fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Een Kiko-Winkel in het Alexandrium in Rotterdam, tsja daar moest ik natuurlijk naartoe! Vorige week woensdag bezocht ik deze Kiko winkel en de collectie die mij vooral opviel was de Kiko Modern Tribes Summer Collection. Ik kocht hier drie producten van die ik vandaag bespreek in dit artikel.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection – Sunproof BB Cream SPF30 in 03 Medium

Laten we beginnen met de BB-Cream. Ik kocht deze BB-cream omdat hij sunproof is en en SPF30 bevat. Dit leek me echt per-fect voor de zomer! Ik kocht hem in de kleur medium, omdat ik in de zomer toch een wat bruiner huidje heb.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Deze BB-Cream heeft een fijne tube en een handig tuutje. Perfect om goed te doseren. In totaal heeft Kiko 4 kleuren, namelijk:

 • 01 – Very Light
 • 02 – Light
 • 03 – Medium
 • 04 – Dark

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Dit is wat Kiko zelf zegt over deze BB-Cream: Foundation-behandeling met een stralende, natuurlijke finish, SPF 30. Een echte multi-benefit behandeling die een egale teint en bescherming tegen de zon garandeert. De voordelen van de hoge beschermingsfactor worden gecombineerd met die van een delicate textuur voor een comfortabel tweede-huideffect. De onregelmatigheden worden bedekt, tekenen van vermoeidheid worden gecamoufleerd. De formule is makkelijk aan te brengen en is perfect voor in de zomer, niet vet en met een lichte dekking.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Links zie je mijn gezicht zonder BB-cream en rechts met BB-cream. Wauw, ik vind het effect echt heel erg mooi. Hij maakt mijn huid mooi egaal maar creëert geen dikke plamuurlaag. De BB-cream is luchtig en geeft precies de dekking die ik mooi vind. Wel heb ik mijn best moeten doen deze BB-cream goed aan te brengen. Voorafgaand een crème opdoen scheelt enorm veel. Dan werkt de BB-cream een stuk soepeler. Maar ik ben erg blij met het effect en vind het top dat er SPF30 inzit! Product 1 uit de Kiko Modern Tribes Summer Collection is geslaagd!

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection – Tri-bal Soul Baked Blush in 03 Wild Mauve

Het tweede product dat ik test uit de Kiko Modern Tribes Summer Collection is deze Baked Blush in de kleur 03 – Wild Mauve. In totaal zijn er drie kleuren uitgebracht:

 • 01 – Deluxe Coral
 • 02 – Mysterious Earth
 • 03 – Wild Mauve

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Laten we even stilstaan bij deze werkelijk prachtige verpakking. Echt ge-wel-dig. De blush zelf is al een plaatje met die drie verschillende tinten. Maar ook de verpakking is top. Hij heeft een spiegeltje en sluit met een magneet.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Dit is wat Kiko over de blush zegt: Baked blush die drie kleuren verenigt in één product, voor een origineel en regelbaar resultaat. De verschillende kleuren kunnen apart worden gebruikt of met elkaar worden gemengd. De afgifte van pure kleur verlevendigt de teint en geeft een stralende finish. De lichte, subtiele textuur glijdt soepel over de huid en kan zeer makkelijk worden vervaagd. Het product voelt zijdeachtig aan en de kleur blijft lang zitten. Helemaal volgens de stijl van “”Modern Tribes”” zit de blush in een modern houten doosje met goudkleurige decoraties en een handig spiegeltje erin.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Aan de linkerkant zie je mijn wangen zonder blush en aan de rechterkant met blush. Wow, ik schrok hier echt van de pigmentatie. Ik heb ervaring met blushes van Kiko en ben gewend dat je dan toch best wel wat product mag pakken om een mooi resultaat te krijgen. Bij deze blush is dat echt niet het geval. Er komt juist echt ontzettend veel kleur vanaf. De kleur zelf vind ik ook echt prachtig. Een beetje een berry/paarse kleur. Prach-tig! Deze blush is absoluut zijn geld waard.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Kiko Modern Tribes Summer Collection – Free Spirit Lips&Cheeks in 02 Supreme Guava

