fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

E.L.F. Tinted Moisturizer

E.L.F. Tinted Moisturizer

In de zomer is niets vervelender dan een dikke laag foundation. Het is warm en de make-up smelt dan gewoon van je gezicht af. Wat ik dan ook graag doe is een beetje BB-cream mengen met zonnebrand. E.L.F. heeft hier echter iets veel beters voor: E.L.F. Tinted Moisturizer met SPF20! Hoe mooi is dat?

E.L.F. Tinted Moisturizer

 

Officieel is dit een BB-Cream. E.L.F. komt met veel kleuren, namelijk:

 • Ivory
 • Porcelain
 • Nude
 • Beige
 • Sand
 • Almond
 • Mocha
 • Espresso

Ik heb deze E.L.F. Tinted Moisturizer in de kleur Beige. Ik heb voor deze kleur gekozen omdat het toch een product is dat je vooral gebruikt in de zomer. Mijn gezicht is dan bruiner en daarom kan ik dan ook best een wat donkerdere BB-Cream gebruiken. Volgens E.L.F. is deze kleur for light to medium skin tones with yellow undertones. Dat klinkt goed!

E.L.F. Tinted Moisturizer

E.L.F. Tinted Moisturizer

De BB-Cream komt in een tube. Wat ik persoonlijk erg fijn vind. Zo kun je makkelijk doseren. Daarnaast is het ook erg hygiënisch. Op de voorkant wordt extra benadrukt dat er Aloë, Komkommer, en Vitamine A, C & E in zit. Op de achterkant van de tube vind je een kleine gebruiksaanwijzing. Hij beschermt dus tegen de zon maar het is wel belangrijk het product een kwartier voordat je wordt blootgesteld aan de zon aan te brengen. Na twee uur is een touch up nodig.

De ingrediëntenlijst: ‘Active Ingredients: Oxybenzone 3% Octinoxate 7.5% Octisalate 5% Ingredients: Water (Aqua), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-21, Dimethicone, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Xanthan Gum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Retinyl Palmitate (Va), Tocopheryl Acetate (Ve), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vc), Aloe Vera Leaf Juice, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

E.L.F. Tinted Moisturizer

Altijd weer spannend hoe de kleur uitpakt. Toen ik hem zag op de rug van mijn hand, wist ik dat dat wel goed zat. Ik breng altijd alles eerst aan op de rug van mijn hand. Of het nu foundation, BB-Cream of CC-Cream is. Ik werk het namelijk liever goed in met een kwast.

E.L.F. Tinted Moisturizer

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder iets erop. Op de rechterfoto zie je mijn gezicht met de E.L.F. Tinted Moisturizer in de kleur Beige. Ik heb de kleur lichtjes aangebracht en goed ingeblend met een kwast. De BB-Cream werkt erg fijn, verdeeld goed, voelt fris en ruikt daarnaast ook nog eens lekker! Hij voelt licht aan en zit erg fijn. Het effect vind ik erg mooi. Ik heb heel veel sproetjes en vind het nooit fijn als hij zo goed dekt dat al mijn sproetjes verdwenen zijn. Dit is wat mij betreft precies goed. Mijn gezicht is wat egaler maar niet compleet bedekt!

De E.L.F. Tinted Moisturizer is te koop op www.eyeslipsface.com en kost €4,-

Wat gebruik jij het liefst in de zomer op je gezicht? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Ik heb het product in deze review gekregen.

Delen:

5 Reacties

 1. 6 juli 2015 / 21:24

  Mooi resultaat, niet zo dekkend en dat heb ik ook het liefst 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   6 juli 2015 / 21:30

   Jaa precies, echt heel fijn!