fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Kiko Sunscreen Milk

Kiko Sunscreen Milk

De zon is ons land binnengekomen en ook de vakantie zit eraan te komen. Het is dan ook een ontzettend goed idee om op zoek te gaan naar zonnebeschermingsproducten. Ik kan namelijk niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om je lichaam goed te beschermen tegen de schadelijke UV-Stralen. Dit artikel gaat over de Kiko Sunscreen Milk.

Kiko Sunscreen Milk

Ik denk dat heel veel mensen zonnebrand al gebruiken. Toch denk ik dat misschien niet iedereen zonnebrand op de juiste manier gebruikt. Te weinig aanbrengen, plekjes vergeten. Na het zwemmen niet opnieuw aanbrengen. En dat is ontzettend zonde. De Kiko Sunscreen Milk is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en het product zit in een grote, rechthoekige doos.

Kiko Sunscreen Milk

Het product zelf zit in een tube. Dit vind ik persoonlijk een stuk fijner. Er zijn zoveel zonnebrandproducten die in een spray zitten. Heb dan altijd het idee dat het product meer vervliegt dan dat het werkelijk je huid beschermt. Wat mij betreft is een tube prima.

Kiko Sunscreen Milk

De zonnebrandcrème is zelf wit. Hij ruikt niet echt naar een zonnebrand maar juist erg fris. Hij smeert ontzettend fijn uit en trekt snel in. Hij laat geen vette laag achter op je huid en ook het zand e.d. blijft niet plakken. Je wordt hier dus absoluut geen glimworm van! Hij bevat SPF30 en dat vind ik prima. Ik vind lager te weinig maar SPF50 eigenlijk weer te hoog. Houd toch ook wel van een lekker kleurtje. Deze crème is zowel geschikt voor het lichaam als het gezicht. Ideaal! Je hoeft dus op vakantie maar één tube mee te nemen!

Kiko Sunscreen Milk

Dit is de ingrediëntenlijst. Prima, wat mij betreft.

Kiko Sunscreen Milk

Ik ben erg blij met deze zonnebrand van Kiko. Hij voldoet eigenlijk aan al mijn eisen! SPF30, zowel voor gezicht als voor het lichaam, smeert goed uit, trekt snel in en plakt totaal niet. Ik weet wel welke zonnebrand ik mee op vakantie neem!

De zonnebrand is ook nog eens waterproof, maar hier heb ik altijd mijn bedenkingen over. Ik adviseer dan ook na het zwemmen je opnieuw in te smeren met zonnebrand!

Deze Kiko Sunscreen Milk kost €11,10 voor 150ml. 

Hoeveel SPF gebruik jij altijd met zonnebrand?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 3 juli 2015 / 10:47

  Hij klinkt erg fijn! 🙂

  • lindsey.beljaars
   6 juli 2015 / 15:05

   Dat is hij zeker, Marleen!