Het derde en daarmee laatste product in deze review is de Free Spirit Lips&Cheeks in de kleur 02 Supreme Guava. Een potlood die zowel als blush als lipstick kan worden gebruikt. Hij doet me erg denken aan de artsticks van Bobbi Brown. In deze collectie zitten in totaal 6 kleuren, namelijk:

 • 01 – Hearty Peach
 • 02 – Supreme Guava
 • 03 – Safari Rose
 • 04 – Typical Dahlia
 • 05 – Unique Camellia
 • 06 – Illusion Red

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Dit is wat Kiko zelf zegt over dit potlood: Houten lippenstift- en blushpotlood met matglanzende finish. Het 2-in-1 product in potloodvorm is makkelijk aan te brengen op lippen en jukbeenderen. De formule is verrijkt met vitamine E, dat bekend is om zijn antioxiderende werking. De crèmige en comfortabele textuur benadrukt de sensualiteit van lippen en wangen met een intense pigmentering. De kleur is goed opbouwbaar.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

De pigmentatie is echt heel erg mooi. Dit is met één streep gezet en je ziet dan ook dat er echt veel kleur vanaf komt. De kleur zelf vind ik ook erg mooi. Hij is een beetje tussen het koraal en roze in en is eigenlijk best fel. Echt een kleur voor in de zomer dus. Ik houd ervan!

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder het lippotlood en aan de rechterkant met lippotlood. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit potlood echt als lippenstift heb gekocht en niet als blushpotlood. Voor een blush is hij niet romig genoeg en het is lastig om hem goed om de huid te krijgen. Hij voelt dan een beetje vettig aan en blend niet mooi in met je huid. Als lipstick daarentegen is hij wel erg mooi! Hij heeft een matte finish, voelt prettig aan en blijft goed zitten! Een maaltijd overleeft hij zeker. Een extra pluspunt is wat mij betreft de puntenslijper die erbij zit.

Kiko Modern Tribes Summer Collection

Wauw, ik ben bekend met meerdere collecties van Kiko maar wat mij betreft is dit echt de mooiste die ze ooit hebben uitgebracht. Qua stijl, verpakkingen en de kwaliteiten van de producten, ik ben echt zeer positief! Ik ben ontzettend blij dit te hebben gekocht en weet ook zeker dat ik de producten nog vaak ga gebruiken.

Heb jij iets van deze Kiko Modern Tribes Summer Collection in je stash?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 24 juni 2015 / 22:16

  Oehh…mooie producten <3
  X

  • lindsey.beljaars
   25 juni 2015 / 12:51

   Dankjewel! Ze zijn zeker de moeite waard x

 2. 24 juni 2015 / 20:31

  Wauw wat een mooie producten! Vind vooral de kleur van de lip potlood echt heel mooi.

  • lindsey.beljaars
   25 juni 2015 / 12:51

   Dankjewel! Ben er ook erg blij mee. Het lippotlood blijft ook echt ontzettend goed zitten maar is totaal niet uitdrogend. Echt een aanrader!

 3. 24 juni 2015 / 12:27

  Wat een mooie producten zeg. Leuk! Wist niet dat hij nu ook in Rotterdam zat haha 🙂

  • lindsey.beljaars
   25 juni 2015 / 12:50

   Jazeker, sinds pas in Alexandrium! En nu ook op CS in Amsterdam!

 4. Brenda
  24 juni 2015 / 09:46

  WOW! Super mooi Linnie..jammer dat ik niet vrij was maar ik ga snel naar Kiko vooral voor de “artsticks” super mooi jouw kleur!
  Tot vanmiddag bij Douglas! ?

  • lindsey.beljaars
   25 juni 2015 / 12:50

   Thanks Brenniee! (L)

 5. 24 juni 2015 / 08:12

  Mooie producten! De blush is echt prachtig 🙂

  • lindsey.beljaars
   25 juni 2015 / 12:50

   Jaa de blush vond ik ook echt verrassend mooi! 🙂