fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Maxfactor Clump Defy Mascara

phonto (6)

Maxfactor, een merk dat erom bekend staat hele goede mascara’s in hun assortiment te hebben. Ik besloot eens een andere mascara van hun aan te schaffen, namelijk de Maxfactor Clump Defy Mascara. In de ‘water resistant’-versie. Lees verder om te zien wat ik ervan vind.

IMG_4603

De Clump Defy Mascara hangt in de winkel in een kartonnen verpakking. Je weet dus zeker dat je een nieuwe verpakking koopt. Op deze verpakking staat het volgende vermeld: Onze eerste klontjes-vrije borstel waarmee maximaal volume kan worden gecreëerd dankzij de curved brush. Hiernaast wordt er vermeld dat er meerdere lagen kunnen worden aangebracht om maximaal volume te creëren. Hierbij wordt nogmaals benadrukt dat er dan geen klontjes gevormd worden.

Maxfactor Clump Defy Mascara

Dat er geen klontjes gevormd worden komt volgens Maxfactor door de curved brush. Deze borstel heeft dezelfde lengte als mijn oog van links naar rechts. Dat werkt wel echt enorm fijn. Het is een plastic borsteltje en de stekeltjes zijn aan het begin breed en aan het uiteinde smal.

image1 (6)

IMG_4580

Het resultaat van de Maxfactor Clump Defy Mascara op mijn wimpers. Als ik iets belangrijk vind is dat een merk waarmaakt wat hij beloofd. Dat doet Maxfactor met deze mascara absoluut, want zie jij klontjes? Nope, geen één! Hij spreidt mijn wimpers ontzettend goed en maakt ze duidelijk langer. Hij geeft geen mega, dikke, volumineuze wimpers maar een prima mascara is het zeker.  

IMG_4606

De verpakking vind ik er persoonlijk wel wat cheap uitzien. Zeker als ik hem vergelijk met de andere mascara’s van Maxfactor, die er toch zeker wel wat luxer uitzien. Goed, uiteindelijk gaat het toch echt om het product zelf en daar ben ik zeer over te spreken. Hij voelt totaal niet zwaar aan, je wimpers blijven flexibel en is longlasting. Hij blijft de hele dag op zijn plaats en gaat niet vlekken.

De Maxfactor Clump Defy Mascara is te koop voor €14,99 bij drogisterijen zoals Trekpleister en Kruidvat. 

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 3 februari 2017 / 07:47

  that the biggest givers were the poor and middle class – in the red states of which many do not or cannot claim such charity on their taxes.Those who do not make a lot of money and/or do not have a mortgage often cannot claim any of their charity on their taxes.the stingiest people according to the report – were the rich.

 2. 7 oktober 2016 / 18:19

  coucou beauter je te trouve ravissante et tres bien garnie c rare de nos jours mais moi jadore jaimerai beaucoup te rencontrer pour cela je te laisse mon numero perso pour contact direct 0662465489 au plaisir et a tres bien tot bisou

 3. 20 juli 2016 / 21:27

  checkout (GOOGLE) "LARRY SIANICLR" to hear Obama's old friend talk about their heavy DRUG & BOY SEX days- Obama has tried to SMEAR LARRY but I believe him because Obama spent millions in hiding his past history-

 4. 4 juni 2015 / 12:11

  Dit is mijn favoriete mascara! Samen met de Masterpiece. Eerst een laagje Masterpiece en daarna Clump Defy en hallo mooie wimpers!

  • lindsey.beljaars
   4 juni 2015 / 12:23

   Jaa zijn allebei erg fijn hé? Heb zelf deze combi nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker eens even doen. Dankje voor je tip x

 5. 1 juni 2015 / 23:09

  Heel mooi resultaat! X

 6. 1 juni 2015 / 14:18

  Heel mooi resultaat juist omdat het er zo netjes zonder klontjes uitziet. De mascara houdt de wimpers mooi separaat.