotlood en een lipstick. Het lippotlood is een potlood van Essence in de kleur 12 – Wish Me A Rose. De lipstick is de Mineral Lipstick van E.L.F. in de kleur Rich Raspberry.

Budget Summer Make-Up Look

Op de foto hierboven zie je links een rijtje van 3 foto’s onder elkaar. Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder iets erop. De middelste foto zijn mijn lippen met het lippotlood van Essence in de kleur 12 – Wish Me A Rose. De onderste foto met de Mineral Lipstick van E.L.F. in Rich Raspberry eroverheen. Ik vind dit zelf een prachtig resultaat en erg goed bij de look passen.

Budget Summer Make-Up Look

Budget Summer Make-Up Look

Dit is hem dan. Mijn Budget Summer Make-Up Look! Wat mij betreft een perfecte look in de zomer. Een prachtige, kleurrijke, blauwe ooglook. De ooglook springt het meest uit, de rest heb ik redelijk rustig gehouden. Een matte blush met mooie glowy highlighter op de jukbeenderen en een lipstickje om het af te maken. Ik ben heel benieuwd wat je van de look vind. Ik lees het graag terug in de comments!

Draag jij vaak oogschaduw in de zomer?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

De producten van E.L.F. heb ik gekregen.

Delen:

6 Reacties

 1. 16 juli 2015 / 21:02

  Prachtige look, je ziet er zomers uit 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   16 juli 2015 / 21:50

   Dankjewel Saraya! Heb de zomer in mijn bol, haha! Tijd om op vakantie te gaan!

 2. 16 juli 2015 / 14:18

  Wat een prachtige look! Die dagcreme heb ik ook, die poeder van Catrice en eyeliner van E.L.F. ook, haha! Vooral de kleur op je lippen is prachtig.

  • lindsey.beljaars
   16 juli 2015 / 21:49

   Dankjewel Anna! Leuk dat je zoveel producten ook hebt. Wat vind je ervan? Thanks, vind het zelf ook echt een prachtige lipstick.

 3. 16 juli 2015 / 12:21

  Mooie look! Lekker zomers. En die producten van ELF zien er goed uit!

  • lindsey.beljaars
   16 juli 2015 / 21:49

   Dankjewel Joyce! Het zijn inderdaad echt hele fijne producten. Vooral die blush die ik als highlighter heb gebruikt vind ik echt supermooi.